- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
ayyy ben okkalı depük isterim özledim kocamı beeeeeeeeeeeŞafak doğan güneş olsun yadepükliyelim sizi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ben okkalı depük isterim özledim kocamı beeeeeeeeeeeŞafak doğan güneş olsun yadepükliyelim sizi
![]()
aynen şeker bende özledimmm.. iyi hadi bakalımmm mutlu olursun tabi ne güzell,ohh. artık bitsin be:):98:
offffffffff ben 17 mayısta işteyimbitecek bitecek bugünleride gördük ya..
bi bakmışız 17 mayıs sabahı bizim evlerde şenlikk allaaahhhhh üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz![]()
ayyy ben okkalı depük isterim özledim kocamı beeeeeeeeeee![]()
ayyy ben okkalı depük isterim özledim kocamı beeeeeeeeeee![]()
ayyy canım benım yaaa,allak depüklenmek nasıp etsın bzie:)))okkalıı okkallııı depüklücezzz inşşş birbirimiiizzziii![]()
offffffffff ben 17 mayısta işteyim((((((((( ama izin ayarlamam lazım saat sabah 9:00 da burda kısmetse
yihhhhhhhhhhhhhuoooo fena depüklicem seni ozmn haydeee dıyehepbırlıkte
![]()
ayyy canım benım yaaa,allak depüklenmek nasıp etsın bzie:)))
hahahah beceremem ben kız:) ama şimdiden söliycem öküz değiller heralde i,zin alırım yani:) her türlüaynen benimkideee 17 mayısta 9da istanbuldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızımmmm rapor al bişi yap..bayılma numarası falan yap bencee...
yihhhhhhhhhhhhhuallam ya ilk buraya üye oldumu hatırlıomda:) nerden nereye sna gelıoruzz vallaa... o ilk geldim günü ,lk sayfalardan bulım bakım ne yazmışım:))))
oooo fena depüklicem seni ozmn haydeee dıyehepbırlıkte
![]()
hahahah beceremem ben kız:) ama şimdiden söliycem öküz değiller heralde i,zin alırım yani:) her türlü
ayy evet 12 aralıkbıtcek belkıde bugunleri anıcaz sonra
nası hayal kuruyorum
![]()
![]()
buarada kzlar benımde şansıma hocamz 18 mayısta memleketıne gıdıyomuş artık 3gün hedıye oldu okula gıtmıcem ders yokvizelerde bıtmış oluyo cok mutlym tam denk geldi
tamamıyle rht olcam
inş sende bışekılde rapor alırsn cnm o günn
izin alcam başka yolu yok:) yada iş yerine gelir ordan giderim hahahaolmadı ben gelirim seni ziyarete ben bayılırım şakacıktan sen beni hastaneye götürcem die kaçarsınn![]()
şimdi yazışınca bile insan bi gaip oluyor düşünseniz ya heyecanlandım valla depüğü duyunca..
ohhh süper olmuş şeker..
siz aynı sehirdemi yaşıosunuz askerinle peki..
izin alcam başka yolu yok:) yada iş yerine gelir ordan giderim hahaha