Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavuştursuun şimdiden
kizlarr daha bir ayiniz var, iyi degerlendirin bu zamani sevdiginizle..
simdiden moralinizi bozmayin sakin
Bende 335. dönemim, nisanlimi bekliyorum safak atarsa 62=)
Allah simdiden kolaylik versin
canim senin nisanlindami askerlik yapiyor tam??... ama almanyada oturum diye yaziyor.. nisanlin türkiyedenmi :S ... allah kavustursun canim
ya kızlar size bır şey sorucam,
benim erkek arkadasım şube deki komutanla baya muhabbet etmiş,adam çok ilgilenmiş falan,ve sınava gireceğin gün yanına mezuniyet belgeni getir demiş..ama bunu bır tek benim erkek arkadasıma söylemiş?hatta cevremizede sorduk gerek var mi diye,herkes gerek yok dedi..bu adam niye böyle bır şey söyledi ki acaba?sizinkilere böyle bır şey söylendi mi?merak ettim..
of çok az kaldı yahala inanamıyoruz gideceğine
henüz idrak edemedik
![]()
canım öncelikle şimdiden allah kavuştursun.benim erkek arkadaşım 335.dönem,şafak atarsa 57.sınava giderken mezuniyet belgesi falan götürmedi ama siz yinede askerlik şubesine telefon edip bi sorun.zannetmiyorum gerekeceğini.
sagol canım..
az kalmıs senınde :) Allah kavustursun :)
aslında bu belgeyı kımse goturmemıs,kımseden boyle bır belgede ıstememısler..zaten oradakı komutan sadece benım erkek arkdasıma soylemıs..neden soyledıgı konusunda da hıc bır fıkrımz yok..kıme sorduysak ne alaka dedı..sanırım goturmeyecek o belgeyı yanında..
bu arada dedıgın gıbı evet son gunleraynen dedıgın gıbı yapmaya calısıyoruz..sureklı beraberız..bır yerlere gıdıyoruz tatıl vs gıbı..o askerdeyken ona kotu hıc bır seyı yansıtmayı dusunmuyorum zaten..dedıgın dogru sonucta sesımızdekı en ufak bır degısım bıle onların kurmasına sebep olur :) sevgılım askerdeyken zaten amelıyat olucam bır ay kadar evde takılmak durumunda olucam :) ondan sonra da kendımı kurslara vermeyı dusunuyorum :) fotografcılık ve moda tasarım gıbı :) zaman baska turlu gecmez yoksa :) ha tabıı bır de gunluk tutucam :) hergun resımımı cekıcem,o resımı yapıstırıp gunlugumu yazıcam :) gıbı gıbı seyler kurmaya basladım sımdıden :) nasıl alısıcam nasıl yapıcam nasıl dayanıcam bılmıyorum ama netıcede bı bız degılız yanı sonucta :) burada hepımız bırbırımıze destek olucaz artık :)
Allah hepsını korusun...
senınkı nerede yapıyor askerlıgını?
canım düşüncelerin çok hoş.özelliklede günlük fikri.ben arada sırada küçük kağıtlara o anda ne hissediyorsan onu yazmıştım.askerdeyken bi mektupla birlikte gönderdim hala onları okuyormuş.bende kendimi spora verdim(kilo vereceğime söz vermiştim de) benimki askerliğini kiliste sınır karakolunda yapıyor.şafak 56..ayrın atarsa samsun