- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
beni aynı zamanda antalya havasıda ilgilendirioo yaniYok yağmuru yollayamadık yaffss..baharr geeellll artıkk.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni aynı zamanda antalya havasıda ilgilendirioo yaniYok yağmuru yollayamadık yaffss..baharr geeellll artıkk.
beni aynı zamanda antalya havasıda ilgilendirioo yanippppppppppppppppppppppppppp hehe
Heyy ben geldim
Nabersiniz=)=)
evettsen tatil için diosuunn ozamana düzelir havalar...
valla benide çeşme,didim,kuşadası ilgilendiriyor..
ayyy gidelim tatile yüzeliiimm güneşlenelimmm dimi ama..
beni aynı zamanda antalya havasıda ilgilendirioo yanippppppppppppppppppppppppppp hehe
ay benidee mayısta sıcak olurmu dersin tatlım![]()
geçen sene mayıs gayet sıcaktı 28-29 dereceydı:))) güzelce tatil yapmıştık sıcak güneş iyiydi.. olur bence yineay benidee mayısta sıcak olurmu dersin tatlım![]()
geçen sene mayıs gayet sıcaktı 28-29 dereceydı:))) güzelce tatil yapmıştık sıcak güneş iyiydi.. olur bence yine
heheehe aynen şekerimm mucuksssss:)antalya her daim sıcaktırr...mayısaa bombaa oluur :))
geçen sene mayıs gayet sıcaktı 28-29 dereceydı:))) güzelce tatil yapmıştık sıcak güneş iyiydi.. olur bence yine
Ay inşallah yine öyle sıcacık olur bizde düşünüyoruz bi kaç gün bakalım nasıl olucak![]()
mayısta bütünn kk tatildee![]()
Maşallahh diyelim acısını çıkarcaz 5 ayın![]()
sessizliiikkk var yine
ben çok yazıom o yüzden katılım bekliorum![]()
aaa bende bakim 339 lara:)ama ben sana katılımda bulunuyorruuummm...
heyy millet konu açın ayol sıkıldımmm 339 ları okuomm vallaa..