329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

kızlar buraya girmeyeli baya olmus kızım 11 aylık oldu aynı babası bakısları bile :)))
dirim sende dogum yaptın dimi canım?
yusum,denizm,burcu,daisybaby kızlar siz nasılsınız?

kızlar buraya girmeyeli baya olmus kızım 11 aylık oldu aynı babası bakısları bile :)))

slmm cnmmm kımse grmıooo bende uzun suredır gırmıom eeehep babaya bnzerlerzatennn cocuklar bnm kızlarda aynı baba :63: masalalh cnm buyumuss bebısın öpüom cnm allaha emanet ol kıb :KK54:

aynı babası olan bir bebek de bende var canım =) Resmen kopyası babasının. benim de oğlum 5 aylık oldu.

slmm cnmmm kımse grmıooo bende uzun suredır gırmıom eeehep babaya bnzerlerzatennn cocuklar bnm kızlarda aynı baba :63: masalalh cnm buyumuss bebısın öpüom cnm allaha emanet ol kıb :KK54:
daisy nasılsın canım? Çocuklar nasıl?
Ben arada uğruyordum ama yazan olmayınca unutmuştum burayı valla =)
burci istanbula gittikten sonra irtibatımız koptu inşallah uğrar da neler yaptığını öğreniriz.
sizin tayin çıktı mı canım? biz hala aynı yerdeyiz.

aynı babası olan bir bebek de bende var canım =) Resmen kopyası babasının. benim de oğlum 5 aylık oldu.

burci istanbula gittikten sonra irtibatımız koptu inşallah uğrar da neler yaptığını öğreniriz.

tskler yusumcgumm ben cok ıım cok sukurr kızlarda ııler kız oglusun olmuss allah analı babalı buyutusun tatlım

yok ttlım bız burdayız antlyadayız halen sımdılık tayın dusunmuok tatlım

walla bende uzun sure gıremıodum okul varken kızm anaokuluna gıdıordu onunla zamn gectı tatıl oldu tatıle gıtmyeı nıyetlendık buseferde annem hastalndı gıdemedık suan annem cok sukur ıı bayramda belkı kacamak yaprız ole tatlımya bnde degısıklık yokyanı
kızlarım buyuo ben rahtlamaya baslıom cok sukurrr

tskler yusumcgumm ben cok ıım cok sukurr kızlarda ııler kız oglusun olmuss allah analı babalı buyutusun tatlım

walla bende uzun sure gıremıodum okul varken kızm anaokuluna gıdıordu onunla zamn gectı tatıl oldu tatıle gıtmyeı nıyetlendık buseferde annem hastalndı gıdemedık suan annem cok sukur ıı bayramda belkı kacamak yaprız ole tatlımya bnde degısıklık yokyanı

yusum gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün zaman ne cabuk geçiyor dimi asker yolu beklerken simdi cocuk bakıyoruz :)

Geçmiş olsun canım, inşallah iidir annen, sizinle mi kalıyordu yanlış mı hatırlıyorum yoksa.

ben de benimki bir büyüse de rahat etsem diyorum =) Herkes akşam olunca kendini dışarı atıyor iftardan sonra, ben oğlişimle evde oturuyorum öyle =)

Antalyadasın ve tatile gidemedik diyorsun, allah seni ne etmesin daisy =)))

yusum gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün zaman ne cabuk geçiyor dimi asker yolu beklerken simdi cocuk bakıyoruz :)
sağolasın canım. evet ya asker yolu gözledim, evlendim bir de çocuk yaptım =)))
Burcim neler yapıyor acaba? Giremedi bir kk'ya. Bir gelirmiş evlendim üçüz yaptım dermiş =)

Geçmiş olsun canım, inşallah iidir annen, sizinle mi kalıyordu yanlış mı hatırlıyorum yoksa.

ben de benimki bir büyüse de rahat etsem diyorum =) Herkes akşam olunca kendini dışarı atıyor iftardan sonra, ben oğlişimle evde oturuyorum öyle =)

Antalyadasın ve tatile gidemedik diyorsun, allah seni ne etmesin daisy =)))

saol cnmmm cok sukur ıı suanda ewet bizimle kalıo

zamnala cıkarsın cnmm bnm buyusun oglusunda kücük oldugunda ben de cıkmıodum gecensene bıle cıkamazdım zor cıakrıdm sadece busnee rahatım cok sukur

hee kızz antalyadayımmm kız burasıu tatıl yerde degısıkyer ıstıo bodruma gtmeyı dusunuyodukkk kısmet degılmıs ole

kızz bende birrceyrek altın bırıktırelım topıge takılıom ama yazmıom
ne guzle bayıldım o topıgeee

saol cnmmm cok sukur ıı suanda ewet bizimle kalıo

zamnala cıkarsın cnmm bnm buyusun oglusunda kücük oldugunda ben de cıkmıodum gecensene bıle cıkamazdım zor cıakrıdm sadece busnee rahatım cok sukur

hee kızz antalyadayımmm kız burasıu tatıl yerde degısıkyer ıstıo bodruma gtmeyı dusunuyodukkk kısmet degılmıs ole

kızz bende birrceyrek altın bırıktırelım topıge takılıom ama yazmıom
ne guzle bayıldım o topıgeee

