- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
gayet güzel canım aklinialirimsmile
canım eşim askerden arkadaşıyla buluştu bugün
geziyorlar bende orta yerimden çatlıyorum
izinde alamadım,2 hafta sonra başlıcak işe
hoşeldin canım,ohaa doymamışlarmı 5 ay birbirlerine hemen buluşmalar
enteresanlar valla
neyse bende misafir olarak geldim aranıza kaydirigubbakcemile3
:kedi:kızlar hayırlı olsun topiciniz şimdilik misafiriz amma bizde buralara gelcez bir gün :) :) inşallah
dirim sen de yağlı yemekten şikayet etme yaa.. gördük seni zayıfsın anacım..
bana da azcık huzur verin :bbo:kızlaaarr buluştuk mu yine biz asker arkadaşı olduk desenizekaydirigubbakcemile3 son 6 ayın en huzurlu günlerini yaşıyorum vallagerçi işler yoğunlaşacak yine pufffkafamçokkarıştı
hayırlı uğurlu olsun topiğimiz zemuszemus
ben de dün gece bir askerle kavga ettim
Dün çok sinirliydim dedim benimkini arayayım da rahatlayayım biraz. Aradım ve Nişanlımın adını söyledim anons eder misiniz dedim bu bastı kahkahayı. sonra beyfendi bir çocuk aldı dedim onun adı ne dengesiz mi o dedim. neyse anons ettiler nişanlımı sonra bu yine aldı telefonu ya kusura bakmayın falan dedi bağırdım çağırdım ben buna, dengesiz falan dedim. sonra nişanlım aldı telefonu ama ben nasıl ağlıyorum. gidip konuşmuş çocukla falan. Zaten 3 defa kaçmış bu mahkemesi falan varmış.. Akşam akşam nasıl sinirlendim anlatamam.
Offf böyle işte
Şu pazar bir gelseydi artık kurtulsaydık =(
Buarada burci ben de senin gibi hüsrana uğradım. Nişanlımın ablası 15tatil için gelecekmiş.ailesinin evleri de küçük olduğu için ben onlarda kalamayacağım. Sen bize gelirsin akşam dönersin dedi ben neden geliyorum sen beni görmeye gel dicemİyi alıştı benimki nazlanmaya. Sanki kız olan o. hep ben gidiyorum biraz da onlar beni görmeye gelsinler değil mi ama :1closedeyes: hem ablası nişanıma da gelmedi. gelin görmeye erkek tarafı gelir.
:uhm:bizde fırtınalar esiyooo
ya psikolojisi iyice bozulmus delimi ne boynunda künyeyle dolaşıyo!!
sizinkilerde öylemi ya??
günaydın diyecektim ki kafamçokkarıştıselam güzeller 327. dönem meleklerinden:)) askerlerine kavuşanlar ne çabuk döndünüz özlem giderin doya doya :))
selam güzeller 327. dönem meleklerinden:)) askerlerine kavuşanlar ne çabuk döndünüz özlem giderin doya doya :))