• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızzzz bu saatten sonra değil o............ bu şafaktan sonra benmi yapayım dicen:)

:)) hehe hoşuma giden şeyi bile yannış anlamışım ha :))) tamam tamam beni de inş 16sında depüklersiniizz o zamaaan 17sinde olur çıkışıı inş:76: :) bu hafta asılır belki çıkış tarihi...:33:

:)) hehe hoşuma giden şeyi bile yannış anlamışım ha :))) tamam tamam beni de inş 16sında depüklersiniizz o zamaaan 17sinde olur çıkışıı inş:76: :) bu hafta asılır belki çıkış tarihi...:33:

hadi bakalımm aynı gün depükleşelimm örtmeniiimmm:13:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:72::72::72::72::72::72::72::72: Vee Şafak Gümüşhane :72::72::72::72::72::72::72:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
$29-Gumushane-Plaka-Kodu.webp

Kızlar selamm nasılsınz bakııım :61: buarada şafak 1 ayı bozduğu için çizelgemde 30dan gerşye gidiyorr çok hoşuma gitti bu yeni halii resmen geri sayım başladı :62:
galıba çarşıdasınız kızlaar :23::24:

selam kızlar kimse yok herkes nerde? offf aşkımı bekliyorum ama galiba o beni beklemeden netten çıkmış :43:

Back
X