329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

canımm geçmiş olsun ya su basması berbat oluyo pis su değildir inşllahkafamçokkarıştı
ay gelinliği merak ediyorum ama yetişir canım 20sine çok var daha stres yapmaman iyi ben olsam uyuyamazdım kesin, gerçi daha var diye rahatsındır haftaya görürüm senikaydirigubbakcemile3
arabaya çok sevindim güle güle kullanın canımm allah nazardan saklasın
konuscak çok sev var aslındaa merak edıyorum ama sen işlerini bitir önce :jeyyar:

burcucuğum doçentlik sınavı bizdede var malesef ya
bu dönem tez nasıl bitecek bilmiyorum((

butterfly canım burcunun dediği gibi eminim çok yakışmıştır hamilelik sana:)
darısı inşallah bana artık:))

yusumcuğum iki haftan kalmış canım :)
canım gelinliğin de yetişir,zaten stresten son güne kadar genelde kilo veriliyor
daraltma problemin olmaz en azından:)
arabanızda hayırlı olsun bu arada:)

dirim sende 2011 e anne girceksin gibime geliyo:CüvCüv:
seninki de erkek olcak bak gör=)))
dün oscarı izliycem diye 4e kadar oturdum bugün işe çok yorgun geldimm hemde dersim var akşam uffmirmirmirmir

kızlar 8 marta özel indirim varmış heryerde çıkışta foruma gitcem , watsonslarda da acayip indirim varmışdelikafadulden
bana indirim diyin değil gece uykusuz kalmak, mezarımdan çıkar giderim valla guclubacismile

Son düzenleme:
yusumcummm hosgeldin ayy nasıl telas sarmıstır bian kendi kosturmam geldi aklıma hersey bitince evine gidince hepsi ucup gidiyor nasıl güzel bir rahatlama anlatamam. balayına gidecek misiniz? benim arkadasım nisanda evlenmişti agvaya gitmişler cok güzeldi ama giderseniz ahsap evlerde kalmayın duvarlar cok ince bütün gece sesten uyuyamadık demişti :)))

dirimcim içime 2-3 ay içinde senin hayatına da küçük bir heyecan girecekmiş gibi geliyor :)

Burcum fıstıgım bugün gercekten tam alısveriş günü mudolarda da indirim varmıs telime msj gelmişti. bende siyah bir cizme istiyorum nerden alsam ki sen bilirisin kusum

akannehir
burcim içine ne güzel doğmuş öle :jeyyar:
önce sağlıklı hayırlı olsunda tabi acaba kızım mı olur oğlum mu
çok merak ediyorum :icecream:
oğlan olursa yandım sanırım haylaz olur
yada kime benzeyecek

butterfly canım ağzından bal damlıyor delikafadulden
14 şubatta da indirm var dediler -tatlicadiarzu-
indirim felan yoktu ya fiyatları şişirmişler hep
panorada güzel çizmeler gördüm canım
kentparka gittin mi açılışında gittim,orada uygun değil
bende abiye arıyorum güzel bişey..

evet 14 subatta bende bisey bulamamıstım. kentparka gitim ama ben gittiğimde bicok yer daha acılmamıstı. cok kalabalıktı gezemedik bile. panorayı bende seviyorum ama cok uzak. Abiyeyi nerde giyeceksin? mudoda otantık cok cici elbiseler var. ben nisanlıgımıda ordan almıstım.

ay hepiniz mutlu olun evlenin bebişiniz olsun sonra da bana sıra gelsinsempatiksalakcinni
önce kendi,me koca bulmam lazım yalnız:jeyyar:
bugün okulda sınıf arkdaşımın göbeğine dokundum 6 aylıkmış bii tekme attı ilk kez hissettim ne değişik bi duygu anlatmam yaa bi garip oldum:CüvCüv:
bende istiyomguclubacismile kaydirigubbakcemile3

yusum sende yaparsın yakında :jeyyar:
canımm şimdi forumdan geliyorum 1 tane yves rocher strawberry edt aldım şeker gibi kokcam oh mis=)
desa ve hotiçte indirim vardı tatlım ben izmirdeki desa da bi tane uzun dar siyah çizme görmüştüm çok begenmiştim ama burda göremedim
buradaki derimod kapanmış bu arada babetleri güzel oluyodu üzüldüm çok:1no2:
mudo yu da gezdım daha az önce eve yeni girdim zatenkaydirigubbakcemile3
süper siyah kadehler gelmiş 7.50 liraya alcaktım sonra amaaan dedim bosver çeyizi cici al kendine ortada düğün yok dernek yok kaydirigubbakcemile3
yazlık güzel şeyler gelmiş ama abiye elbise çarpmadı gözüme sezon yeni açılıyo ya ondan gelmemiştir belki

