• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Geçen Zaman (%81) 127 gün,
8 saat, 20 dakika, 9 saniye
Kalan Zaman
28 gün, 14 saat, 39 dakika, 51 saniye
Özetle, son 2,471,991 saniye...
:nazar::nazar::nazar: (Giresun)
:nazar: :nazar: :nazar:

geçen zaman % 81 diyoor yaa..bunu da gördüük çoook şüküüür..mutlu sonaa çook az kaldı artııık...

hepinize günaydıııın kızlaaaaaaaaaar...güzeel bir hafta diliyoruuuuummmm...hemenn cuma gelsinn :1:
$gunaydinm.webp

Kalan Zaman

geçen zaman % 81 diyoor yaa..bunu da gördüük çoook şüküüür..mutlu sonaa çook az kaldı artııık...

hepinize günaydıııın kızlaaaaaaaaaar...güzeel bir hafta diliyoruuuuummmm...hemenn cuma gelsinn :1:
Eki Görüntüle 179486

Günaydın herkese..

Sizede günaydınlarrr..
hepinize ii haftalar olsunn:71:

Kalan Zaman

Eki Görüntüle 179486

selamlar ne güzel az kaldı sizin hayırlısıyla kavışursunuz inşallah
bizde 28 gün kaldığını görürürüz inşallah
bende 339. dönem yarenlerinden ama zaman geçmiyo 2 günde bir sesini duyabiliyorum sevdiğimin ankara mamakta acemi birliği usta birliğine çankırı merkezde yapıcak piyade kısa dönem olarak
buralarda yakını olan varmı?

bende 339. dönem yarenlerinden ama zaman geçmiyo 2 günde bir sesini duyabiliyorum sevdiğimin ankara mamakta acemi birliği usta birliğine çankırı merkezde yapıcak piyade kısa dönem olarak

merhaba..evet inşallah kavusuruz..sizin içinde inşallah cabuk gecer zaman..canım benim sevgilim mamakta acemeliğide ustalığıda orda suan..yani rahat biyer okadar zor sartlar yok tabi..tatbikat falan olmuyo hiç..biz hergün konustuk canım..tabi suan sizin askerleriniz gidince daha yoğun oldu yoruluyo askım..ama rahat iyi komutanlarda iyiyimiş merak etme sen:1:allah kavustursun..:69:

canım su gibi aksın geçsin zaman inşallah..acemilik bittikten sonra rahatlıcaksınız inşallah..benim eşimde mamakta..çok rahat..çankırıya giden arkadaşları oldu ve onların daha da rahat olduğunu söylüyo hep..:52::52:çünkü orası daha küçük bi yermiş işler daha az oluyomuş..içini ferah tut askerin rahat olucak hiiç merak etme tatlım:87::87::87:.acemilikte telefon sıkıntı yaşarsınız ama ustalıkta herşeyi öğrenmiş olucak askerin..

blanc tatlım ankara mamak diyince hemen atlamışız ikimizde:1::1::1::1: valla adım gibi öğrendim mamağı..sanki orda yaşıyorum artık:40::40::40:

d_lake nbr canım..

aaah canım eşim hafta sonu evdeydi evci izniyle..ama hiiiç bu kadar ağlamamıştım arkasından:43::43::43:tam evden çıkarken evim bekle beni bi daha karımı hiiç yalnız bırakmıcam 1 ay sonra geliyorum dedi:60::60::60:ağlamaktan mahvoldum resmen..hala söyledilkleri kulağımda :91::91:
sen nasılsın neler yapıyosun?

aaah canım eşim hafta sonu evdeydi evci izniyle..ama hiiiç bu kadar ağlamamıştım arkasından:43::43::43:tam evden çıkarken evim bekle beni bi daha karımı hiiç yalnız bırakmıcam 1 ay sonra geliyorum dedi:60::60::60:ağlamaktan mahvoldum resmen..hala söyledilkleri kulağımda :91::91:
sen nasılsın neler yapıyosun?

iyiym canım bende dün çıktı konustuk baya güzeldi ama yetmiyo görmek istiyorum artık neyse az kaldı yaaa..zaten kaç hafta göremicem yine izinleri bölmüşler hep haftaya yok diger haftada 1mayıs olmaz diyoo öyle işte canım...

