- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi oOopitipiti
öyle canım ya hepsi aynı sende üzülme sakındirimcim üzme kendini
bunlar askerden gelince kıymetimizi unutular. benimkide bebegi bahane edip yanıma yaklasmıyor(
öyle galiba:)bende ayrıldım..
bi yusuma mı yaradı askerlik ne=)
(gerçi hala arıyo ama ben bitirdim kafamda)
evet yaa cok merak ediyorum msni de hacklenen msnimde kaldıııbenneyaptımkiöyle canım ya hepsi aynı sende üzülme sakın
sanki 40 yıllı evliyiz
canım sen nasılsın
iyi gidiyodur inşallah
öyle galiba:)
yusumun düğünü haftasonumuydu :hulya:
inşallah çok mutlu mesut olurlar
burcum sen nasılsın?
daha çok pişman olur canım
sen iyi ol,üzülmeye değmez inan
evet dirimcim ya. bizim daha cicim aylarımızın bile bitmemesi gerekiyordu. bizimki beni unutup sanki kendine yeni bir hayat yaratmıs gibi. onun mutlu olması sinirimi bozuyor. 3 gün sehir dısında görevliydi. yeniden dogmus gibi geliyordu sesi. biraz önce ucaktan inmiş aradı. cok güzeldi yolculuk diyor kahkaha atacak neredeyse. ben burda sıkıntı cekerken orda onun mutlu olması sinir bozucu. bencilim galiba ama bu bebegi ben tek basına yapmadım kiiiiiiiiiiii
evet yaa cok merak ediyorum msni de hacklenen msnimde kaldıııbenneyaptımki
üzülmüyorum zaten:dilcikar:
varya bu erkekler doyumsuz peşinden koşuyolar koşuyolar elde ettilermi tamaam işleri bitiyo o yüzük hangi el olursa olsun o parmağa bi girdimi bi yayıyolarki sormaaa!!!
arada bi dürtmek lazım bunları benceklava:
butterflyım nazını en çok çekeceği dönem o alttan almalı sen hassassın kıyamamm
ankarayı kazansaydım şimdi yanına gelirdim oturur kahve içerdik bee pif:icecream:
hoşgeldiin canım nasılsın yakızlar uzun bir aradan sonra merhaba
opuyorumnanaktan
bende bugün işten erken çıktım valla şöyle bi oturup kahve yapsak rüzgar esse hafiften güneşte var oh yaaa çok fena gezesim geldiiayyy tatlım ne güzel olurdu öyle cok ihtiyacım var ki
canım benim yaevet dirimcim ya. bizim daha cicim aylarımızın bile bitmemesi gerekiyordu. bizimki beni unutup sanki kendine yeni bir hayat yaratmıs gibi. onun mutlu olması sinirimi bozuyor. 3 gün sehir dısında görevliydi. yeniden dogmus gibi geliyordu sesi. biraz önce ucaktan inmiş aradı. cok güzeldi yolculuk diyor kahkaha atacak neredeyse. ben burda sıkıntı cekerken orda onun mutlu olması sinir bozucu. bencilim galiba ama bu bebegi ben tek basına yapmadım kiiiiiiiiiiii
selam canım ne zamandır yoksun?kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
opuyorumnanaktan
ve tekrar iş başıhoşgeldiin canım nasılsın ya
bende bugün işten erken çıktım valla şöyle bi oturup kahve yapsak rüzgar esse hafiften güneşte var oh yaaa çok fena gezesim geldii