ben bugün ipekyolda bi elbise begendim üstü şifonlu bol belden büzgülü yavruğzı renkli,
ayy bi elbise bu kadar güzel duruuurrr!! 199du ama kıyamadım parama:kedi: indirime girince bedeni olur inşallahhh
ben sana siyh çizme bulayım canım bidaha gitcem bu aralar işim var raht gezemedim bugün
acar muhabiriniz ayaklı magaza burci avm dünyasındn bildirdiiiiibayanssulusmile

Son düzenleme:

cnm bnm ya ewet birde sorustıurma yaparlar o sorun war sinir oluyum bnede ....... neyse nerde oturacaksınız aynı sehirdemisn yine cnm :)) mutlululklar cnmmmmmm resim koyarken ben qörem ya olumru beni unutmayın

merhaba guzeller :)
Sigarayi bıraktım, 4 gundur ruh gibiyim..
Hepinizin iyi olduguna sevindim.

Yusum cum ayakkabinin altina benim adimida yaz.
Daha benimki evlenme bile teklif etmedi, belki işe yarar :)

Opuyorum hepinizi iyi bakin kendinize.

canlarım günaydınnnnnnn
burcucum seni moda editörümüz ilan ediyorum :)
begün esim gec gelecek bende ankamall'e gideyim gezeyim bari biraz. hotic'e bakayım.

daisy kosgeldin. nerelerdesin?

wenes sigarayı bırakmana cok sevindim. keske bizimkide bıraksa dilimde tüy bitti. bende bos verdim artık.

daisy kız kaçmaaa=) ösledikbilmiyorumkismile
wenescim tebrik ederim valla seni ben sigaradan nefret ederim elimi bile sürmedim valla:dilcikar:
sakız makız çiğne iyi geliyomusguclubacismile

butterfly buara zam alırım ümidiyle deli gibi alışveriş yaptım kredi kartı da aldım üstelik ama havamı da aldım maaşı görünceesempatiksalakcinni
napim bi daha mı dünyaya gelcem =) başka türlü atlatamıyorum ben bu bunalım halimi:sinifsinif:
yeni sezon gelipte ortalık tavan yapmadan bence de bi git bak canım yazlık ayakkabılar daha yok ortalıkta

bugün gideyim diyordum ama müdürümüzün annesi vefat etmiş ona gidecez aksam. cizme rafa kalktı

bu süpermiş bayıldımm

bunlar steve madden bayanssulusmile

benim çizmelerimden biri çok iyi çıktı ama öbürü ökçeden gitti ya sinir oldumm

Son düzenleme:
steve madden ayakkabılarını cok severim. 2. sıradaki tabanın rengi cok güzel topuguda onun kadar birsey arıyorum. en sondan 3.nün siyah rengi olsa oda istediğim boyda. tskler canım.

cnm aksam burdaydım sende cevrim içiydin yoktun yaww alla :))))
bend esizi coook özledimmmm burdayım :)))))

parmak arası terlşkleri topiqi acmıssın ya bayıldım terliklere yawww süper di ...
buqün cizmeye mi taktın kafayı

ben de mayıs alıs verise qitcem .......
ya kzılar annem ayın 21 de ameliyat olcak rahminde tümor war kanser qibi birsey miş ((

bu ameliyatı atlatsak ta rahatlasam

geçmiş olsun canımm ya inşallah önemsiz bişeydir sıkma canını şimdi,
kist gibi bişey sanırım genç kızlarda menopoz dönemlindeki kadınlarda en çok olurmuş kist
kötü huylu çıkan bi arkadaşım vardı hem rahminde hem göğsünde çıktı ünv deyken ama şimdi turp gibi ve sorunsuz geçti ameliyatları gönlünü ferah tut tıp çok ilerledi canım:1hug:

ben terlik sipariş ettim bitane asıl onu gör daisykaydirigubbakcemile3
indirimdeydi aldım gitti kredi kartıyla:1ninca:
benimki bunun kahveli bakırlı rengi daha gelmedi inşallah güzeldirsempatiksalakcinni

saqol tatlsım (

ewet haklsın tıp ilerledi de..... annem yaslı ameliyet kaldırımı ondan korkuyorum cnm ya tesellin için tskelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…