cnm benim bi arkadasım çankırıda askerliğini yapmıştı rahat geçmiş onunkisi..ama baya oldu o askerden geleli..sizinkide çabuucaak geçer inşalaah...bize de başlarda hiç geçmiycek gibi geliyordu..bizden önceki dönemin topiğine bakıyordum bende sanki o günler bana çook uzaktı ama bitiyor gidiyoor işte bi şekilde..

blanc tatlım ankara mamak diyince hemen atlamışız ikimizde:1::1::1::1: valla adım gibi öğrendim mamağı..sanki orda yaşıyorum artık:40::40::40:

teşekkür ederim beni rahatlattınız iyiyim diyordu ama yinede emin olamıyordum beni üzmemek için söylemiyordur diye.umarım usta birliğinde daha çok konuşabiliriz.339.dönem yarenlerinde ankara mamakta kimse yok sanırım cvp alamamıştım.

bir adeet wakeupcall görüyooruuum sayfadaaa :))) Canımmm naptıın haftasonuu anlat hemen nasıl geçti bakalımm ????

iyiym canım bende dün çıktı konustuk baya güzeldi ama yetmiyo görmek istiyorum artık neyse az kaldı yaaa..zaten kaç hafta göremicem yine izinleri bölmüşler hep haftaya yok diger haftada 1mayıs olmaz diyoo öyle işte canım...

çarşı izinlerini mi bölüyolar her hafta?bizde öle bişi yok canım çok şükür her hafta çıkıyo:70::70:ama 1 mayıstan bende şüpheliyim bakalım nolucak:50::50:

cnm benim bi arkadasım çankırıda askerliğini yapmıştı rahat geçmiş onunkisi..ama baya oldu o askerden geleli..sizinkide çabuucaak geçer inşalaah...bize de başlarda hiç geçmiycek gibi geliyordu..bizden önceki dönemin topiğine bakıyordum bende sanki o günler bana çook uzaktı ama bitiyor gidiyoor işte bi şekilde..

hayırlısıyla askerlerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim.banada zaman geçmiyor daha 1 hafta olmadı gideli:(

bir adeet wakeupcall görüyooruuum sayfadaaa :))) Canımmm naptıın haftasonuu anlat hemen nasıl geçti bakalımm ????

ben geldim eveet, döndüm sevgilimin yanından malesef :(
neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ama mükemmel bi haftasonuydu.
ablasıyla tanıştım, nişanlısıyla tanıştım. çok heyecanlıydı ama çok iyi anlaştık.
sevgilimi o kadar çok özlemişim ki yapıştım koluna bırakmadım hiç.
bu haftasonu sana 10 kat daha aşık oldum dedi bana:69:
gitmeye 2 saat kala durgunlaştı noldu dedim anlatmadı sıkıştırdım biraz
gidiceksin birazdan üzülüyorum dedi sesi ağlamaklı, ben de daynamadım tabi :14:
ayrılmak çok çok zordu, az kaldı dedim ,bitiyor dedim ona moral verdim ama ben daha kendime gelemedim..
en güzel yanı birbirimize tekrar tekrar aşık oldukk:69:
öyle işte geldi geçti çok çabuk, biticek ama çok az kaldı

ablasıyla tanıştım, nişanlısıyla tanıştım. çok heyecanlıydı ama çok iyi anlaştık.
ayrılmak çok çok zordu, az kaldı dedim ,bitiyor dedim ona moral verdim ama ben daha kendime gelemedim..

oo süper olmuuş canım çok sevindim senin adınaa..askerliğin böyle de bir iyi yanı oldu..nerdeyse hepimiz aşk tazeledikk :9: :16: :16: :16:
bende 23 nisanda gitmeyi düşünüyordum günübirlik ama sevgilim gelmemi istemiyor ayrılması çok zor oluyor ondan sonra ben kendime gelemiyorum zaten az kaldı artık ben gelicem dedii:43: :43:
napalımm öyle olsun baaarii !!

canım hosgeldinn:71:güzel gecmesine sevindim ohh ne iyi..:nazar:

Back
X