- 21 Aralık 2010
- 746
- 8
- 318
Aylaydır beklediğimiz denetimler başladı..Hayırlısı bakalım![]()
aynen bizimde başladı denetimleer...fazla görüşemiyoruuuz o yüzdenn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylaydır beklediğimiz denetimler başladı..Hayırlısı bakalım![]()
selaaam herkeslereee :)) örtmeniniz geldi kalkıın bakiyim ayağa :))
selaaam herkeslereee :)) örtmeniniz geldi kalkıın bakiyim ayağa :))
aynen bizimde başladı denetimleer...fazla görüşemiyoruuuz o yüzdenn![]()
normaldee yorgunum hastayıım sizi gördüüm keyiflendimmm motiwe oldum :)) ebrullyy alıştın mı tekrar gidişine sewdiceğininn ???
alıştım canım ya normal ayrılığa devam sınavlarım vardı öyle geçti zaman çok şükür sen nasılsın iyi oldumu askerin?
aynen bizimde başladı denetimleer...fazla görüşemiyoruuuz o yüzdenn![]()
ehhh iştee daha iyi ... bitsinde gelsinler artık((
aaa ne kdr geç kalmış denetimlernz bizimkinin ordaa mart başı yapıldı 2 hafta sürdüü...hazırlıkları bi ay...tuhaf işler bunnar ...
selam kızçelerr :79: :82: şafak atarsaa 32 Ispartaaevet bayanlarr artık 1 ayımız kaldı şafak olmuş cart curt dıyebılırız
![]()
bunuda yenı ogrendım aşkım söyledı oyle dıyolarmış amacı neyse
![]()
selam kızçelerr :79: :82: şafak atarsaa 32 Ispartaaevet bayanlarr artık 1 ayımız kaldı şafak olmuş cart curt dıyebılırız
![]()
bunuda yenı ogrendım aşkım söyledı oyle dıyolarmış amacı neyse
![]()
4 ay çok kolay geçti gibime geliyor ama bu son bir ay neden bu kadar zor geçiyor? bebeğimi o kadar çok özledim ki :98: herşey üstüme üstüme geliyor. bunalıyorum daralıyorum. depresyondayıııııımmmmm :84: nasıl dayandık bu ayrılığa hala şaşıyorumson sözü hala kulaklarımda çınlıyor. vedalaşırken sarıldı ve doyamadım ben bitaneme dedi
çok şükür ki bebek var yoksa bunalıma falan girerdim herhalde
az kaldı... çok az...