• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kaldı şurda azıcık bi zamanımız ama kimseler uğramıyo topiğimize artık:84::84::84:

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum. bir çok soruma sizin gruptan cevap alıyorum. sizlerin tecrübelerinden yararlanıyorum.
Rabbim sevdiklerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
Bu arada benim nişanlım usta birliğini ığdır da yapacak. orada askeri olan bilgi sahibi olan varsa bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.

askerim orda deil ama oralı canım,gerçi istanbulda büyümüş ama aslen ığdır lı ığdırda nerde yapıcak mutlaka bi tanıdık bulunur bi şekilde:69:

kızlar arada bakıyorum ama yazanıyorum..hastaneye acile gittim çok kötü hastayım.
akciğer enfeksiyonu dedi.eğer geçmezse zatüreye çeviriyomuş korkuyorum :43:
aşkmda yok zaten yaaa :43:

kızlar arada bakıyorum ama yazanıyorum..hastaneye acile gittim çok kötü hastayım.
akciğer enfeksiyonu dedi.eğer geçmezse zatüreye çeviriyomuş korkuyorum :43:
aşkmda yok zaten yaaa :43:

geçmişşşş olsuun esraaa dikat et kendinee bi an öncee iyileeşşş....

bugün aşkımııı görrrddüümmm... onuuuu çoook seviyooooruummm. lalalalalalallaalalaaaaa

ii nolsun bende dün gördüm kocişimi mutlu mesut oturuyorum iştee yağmur sesleri eşliğinde..
evet bugün eşimde yağmur var diyodu orda... banada akşam üstü arkadaşım geldi,canı sıkkınmış... dıaşrı çıktık yemek falan yedik.. ayakkabı aldım kednimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) hiç aklımda yoktu defacto da 40 tl spor ayakkabı cpnverse tarzı birer tane aldık:P

evet bugün eşimde yağmur var diyodu orda... banada akşam üstü arkadaşım geldi,canı sıkkınmış... dıaşrı çıktık yemek falan yedik.. ayakkabı aldım kednimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) hiç aklımda yoktu defacto da 40 tl spor ayakkabı cpnverse tarzı birer tane aldık:P

evet cnm yağmur başladı akşamüstü..yarında varmış hava durumunda söledi..gelmedi bahar böfff..
ne güzel ii yapmışsınn güle güle giy şekerimm:D

Back
X