gelsene canım sen de. çok sık olmasa da yazıyorum ben. Ben de yeni keşfettim orayı. Çok güzel ya insanın para biriktiresi geliyor orada yazılanları okuyunca.
Kirli çıkın seni kaç tane altının var yaz da görelim =)))

gelsene canım sen de. çok sık olmasa da yazıyorum ben. Ben de yeni keşfettim orayı. Çok güzel ya insanın para biriktiresi geliyor orada yazılanları okuyunca.
Kirli çıkın seni kaç tane altının var yaz da görelim =)))
ewetkız cok guzel ben zaten tutumlubırıyım orayıda gordum super oldu kızzz bnm 5 ceyrek var ...bozukkkta bırıktırıomm bu ceyrekten esımın haberı yok :))) ben her ay degıl takıpe gore almayı dusunuom ceyrek esımde para vercek bana ısrarıma karsııı eger verırse onunla yappcam altın ama bunu o bılmıs olck :) senın nekadar var kız yazdıgından o topıge sanrım esınle bırlıkte bırıktırıon dmeı

Son düzenleme:
ewetkız cok guzel ben zaten tutumlubırıyım orayıda gordum super oldu kızzz bnm 5 ceyrek var ...bozukkkta bırıktırıomm bu ceyrekten esımın haberı yok :))) ben her ay degıl takıpe gore almayı dusunuom ceyrek esımde para vercek bana ısrarıma karsııı eger verırse onunla yappcam altın ama bunu o bılmıs olck :) senın nekadar var kız yazdıgından o topıge sanrım esınle bırlıkte bırıktırıon dmeı
evet canım biz birlikte biriktiriyoruz. Her ay 2 cumhuriyet almaya çalışıyoruz. Şimdilik araba haricinde 22.000tl miz oldu. Arabayı da eklersek ev peşinatı var ama arbayı satmayalım diyoruz. Bakalım Allah izin verdiği sürece atacağız üç beş kuruş kenara bakalım burdan giderken ev alabilecek miyiz??

Senin de kendi birikimin olarak süpermiş canım. Hadi sen de gel artık oraya hem sohbet ederiz hem de her ay liste yapıyorlarmış ben de bu ay dahil olacağım o listeye bakalım ne kadar biriktirebileceğiz =))

evet canım biz birlikte biriktiriyoruz. Her ay 2 cumhuriyet almaya çalışıyoruz. Şimdilik araba haricinde 22.000tl miz oldu. Arabayı da eklersek ev peşinatı var ama arbayı satmayalım diyoruz. Bakalım Allah izin verdiği sürece atacağız üç beş kuruş kenara bakalım burdan giderken ev alabilecek miyiz??

Senin de kendi birikimin olarak süpermiş canım. Hadi sen de gel artık oraya hem sohbet ederiz hem de her ay liste yapıyorlarmış ben de bu ay dahil olacağım o listeye bakalım ne kadar biriktirebileceğiz =))

masallah cnm cok sevındım bırıkımıne alırınız ınsss... cnmmm bncede satmayın arabayı bende sattırmıom ya araba olmayınca olmuo hele cocuk olunca hıcbıryere gıdemıon otobusle dolmusla cok zorr gezmye gıtsenn taksıyle gıtsen dunyanın parası en ıısı kendı arabalarımızla gıtmek demıı
cnmmm ben listeye katılmak ıstemıom oyuzden cunku herzman bıldırm yapamam bıldırm yapılmadıgı surece dıger lısteden cıkarma sorunu var onun ıcın enısıı ben katılmıyım sadece takıp yazarım ama orayada cnmm

selam kızlar ben geldim:)))
topik boş kalmış,1 ay önce işe başladım
7.5 aylık olduk biz.sizler neler yapıyorsunuz

maşallah canım kocaman olmuşsunuz.işe başlamışmıydın hatırlamıyorum canım

deniz burdayız biz :KK6:
topik boş kalmış.kimsecikler yok.sen nasılsın?

birilerinin olduğunu görünce ben de yazayım dedim nolsun işte aynen devam bu arada ben de evlendim y.lisans bitti vs vs:):emir_bebek:

ne zaman evlendin canım?bebiş düşünüyormusun?
iyi hayırlı olsun.ıy y.lisans deyince bende geçen sene bitirdim sonunda
çok stres olmuştum.son zamanları hamileliğe dek gelmişti.iğrenç bir programda yazdım
sürekli tezin sayfa yapısı vs.değişiyor.tam hallettim.tez basıma verdim.bu seferde onlar kaybetti tezi
başkasına vermişler.kolileyip.ay neyse çok konuştum kötü hatıralar bunlar benim için:KK43:

yok şekerim şimdilik değil 2-3 sene sonra filan uzmanlığımı vermeye yakın ya da verdikten sonra:) zaten evleneli 2 ay oldu:KK34: sen ne yapıyorsun bebişle nasıl gidiyor:KK34:

daha yeniymiş canım:)
hayırlı olsun.erken tabi.bizim 3 yıl oldu:)
iyi nasıl olsun canım çok şeker kocaman oldu.
geceleri uyku problemimiz var.gecenin bi yarısı kalkıp oynamak istiyor.
ama çok yorucu.akşam tv nin karşısında uyuyakalmayı özledim :KK53:

X