329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

günaydın kızlar
burcucum topiği ne zaman açsam yeni bişeyler almış oluyosun bayanssulusmile:lepi:
güle güle kullan canım arkadaşım
burcum doğrusun bu sınavlar bitmez ya,hazirana kadar tezi vermem lazım ama:KK43:

charm canım sende yoksun ne zamandır,hiç uğramıyorsun ne zamandır

butterfly bebek nasıl üzmüyordur inşallah seni canım

kızlar bende iyi sayılırım çok şükür
ev iş arası koşturuyorum
az bi keyifsizim okadar
eşim sağolsun :çok üzgünüm:

kıyamam canım ya geçer karı koca arasında olur öyle seyler=))
napıyım dirimcim ya çok sıkılıyorum dışarı da çıkmıyorum ki paramı harcıyım bende böyle harcıyorum=)))
ayrılığa alışamadımda sanırım aman giden para olsun bananesempatiksalakcinni

üds ye 5 gün kaldı ben if li yapıları bile unuttum yaa hiç çalışmadımda offf
dirimcim sen ing makale yazabiliyomusun ben beceremıyorum=(

malesef canım ya
benimde problemim var:KK43:
çeviri yaparken bile canım çıkıyor:KK43:

canım en iyisi harca
rahatlarsın gerçek söylüyorum
benimde alışveriş yapasım var
canım çok sıkılıyor malesef:KK43:

sinemaya giderdik deli gbi haftada 3-4 kez gittiğimz olurdu
hergün nerdeyse dışarda yerdik
e şimdi ne dışarı çıkıyorum ne geziyorum paramda cebimde kalıyo tabiiguclubacismile

aa kızlaar size süper bi kampanya yazıcam, eyüp sabri tuncer kozmetiğe de bşlamış, tanıtım amaçlı bi kampanyası var. siteden 5tl lik alışveriş yapıyosunuz 40tl degerınde hediye gönderiyolar, 30a yakın koku arasından kendınız secıyosunuz parfüm,losyon ve el kremi hediye=)
ben istedim yolda ürünlerim

Son düzenleme:
ay yusum bugün evleniyoooo nete de girmiyo hiç kızım merak ediyom seni ziyaretçi mesajlarında siliniyo zaman geçtikçe gel artık ...
inşallah bi ömür mutlu olursun canım arkadaşım benim sen herseyin en güzeline layıksın şirinemmopuyorumnanaktan
nasıl telaşlıdır şimdi ayy kıyamamm

dirimcim üzme kendini
bunlar askerden gelince kıymetimizi unutular. benimkide bebegi bahane edip yanıma yaklasmıyor :KK43:(

dirimcim üzme kendini
bunlar askerden gelince kıymetimizi unutular. benimkide bebegi bahane edip yanıma yaklasmıyor :KK43:(
öyle canım ya hepsi aynı sende üzülme sakın
sanki 40 yıllı evliyiz:KK43:
canım sen nasılsın
iyi gidiyodur inşallah

bende ayrıldım..
bi yusuma mı yaradı askerlik ne=)
(gerçi hala arıyo ama ben bitirdim kafamda)
öyle galiba:)
yusumun düğünü haftasonumuydu :hulya:
inşallah çok mutlu mesut olurlar
burcum sen nasılsın?
daha çok pişman olur canım
sen iyi ol,üzülmeye değmez inan

evet dirimcim ya. bizim daha cicim aylarımızın bile bitmemesi gerekiyordu. bizimki beni unutup sanki kendine yeni bir hayat yaratmıs gibi. onun mutlu olması sinirimi bozuyor. 3 gün sehir dısında görevliydi. yeniden dogmus gibi geliyordu sesi. biraz önce ucaktan inmiş aradı. cok güzeldi yolculuk diyor kahkaha atacak neredeyse. ben burda sıkıntı cekerken orda onun mutlu olması sinir bozucu. bencilim galiba ama bu bebegi ben tek basına yapmadım kiiiiiiiiiiii

öyle canım ya hepsi aynı sende üzülme sakın
sanki 40 yıllı evliyiz:KK43:
canım sen nasılsın
iyi gidiyodur inşallah

