Başlığa istinaden;
Hiç de abartildığı gibi ağırlık filan yok. Siz bu kadar abarttiginiz icin ağır yaşiyorsunuz. Ben gayet de hayatimi yaşıyorum örneģin.
Densiz her yerde var, verin cevabini geçin.
Valla bana kimse evlilik düşünüyor musun diye dahi soramiyor. Biraz da kendimizi eleştirmeliyiz
Sanaldan bir iki yorumla tanıdığınız biri hakkında kişilik analizi yapmanız doğru değil.Kişilik analizi yaparım, keyif alıyorum bundan. İnsanları kırmadan da söylemeye çalışırım haklarında ne düşündüğümü, size söylediğim gibi. Hem burada hem gerçek hayatımda başarılı tespitler yaptığımı söylerler. Sizin hakkınızda da yanılmadığımı görüyorum.
Her mesajımda size de konu sahibine de bastıra bastıra söyledim kendi yaşam tarzınıza ve görüşünüze uygun birileriyle olmak istemek hakkınız, kimse sizi hiç bir şeye zorlamamalı diye. Burdan cinsellik yaşayan moderndir yaşamayan değildir dediğimi nereden çıkardınız bilmiyorum. Ben sadece sizin burası norveç değil evlenmeden önce cinsellik yaşayan insan az demenize karşı çıktım, içinde bulunduğunuz çevreye göre değişir dedim. Karşı çıktınız, öyledir ben şanslıyım öyleyse dedim. Onu bile yanlış anlayıp tartışmaya gidiyor keselim burada dediniz saygı duydum cevap vermedim. Buna rağmen siz bana saygı duyuyor ben size duymuyor oldum. Öyle olsun benim için bu da pek sorun değil. Ama algılarınızı bir gözden geçirmenizi tavsiye etmeden de geçemeyeceğim.
Evet konuştuk biliyorum. Şu an erkeklere güvenmiyorum. Güvenimi yediler. Ama burada bana denilen gibi erkekleri öcü diye görmüyorum.Seninle ilgili degildi yorumum , kudrobari severim , hayata ayni noktadan bakiyoruz , zaten tum konulara benzer yorumlar yapiyoruz onunla , ona becerdigini soyledigim mesajim baska bir konuda ayni yorumu yapmamizin uzerine yazilmis bir mesaj
Ama ayrica erkeklere karsi onyargili oldugunu ozelden yazismistik seninle de , senin de kabul ettigin bir durum bu , kendi deneyimlerinden yola cikarak genelleme yaptigini vs vs konuistuk uzun uzun
Sizin bu yorumda sanrı o zaman.
Dayanak noktanız nedir?
Referans var mı?
Tüm kadınlar bu örneklemde mı?
Bir tez mi yaptınız?
Deney grubu kontrol grubu var mıydı bari?
Bu konu nasıl karma eğitime geldi çok ilginç..
Ne kadar çok psikoloji bilmeden kişinin hikayesini bilmeden ahkam kesen var.
Şaştım kaldım..
Burada yapılan birkaç yorumdan çıkarılan savlara bakar mısınız..
Cinsellik yaşamak istemeyince sanrı gören oldum iyi mi..
Sanırım herkes Norvecte yaşıyor bir tek ben bizim toplumdayım..
Pes..
Sanaldan bir iki yorumla tanıdığınız biri hakkında kişilik analizi yapmanız doğru değil.
Bunu meslekten biri olarak diyorum.
Keza bu sitede başka tanıdığım psikolog kişilerde var. Hiçbir zaman hiçbir konuda kişilik analizi yaptıklarına şahit olmadım.
Zaten meslekten biri bunu yapmaz, yapamayacağını bilir.
Evet bende burada birçok üye hakkında çok şey düşünüyorum bazıları da ciddi olumsuz şeyler.
Ama bunları hiçbir yorumumda dile getirmedim, çünkü o kişilerin yaşayışlarını bilmeden, travmalarını bilmeden bunu yapamam. Bu ahkam kesmek oluyor.
O lafım size değil, başka bir üyenin bol keseden ahkam kestiğini düşünüyorum, hatta erkeklere öcü demişim diye lanse etti çok güldüm..
Algılarımı ben gözden geçiriyorum, iç gözlem hep yaparım, yapıyorum da.
Bu konularda bir negatifliğim var ise o da içselleştirme yapmış olabilirim.
