- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
kızlar buraya girmeyeli baya olmus kızım 11 aylık oldu aynı babası bakısları bile :)))
dirim sende dogum yaptın dimi canım?
yusum,denizm,burcu,daisybaby kızlar siz nasılsınız?
aynı babası olan bir bebek de bende var canım =) Resmen kopyası babasının. benim de oğlum 5 aylık oldu.kızlar buraya girmeyeli baya olmus kızım 11 aylık oldu aynı babası bakısları bile :)))
dirim sende dogum yaptın dimi canım?
yusum,denizm,burcu,daisybaby kızlar siz nasılsınız?
daisy nasılsın canım? Çocuklar nasıl?slmm cnmmm kımse grmıooo bende uzun suredır gırmıom eeehep babaya bnzerlerzatennn cocuklar bnm kızlarda aynı babamasalalh cnm buyumuss bebısın öpüom cnm allaha emanet ol kıb
aynı babası olan bir bebek de bende var canım =) Resmen kopyası babasının. benim de oğlum 5 aylık oldu.
daisy nasılsın canım? Çocuklar nasıl?
Ben arada uğruyordum ama yazan olmayınca unutmuştum burayı valla =)
burci istanbula gittikten sonra irtibatımız koptu inşallah uğrar da neler yaptığını öğreniriz.
sizin tayin çıktı mı canım? biz hala aynı yerdeyiz.
aynı babası olan bir bebek de bende var canım =) Resmen kopyası babasının. benim de oğlum 5 aylık oldu.
burci istanbula gittikten sonra irtibatımız koptu inşallah uğrar da neler yaptığını öğreniriz.
Geçmiş olsun canım, inşallah iidir annen, sizinle mi kalıyordu yanlış mı hatırlıyorum yoksa.tskler yusumcgumm ben cok ıım cok sukurr kızlarda ııler kız oglusun olmuss allah analı babalı buyutusun tatlım
yok ttlım bız burdayız antlyadayız halen sımdılık tayın dusunmuok tatlım
walla bende uzun sure gıremıodum okul varken kızm anaokuluna gıdıordu onunla zamn gectı tatıl oldu tatıle gıtmyeı nıyetlendık buseferde annem hastalndı gıdemedık suan annem cok sukur ıı bayramda belkı kacamak yaprız ole tatlımya bnde degısıklık yokyanı
kızlarım buyuo ben rahtlamaya baslıom cok sukurrr
sağolasın canım. evet ya asker yolu gözledim, evlendim bir de çocuk yaptım =)))yusum gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün zaman ne cabuk geçiyor dimi asker yolu beklerken simdi cocuk bakıyoruz :)
Geçmiş olsun canım, inşallah iidir annen, sizinle mi kalıyordu yanlış mı hatırlıyorum yoksa.
ben de benimki bir büyüse de rahat etsem diyorum =) Herkes akşam olunca kendini dışarı atıyor iftardan sonra, ben oğlişimle evde oturuyorum öyle =)
Antalyadasın ve tatile gidemedik diyorsun, allah seni ne etmesin daisy =)))
saol cnmmm cok sukur ıı suanda ewet bizimle kalıo
zamnala cıkarsın cnmm bnm buyusun oglusunda kücük oldugunda ben de cıkmıodum gecensene bıle cıkamazdım zor cıakrıdm sadece busnee rahatım cok sukur
hee kızz antalyadayımmm kız burasıu tatıl yerde degısıkyer ıstıo bodruma gtmeyı dusunuyodukkk kısmet degılmıs ole
kızz bende birrceyrek altın bırıktırelım topıge takılıom ama yazmıom
ne guzle bayıldım o topıgeee
ewetkız cok guzel ben zaten tutumlubırıyım orayıda gordum super oldu kızzz bnm 5 ceyrek var ...bozukkkta bırıktırıomm bu ceyrekten esımın haberı yok :))) ben her ay degıl takıpe gore almayı dusunuom ceyrek esımde para vercek bana ısrarıma karsııı eger verırse onunla yappcam altın ama bunu o bılmıs olck :) senın nekadar var kız yazdıgından o topıge sanrım esınle bırlıkte bırıktırıon dmeıgelsene canım sen de. çok sık olmasa da yazıyorum ben. Ben de yeni keşfettim orayı. Çok güzel ya insanın para biriktiresi geliyor orada yazılanları okuyunca.
Kirli çıkın seni kaç tane altının var yaz da görelim =)))
evet canım biz birlikte biriktiriyoruz. Her ay 2 cumhuriyet almaya çalışıyoruz. Şimdilik araba haricinde 22.000tl miz oldu. Arabayı da eklersek ev peşinatı var ama arbayı satmayalım diyoruz. Bakalım Allah izin verdiği sürece atacağız üç beş kuruş kenara bakalım burdan giderken ev alabilecek miyiz??ewetkız cok guzel ben zaten tutumlubırıyım orayıda gordum super oldu kızzz bnm 5 ceyrek var ...bozukkkta bırıktırıomm bu ceyrekten esımın haberı yok :))) ben her ay degıl takıpe gore almayı dusunuom ceyrek esımde para vercek bana ısrarıma karsııı eger verırse onunla yappcam altın ama bunu o bılmıs olck :) senın nekadar var kız yazdıgından o topıge sanrım esınle bırlıkte bırıktırıon dmeı
evet canım biz birlikte biriktiriyoruz. Her ay 2 cumhuriyet almaya çalışıyoruz. Şimdilik araba haricinde 22.000tl miz oldu. Arabayı da eklersek ev peşinatı var ama arbayı satmayalım diyoruz. Bakalım Allah izin verdiği sürece atacağız üç beş kuruş kenara bakalım burdan giderken ev alabilecek miyiz??
Senin de kendi birikimin olarak süpermiş canım. Hadi sen de gel artık oraya hem sohbet ederiz hem de her ay liste yapıyorlarmış ben de bu ay dahil olacağım o listeye bakalım ne kadar biriktirebileceğiz =))