- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
canım bu arada senin derslerin bitti seminere mi geçtin?
her hafta okula gidiyormusun canım benim?
ya benim hocamın sınavı var,ha bugün ha yarın derken
her hafta beni erteliyor,sınav tarihini öğreneblirmiyim internetten acaba
bu gidişle tezim yetişmeyecek
bu haftada gidemedim
canım kaçırdım internetten mi sipariş etmiştin
canım senin içinde klima önemli tabi,sıcak olduğu için
keşke benimde tek derdim bu olsa
hiç alışamadım buraya ya
nasılsın bakalımm güzel anneopuyorumnanaktanburcucum güle güle kullan. sanırım sende strawberry.net den almıssın benim favori sitem o kadar cok sey aldım ki ordan % indirimim var. bende yeni sac bakım ürünleri siparis verdim haftaya gelir herhalde
charmcım bizde özledik nasılsınnopuyorumnanaktan
sen bizi unuttun amasenağlama :dilcikar:
oğlun nasıl tatlım sınavlar da erken başlamış ya benim alalahtan daha cok var üds filan derken basımı kaşıyamazdım valla
wenesim yaa sen hep gece geliyosun bende erken yatıyorum=))
yarın iş var şu cumartesilerin tatil oldugu bi iş bakıcam kendıme artık tavuktan beter oldum :1closedeyes:
tatlım saol yaa bende cok sevdım aldıklrımı ama inşallah ipin ucunu kaçırmam aldıkça alasım gelıyo bugün parfüm alcaktım ama sanal kartı yapamadım bugünü zararsız atlattık yanikaydirigubbakcemile3
bu arada terliklerim hala gelmediii makyaj malzemelerim taaa hongkongdan geldi ama bi istanbuldan gönderemediler şunlarıklava:
siz takip etmek isteyin yeterki canım ben yazarım sürekli nerde ne varhihoyyyt
saçların baya uzundu demi canım daha da uzamıştır şimdiye amaa 1 karışta çokmuş yasempatiksalakcinnicanım haklısın cok oldu gırmeyelı vallahı ev oglan hayat temposu yogunlastı bı anda
ıyı cok sukur bır yaramazlık yok.. vizeler nısan bası.. az kaldı bakalım sag salım kurtulayımda gerısı kolay
bakım ıslerıne gırısmıssınız sızde bende dusundugum sacı yaptırmaya gıttım bugun ama uclarda bır karıs sıyahtan akma kızıllarım var ıstedıgım dogallıgı yakalamak ıcın onlardan kurtulmam gerekıyormus bıraz daha uzatayım sacları onları kesıp oyle yaptırıcam bakalım sımdılık ertelenmıs oldu.. mirmirmirmir
yatmadan bır bakınayım dedım yıne, gorusmek uzere tatlım ...
güle güle kullan canım. bende de bagımlılık yaptı sürekli bakıyorum :)nasılsın bakalımm güzel anneopuyorumnanaktan
saol canımm ilk aldıklarım strawberry ama bu versaceler burda bi magazadan.
5 iş gününde geldi bana canım ya çok memnun kaldım gercektende