• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

normaldee yorgunum hastayıım sizi gördüüm keyiflendimmm motiwe oldum :)) ebrullyy alıştın mı tekrar gidişine sewdiceğininn ???

normaldee yorgunum hastayıım sizi gördüüm keyiflendimmm motiwe oldum :)) ebrullyy alıştın mı tekrar gidişine sewdiceğininn ???

alıştım canım ya normal ayrılığa devam sınavlarım vardı öyle geçti zaman çok şükür sen nasılsın iyi oldumu askerin?

yine kimsecikler yokmuşş burdaa:26:

bugün sevgilime gelemiyorum diye şaka yaptım
anam çok ciddiye aldı, gelince kafanı kırıcam senin diyor :9:
o da bana 1 nisanda yapmıştı gıcık, ödeştik işte :9:
tam birbirimizi bulmuşuz biz yaa:27::16:

selam kızçelerr :79: :82: şafak atarsaa 32 Ispartaa :72: evet bayanlarr artık 1 ayımız kaldı şafak olmuş cart curt dıyebılırız :60: :60: bunuda yenı ogrendım aşkım söyledı oyle dıyolarmış amacı neyse :60:

selam kızçelerr :79: :82: şafak atarsaa 32 Ispartaa :72: evet bayanlarr artık 1 ayımız kaldı şafak olmuş cart curt dıyebılırız :60: :60: bunuda yenı ogrendım aşkım söyledı oyle dıyolarmış amacı neyse :60:

:60: güzelmiş, beğendim.. bence de şafak olmuş cart curt, kim takar gerisini?:51:

4 ay çok kolay geçti gibime geliyor ama bu son bir ay neden bu kadar zor geçiyor? bebeğimi o kadar çok özledim ki :98: herşey üstüme üstüme geliyor. bunalıyorum daralıyorum. depresyondayıııııımmmmm :84: nasıl dayandık bu ayrılığa hala şaşıyorum :53: son sözü hala kulaklarımda çınlıyor. vedalaşırken sarıldı ve doyamadım ben bitaneme dedi :43: çok şükür ki bebek var yoksa bunalıma falan girerdim herhalde :49: az kaldı... çok az...

4 ay çok kolay geçti gibime geliyor ama bu son bir ay neden bu kadar zor geçiyor? bebeğimi o kadar çok özledim ki :98: herşey üstüme üstüme geliyor. bunalıyorum daralıyorum. depresyondayıııııımmmmm :84: nasıl dayandık bu ayrılığa hala şaşıyorum :53: son sözü hala kulaklarımda çınlıyor. vedalaşırken sarıldı ve doyamadım ben bitaneme dedi :43: çok şükür ki bebek var yoksa bunalıma falan girerdim herhalde :49: az kaldı... çok az...

canım zamana odaklanmayacaksın..
geçsin bitsin dersen geçmez bitmez..
hep başka uğraşlar bulacaksın, işte o zaman bir bakmışız yanımızdalar:31:

kızlar süpersiniz gece gece koptum şafak comolokko,cart curt yeni duydum bu terimleri:60::60::60:hakkaten comolokko-komolokko-bittiko:60:bitti gitti 1 ay kaldıııı:52::52:

kızlar selam nasılsınız?eskisi gibi sohebt yok burda yaa ne oldu bize.şafak azaldıkça kopuyomuyuz burdan?

Back
X