329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

ben terlik sipariş ettim bitane asıl onu gör daisykaydirigubbakcemile3
indirimdeydi aldım gitti kredi kartıyla:1ninca:
benimki bunun kahveli bakırlı rengi daha gelmedi inşallah güzeldirsempatiksalakcinni
Ipanema+GB+Seeds+Thong+Strap+Ad-+white.jpg

cok qüzelmiş cnm qüle qüle kullan ben düz olanları tercihim boyum uzun olunca topuklu qiyemiyorum
sorması ayıpta fiyat nekadara aldın tatlıs

kız burcu nerdesin yawwwww alla alla ben qeliyom sen yoksun sen qeliyon ben yokum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız burcu nerdesin yawwwww alla alla ben qeliyom sen yoksun sen qeliyon ben yokum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yettimmm=))
19.90 dı fiyatı canım limangodan aldım
ben indirim gördükçe yazıyorum kredi kartı aldığım nasıl belli oluyo demiohaoldumsmile

yettimmm=))
19.90 dı fiyatı canım limangodan aldım
ben indirim gördükçe yazıyorum kredi kartı aldığım nasıl belli oluyo demiohaoldumsmile

ooooo fiyat süpermiş ya cok qüzel ben de takip edem bunda sonra artık :))))))
heee kız cook belli oluyorr kredi kartından aldıqı heheheh fazla yüklenme karta tememmi tatlısım ........
cnm sen cok takip edebiliyon birde elbise leri takipe alsan olmazmı kız yaz qeliyor :lepi:
birde qözlülkler falan hehehe kızma yaw temem

canım limangoda indirim vardı ya ipanema diye bi marka gisele bünshen in markası diye geçiyo hatta bende bayıldımm
hediye çeki verdiler 7 tl lik hemen onu kullandım kargo parasından da yırttım süper oldu inşallah durduğu gibi güzeldir
bence sizde üye olun o tip sitelere 2-3 günlük indirimli ürünler geliyo mesela gecende stafenel güneş gözlüğü vardı 75 tlye kaçırdım ben onuakannehir

kızlar eve gidiyorum mesai bitti:eek:
öptüm kocaman akşam girerim yine
size başka keşfettiğim kozmetik alışveriş sitelerini yazıyımkaydirigubbakcemile3

gelelim fasulyenin faydalarınaaaşakkıdı
strawberry.net diye bi site var ben 1 sene önce 1 kez lışveriş yapmıştım ama son hali hakkında bi fikrim yoktu, geçen hafta tekrar dadandım oraya=)
çok iyi markaları acayip ucuz fiyata alabiliyoruz mesela clinique kompakt pudra magaza fiyati 70-80 iken orda 40 tl. hele birde özel günlerde belli ürünlere bi indirim yapıyolarkii..
kalitesinden bende emin değildim ama ödül aldığını ve memnun kalanları okuduktan sonra denemek istedim, 2 tane paket sipariş ettim gecen hafta deneme amaçlı hemde.
bu hafta elimde olur heralde gecikme nedeni yurtdışından postalanıyo olması.
ürünler gelsin size kesin bişey derim, ya kızlar aman bulaşmayın diycem yada saldırııınnhihoyyyt
markafoni dende davetiye bulup üye oldum ama daha hiç ordan alışveriş yapmadım bişey diyemiycem, limangoyu da terlik gelince anlıycazboshayallersmile

bukız bu işlere niye sardı işi gücü yokmu demeyın canım çook sıkılıyoo
sebebini biliyosunuz siz :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
gelelim fasulyenin faydalarınaaaşakkıdı
strawberry.net diye bi site var ben 1 sene önce 1 kez lışveriş yapmıştım ama son hali hakkında bi fikrim yoktu, geçen hafta tekrar dadandım oraya=)
çok iyi markaları acayip ucuz fiyata alabiliyoruz mesela clinique kompakt pudra magaza fiyati 70-80 iken orda 40 tl. hele birde özel günlerde belli ürünlere bi indirim yapıyolarkii..
kalitesinden bende emin değildim ama ödül aldığını ve memnun kalanları okuduktan sonra denemek istedim, 2 tane paket sipariş ettim gecen hafta deneme amaçlı hemde.
bu hafta elimde olur heralde gecikme nedeni yurtdışından postalanıyo olması.
ürünler gelsin size kesin bişey derim, ya kızlar aman bulaşmayın diycem yada saldırııınnhihoyyyt
markafoni dende davetiye bulup üye oldum ama daha hiç ordan alışveriş yapmadım bişey diyemiycem, limangoyu da terlik gelince anlıycazboshayallersmile

