• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bitecek bitecek bugünleride gördük ya..
bi bakmışız 17 mayıs sabahı bizim evlerde şenlikk allaaahhhhh üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz :32::32::32:
offffffffff ben 17 mayısta işteyim:(((((((((( ama izin ayarlamam lazım saat sabah 9:00 da burda kısmetse

oooo fena depüklicem seni ozmn haydeee dıye :52: hepbırlıkte :9:
yihhhhhhhhhhhhhu:66::66::66: allam ya ilk buraya üye oldumu hatırlıomda:) nerden nereye sna gelıoruzz vallaa... o ilk geldim günü ,lk sayfalardan bulım bakım ne yazmışım:))))

aynen benimkideee 17 mayısta 9da istanbuldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızımmmm rapor al bişi yap..bayılma numarası falan yap bencee...
hahahah beceremem ben kız:) ama şimdiden söliycem öküz değiller heralde i,zin alırım yani:) her türlü

yihhhhhhhhhhhhhu:66::66::66: allam ya ilk buraya üye oldumu hatırlıomda:) nerden nereye sna gelıoruzz vallaa... o ilk geldim günü ,lk sayfalardan bulım bakım ne yazmışım:))))

ayy evet 12 aralık :53: bıtcek belkıde bugunleri anıcaz sonra :31:nası hayal kuruyorum :9: :9:
buarada kzlar benımde şansıma hocamz 18 mayısta memleketıne gıdıyomuş artık 3gün hedıye oldu okula gıtmıcem ders yok :52: vizelerde bıtmış oluyo cok mutlym tam denk geldi :52: tamamıyle rht olcam :16: inş sende bışekılde rapor alırsn cnm o günn

ayy evet 12 aralık :53: bıtcek belkıde bugunleri anıcaz sonra :31:nası hayal kuruyorum :9: :9:
buarada kzlar benımde şansıma hocamz 18 mayısta memleketıne gıdıyomuş artık 3gün hedıye oldu okula gıtmıcem ders yok :52: vizelerde bıtmış oluyo cok mutlym tam denk geldi :52: tamamıyle rht olcam :16: inş sende bışekılde rapor alırsn cnm o günn

ohhh süper olmuş şeker..
siz aynı sehirdemi yaşıosunuz askerinle peki..

Back
X