öyle galiba:)
yusumun düğünü haftasonumuydu :hulya:
inşallah çok mutlu mesut olurlar
burcum sen nasılsın?
daha çok pişman olur canım
sen iyi ol,üzülmeye değmez inan
evet yaa cok merak ediyorum msni de hacklenen msnimde kaldıııbenneyaptımki
üzülmüyorum zaten:dilcikar:
varya bu erkekler doyumsuz peşinden koşuyolar koşuyolar elde ettilermi tamaam işleri bitiyo o yüzük hangi el olursa olsun o parmağa bi girdimi bi yayıyolarki sormaaa!!!
arada bi dürtmek lazım bunları bence:eek:klava:

butterflyım nazını en çok çekeceği dönem o alttan almalı sen hassassın kıyamamm
ankarayı kazansaydım şimdi yanına gelirdim oturur kahve içerdik bee pif:icecream:

evet dirimcim ya. bizim daha cicim aylarımızın bile bitmemesi gerekiyordu. bizimki beni unutup sanki kendine yeni bir hayat yaratmıs gibi. onun mutlu olması sinirimi bozuyor. 3 gün sehir dısında görevliydi. yeniden dogmus gibi geliyordu sesi. biraz önce ucaktan inmiş aradı. cok güzeldi yolculuk diyor kahkaha atacak neredeyse. ben burda sıkıntı cekerken orda onun mutlu olması sinir bozucu. bencilim galiba ama bu bebegi ben tek basına yapmadım kiiiiiiiiiiii

ya canım ama uçak yolculuğu zevkli bişey bende mutlu ağzım kulaklrımda inmiştim eheh ondandır oo
bosver bak cok ince seleri düşünüpte kendine bebeğine zarar verme, keyif yaap yaa bak ne güzel o yok ev sana kaldı aç bi film abur cuburunu koy uzat ayaklarını da :CüvCüv:evin tadını çıkar:icecream:

evet yaa cok merak ediyorum msni de hacklenen msnimde kaldıııbenneyaptımki
üzülmüyorum zaten:dilcikar:
varya bu erkekler doyumsuz peşinden koşuyolar koşuyolar elde ettilermi tamaam işleri bitiyo o yüzük hangi el olursa olsun o parmağa bi girdimi bi yayıyolarki sormaaa!!!
arada bi dürtmek lazım bunları bence:eek:klava:

butterflyım nazını en çok çekeceği dönem o alttan almalı sen hassassın kıyamamm
ankarayı kazansaydım şimdi yanına gelirdim oturur kahve içerdik bee pif:icecream:

ayyy tatlım ne güzel olurdu öyle cok ihtiyacım var ki

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
opuyorumnanaktan
hoşgeldiin canım nasılsın ya

ayyy tatlım ne güzel olurdu öyle cok ihtiyacım var ki
bende bugün işten erken çıktım valla şöyle bi oturup kahve yapsak rüzgar esse hafiften güneşte var oh yaaa çok fena gezesim geldii
canım izmire denizliye inşallah yolun düşerde ağırlarım senii
sen yeterki şu depresyon halini at üstünden baak yaz geliyoo bebişine yazlıkları giydirip tiril tiril gezceğin günleri düşün=))

tabi öyle canımda esimin bana destek olsamını bekliyorum. birde panik atak basladı bizimkinde kayınvalidemde beni sorunlu tutuyor. su 5 ayı atlatayım bi sürü sey yapacam

ay ne diyim şimdi kocana da kızmak lazım aslında ama belki nasıl davranacagını bılemıyodur ya adam, evlendiniz evliliğe alışamadan askere gitti, askerden geldi alışamadan bebiş geldi =) şaşkındır ya canım kasıtlı yapmıyodur üzmek istermi hiç eşinii
aklına kötü seylerde sakın getirme

canım benim ya:KK43:(
sende çok hassassın,ama burcunun dediği gibi evlendiniz askere gitti derken çocuk tam
şaşkınlık yaşıyordur canım benim,

erkek milleti hep aynı zaten canım ya
askerdeyken bizimki daha bi iyiydi,seni seviyorumlar,özledimler felan
şimdi adamda bir rahatlık bi rahatlık

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
opuyorumnanaktan
selam canım ne zamandır yoksun?

hoşgeldiin canım nasılsın ya

bende bugün işten erken çıktım valla şöyle bi oturup kahve yapsak rüzgar esse hafiften güneşte var oh yaaa çok fena gezesim geldii
ve tekrar iş başı:KK43:
hiç işe gelmek istemiyorum ya:KK43:
havada güneşli,tatil olsada gezsek

X