- 25 Mart 2009
- 1.258
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
ben terlik sipariş ettim bitane asıl onu gör daisykaydirigubbakcemile3
indirimdeydi aldım gitti kredi kartıyla:1ninca:
benimki bunun kahveli bakırlı rengi daha gelmedi inşallah güzeldirsempatiksalakcinni
kız burcu nerdesin yawwwww alla alla ben qeliyom sen yoksun sen qeliyon ben yokum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yettimmm=))
19.90 dı fiyatı canım limangodan aldım
ben indirim gördükçe yazıyorum kredi kartı aldığım nasıl belli oluyo demiohaoldumsmile
canlarım buraları takip edin ben buralara da yazıyorum kalıma geldikçe hem başka indirimleri de yazıyo diğer kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/indir...305287305m305z-ucuzluklar-5.html#post11960163
bide
http://www.kadinlarkulubu.com/indir...alisveris-rehberi-2960-a-39.html#post11959980
daisym güneş gözlüğü bende alıcam aklımda olsun hemen yazıyım sana indirim duyarsam
=))
gelelim fasulyenin faydalarınaaaşakkıdı
strawberry.net diye bi site var ben 1 sene önce 1 kez lışveriş yapmıştım ama son hali hakkında bi fikrim yoktu, geçen hafta tekrar dadandım oraya=)
çok iyi markaları acayip ucuz fiyata alabiliyoruz mesela clinique kompakt pudra magaza fiyati 70-80 iken orda 40 tl. hele birde özel günlerde belli ürünlere bi indirim yapıyolarkii..
kalitesinden bende emin değildim ama ödül aldığını ve memnun kalanları okuduktan sonra denemek istedim, 2 tane paket sipariş ettim gecen hafta deneme amaçlı hemde.
bu hafta elimde olur heralde gecikme nedeni yurtdışından postalanıyo olması.
ürünler gelsin size kesin bişey derim, ya kızlar aman bulaşmayın diycem yada saldırııınnhihoyyyt
markafoni dende davetiye bulup üye oldum ama daha hiç ordan alışveriş yapmadım bişey diyemiycem, limangoyu da terlik gelince anlıycazboshayallersmile
bukız bu işlere niye sardı işi gücü yokmu demeyın canım çook sıkılıyoo
sebebini biliyosunuz siz :çok üzgünüm:
canım yaa sende yoruluyosun haklısınn
bişey sorcm canım ben ocakta saçımı boyattımya balyaj yaptırdım ama dipleri 2 parmak kadar çıktı, dip boyası normalde kaç aydan sonra yapılır? biraz daha uzayınca balyajlar aşağı incek görüntü hoşuma gitmiycek bence:sinifsinif:
evet canım balyajın üst kısımlarını da yaptırmak için.
yaa ne biliyim ilk kez yaptırdıgm için garip geliyoo
canım ben gittiğimdede birçok yer açılmamıştı,lazzoni felan da var,yok yok:)evet 14 subatta bende bisey bulamamıstım. kentparka gitim ama ben gittiğimde bicok yer daha acılmamıstı. cok kalabalıktı gezemedik bile. panorayı bende seviyorum ama cok uzak. Abiyeyi nerde giyeceksin? mudoda otantık cok cici elbiseler var. ben nisanlıgımıda ordan almıstım.
canım benim çok geçmiş olsun
cnm aksam burdaydım sende cevrim içiydin yoktun yaww alla :))))
bend esizi coook özledimmmm burdayım :)))))
parmak arası terlşkleri topiqi acmıssın ya bayıldım terliklere yawww süper di ...
buqün cizmeye mi taktın kafayı
ben de mayıs alıs verise qitcem .......
ya kzılar annem ayın 21 de ameliyat olcak rahminde tümor war kanser qibi birsey miş((
bu ameliyatı atlatsak ta rahatlasam