bukız bu işlere niye sardı işi gücü yokmu demeyın canım çook sıkılıyoo
sebebini biliyosunuz siz :çok üzgünüm:

aman en iisi ni yapıyon cnmm bende olsam öle yaparım yapıyordumda ...... simdi ise 2 dk bos waktim olmuyor ewli olunca cocuklar olunca offf:bbo: bos zamanım oluncada kendime deqişikliqe dewam ediyom :KK70: yerimsenibenboshayallersmile

canım yaa sende yoruluyosun haklısınn
bişey sorcm canım ben ocakta saçımı boyattımya balyaj yaptırdım ama dipleri 2 parmak kadar çıktı, dip boyası normalde kaç aydan sonra yapılır? biraz daha uzayınca balyajlar aşağı incek görüntü hoşuma gitmiycek bence:sinifsinif:

canım yaa sende yoruluyosun haklısınn
bişey sorcm canım ben ocakta saçımı boyattımya balyaj yaptırdım ama dipleri 2 parmak kadar çıktı, dip boyası normalde kaç aydan sonra yapılır? biraz daha uzayınca balyajlar aşağı incek görüntü hoşuma gitmiycek bence:sinifsinif:

cnm saclarını qörmek isterimmmm cook merak ettimm
aslında balyajlar , röfle, gölge, asaqı indikce daha cok oluyor bence ben cok sewiyorum öleee ..

birde dip boya derken komple boyamak içinmi.....yoksa balyajın dip olarakmı onu anlamadım

bu arada annem ameliyat olduktan sonra ben de boyatıyorum saclarımı kestireceqim bir deqişik yapcam ben de kilo derdinddeyim kilo neysede qöbüüs qitmiyor cok üzülüyoeum :KK43:((

evet canım balyajın üst kısımlarını da yaptırmak için.
yaa ne biliyim ilk kez yaptırdıgm için garip geliyoo

naber canımm
sabah laf attı hayvanın teki işe giderken
normalde tınlamazdım ama sabah çirkefliğim üstümdeydi döndüm ağzıma geleni saydım adam şok olduaklinialirimsmile
bundan sonra sokakların eli maşalısı adaletin koruyucusu ilan ediyorum kendimi!
kostümümü kuşanıp dövcem kötü adamları:1ninca:

evet 14 subatta bende bisey bulamamıstım. kentparka gitim ama ben gittiğimde bicok yer daha acılmamıstı. cok kalabalıktı gezemedik bile. panorayı bende seviyorum ama cok uzak. Abiyeyi nerde giyeceksin? mudoda otantık cok cici elbiseler var. ben nisanlıgımıda ordan almıstım.
canım ben gittiğimdede birçok yer açılmamıştı,lazzoni felan da var,yok yok:)
dün selinden bir elbise aldım uygun diye:)siyah beyaz kareli,kısa kol,vücudu sarıyor
29 tl'ye:),ekolde çok güzel abiyeler var,fiyatları 300 cıvarı ya:KK43:
canım eşimin halasının kızının düğünü var,elbise giymek istiyorum.ama karar veremedim
abiye çok mu abartı olur:KK43:,bende otantik elbiselerden istiyorum,
nisanın ilk haftası ne giyilir ki:KK43:
bahçelideki mudo tadilat nedeniyle kapalı:KK43:
alışveriş merkezlerine giderim bu hafta artık

cnm aksam burdaydım sende cevrim içiydin yoktun yaww alla :))))
bend esizi coook özledimmmm burdayım :)))))

parmak arası terlşkleri topiqi acmıssın ya bayıldım terliklere yawww süper di ...
buqün cizmeye mi taktın kafayı :p

ben de mayıs alıs verise qitcem .......
ya kzılar annem ayın 21 de ameliyat olcak rahminde tümor war kanser qibi birsey miş :KK43:((

bu ameliyatı atlatsak ta rahatlasam
canım benim çok geçmiş olsun
inşallah ameliyatı çok güzel geçer

burcim

terliklerinde çok şirinmiş ya
fiyatıda çok uygunmuş bayanssulusmile

hühhüüüü bende zam istiyorum:sinifsinif:
ama 2 ay sonra vergi dilimine giricemsenağlama

Son düzenleme:
dirimim bende zam alamadım ya 6 ay oldu gireli bi zam yapması lazım ama adamda tık yok=((
kızlaar bakın bunlar strawberryden aldıgım cicilerimm dedim ya ben i deniyim eger memnun kalırsam yazarım dıye, bayıldım yani memnun kalmak ne!
o yüzden saldırabilirsiniz sempatiksalakcinni hihoyyyt
bunlari işte çektim:eek:
thumb_S4031195.JPG
thumb_S4031196.JPG
thumb_S4031197.JPG

X