selam kızlar opuyorumnanaktan
anlatacak çok şey var aslında. düğün öncesini anlatmaya başlayayım en iisi kızlar. benim düğünümün olacağı gün dayımın kızı nişan yaptı akannehir son ana kadar yani cuma gününe kadar kimsenin haberi yoktu bişeyden. ne isteneceğini biliyorduk ne de nişan olacağını. onlar, yani yengem ve kızı bunu sinsice planlamışlar gibiydi. perşembe gecesi akrabaları arayıp cuma akşam kızımız istenecek demişler akannehir bizi aradı herkes tabi şok olduk. cumartesi öğlen de nişan yaptılar. nişandan çıkan benim düğünüme geldi tabi herkes çok yorgundu Çok üzgünüm çoook biranda ortaya çıktı bu nişan ve isteme işi deseler de söz,nişan ve benim düğünüm için ayrı ayrı alınan kıyafetleri hangi sebeple ve hangi arada aldıklarını açıklayamadılar. Bir de utanmadan bu insanlar düğünümün olduğu gün beni ve ailemi nişana davet ettiler, gitmedik diye de kırılmışlar bize alsanaalsanasmile
Düğün öncesi tartışma çıkmasın diye hiçbişey belli etmedik ama benim düğünün ertesi günü ablam ve annem nasıl bir terbiyesizliktir bu diye çıkışmışlar herkese =)
Dayım melek gibi bir insandır böyle biir kızı nasıl var hayret ediyorum açıkçası.
neyse düğünüm güzel geçti. Nasıl geçti o kadar saat ben bile anlamadım. Oynayamam diye çok korkuyordum, nazlı nazlı oynadım ben de =))
Takı töreni çok komikti bütün meraklılar etrafta toplanmıştı hepsi ne kadar altın takıldı diye bir dakika olsun ayrılmadılar yanımdan =))) Araba kredi borcumuzu kapatacak kadar altın ve para toplandı yani 17 milyara yakın kaydirigubbakcemile3
Düğünden sonra arabaya bindik ve eşimle adanaya doğru yola çıktık. Çok acıkmıştık önce yemek yiyelim dedik bu yüzden bir benzincide durduk ve ben gelinliğimin altını çıkardım orda kaydirigubbakcemile3 kot giydim altıma. Kebapçıya gittik =)) HErkes çok garipsedi önce. gelinliğimin üstü ve Duvağım falan hala saçımdaydı çünkü. meğer orası düğün veya nişandan sonra herkesin uğradığı bir yermiş =) Benden sonra nişan kıyafetiyle iki kişi dha geldi.
Ordan hiltona gittik. 1gece orda kaldık. aslında çok güzeldi otel ama pahalı olduğu için daha fazla kalmak istemedim =)) Malum artık bütçe ortak :kedi: Biz de ikinci günü polisevine gittik. Açıkçası ilk gün hiltona verdiğim o paraya acıdım çünkü polis evi de güzel ve rahattı. İŞin ilginç tarafı polisevi bizden para bile almadı =)) Düğün hediyemiz olsun dediler.
Aynı evde yaşamamıza rağmen ilk günler hiç alışamadım evli olduğum fikrine. Çok garipsedim. 3-4 gün böyle geçti. Evimize gelince sanki rahatladım ve alıştım artık. Şİmdi çok iyiyiz
Anlayışlı bir eşim var. Nişanlıyken biraz anlayışsız tavırları vardı. Evdeki bütün işleri benim üzerime atıyordu ama şimdi yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Huzurluyum artık evimde =))