Onu kabul ederim ama diğer denen hiçbir hakkımdaki analizi kabul etmiyorum.
Özellikle de erkek düşmanı denmesini kabul etmiyorum.
Hayattaki şemalandırmalarımız kişisel yargılara dayanır, bende iyi örnek çok göremediğim için erkekler hakkında bunları yazıyorum.
Tabi ki buradaki çoğu üye, evli ve çocuklu olduğu için dediklerim tepki çekiyor olabilir ona bir şey diyemem.
Herkes istediğini düşünebilir.
Kimse sebeb olmak istemiyor. Bende yeni nişanlıyım.arkadaşım vesile oldu dua edip duruyorum. Ama açıkcası bende evlenmek için evleneceğim. NİŞANLIM pırlanta gibi insan. Ama aşık değilim. Evlenmek zorundayım çünkü erkek kardeşim ve kız kardeşim çalışmazlar. Gece getirsin biz yiyelim mantığındalar. Çok zorbalar. Mecburen evet dedimFarklı çevrelere girseniz, belki birileri ile tanışırdınız. Etrafınızda bir tane düzgün insan yokmuş. Ayrıca 31 yaş nedir ki. Ben 39 yaşımda evlendim. Çocuk için acele ediyorsanız herkesin biyolojik saati aynı değil. İsterseniz nir kadın doğumcuya gidip yımurtalıklarınızın durumuna baktırın, ultrasonla bile anlaşılıyor. Ben en son 48 yaşında muayene girmişdim. Yumurtalık rezervim çok iyi durumdaydı, doktorum bebek için ısrar etti illaki yap, sonra pişman olacaksın diye. Ama ben eşimle aramdaki özel sebepler nedeniyle çocuk istemedm. Sizde belki çok endişe edeceğiniz bir durumda değilsiniz. Bende evlenmek için evlendim, kimseyi istemedim çünkü, mantığıma en yakın gelene evet dedim ancak hayatım hep pişmanlıkla geçti. Sakın aynı hataya düşmeyin. Mutlaka aşık olup evlenin. Keşke akrabalarınız devreye girse , birileri ile tanışmanız için vesile olsalar. Gençler beceremeyince büyükler devreye girmeli. Bu bizim kültürümüzde var, çöp çatanlık. Demek onlarda pek ellerini taşın altına koymak istememiş. Yine en iyisi kendine farklı çevreler edinmen belki anlaşabileceğin birisi ile karşılaşabilirsin. Allah büyükdür.
Evlenmeden yaşamak istemeyebilirsin ama evliliğe giden ilişkin olursa, cinsellik yaşamadan evlilik kararı alma. Buradaki konuları okuyoruz. Paravan evlilik yapanlar mı, cinsel problemi olanlar mı dersin.... Büyük ihtimalle bana da kızacaksın ama senin iyiliğin için diyorum. Ayrıca "bizim toplumun erkekleri iki yüzlü, ilişki yaşayınca gidiyorlar" diyorsun. Bence bu daha iyi, adamın nasıl bir zihniyette olduğunu erkenden görmüş oluyorsun. Çünkü ben erkeğim her şeyi yapabilirim zihniyetine sahip olan erkekler, evlilikte de kendilerini her şeyde üstün görüyorlar. Bu düşüncedeki biriyle de yaptığın evlilik senin için cehennem olur.Açıkçası bende modern bir çevredeyim.
Öyle cinsellik yaşayan kadın nadir var.Ve bunlar avrupai kadınlar da dahil.
Sizin çevreyi merak ettim açıkçası..
Çünkü bizim toplumda öyle eşiniz gibi erkek çok yok. Çoğu bu konuda ikili oynuyor.Önce hadi yapalım ben modern biriyim diyorlar sonra da sen aradığım kriterde değilsin oluyor.
Bu arada evet 2 kere aldatıldım.Travmalarım var.
Ama bu kör olduğum anlamına gelmiyor.
Değecek erkeği çok iyi tanıyorum. Hatta çarpık örnekleri gördüğüm için kıyaslama imkanım daha fazla oluyor.30lu yaşta çoğu erkek sorumluluk almadan cinsellik yaşama pesinde..
Konu sahibini dediği gibi doktoru da böyle polisi de fark etmiyor.
Dediğim gibi bizim kafamızdaki arketipleri karşılaştığımız kişiler oluşturur.
Ben şu an erkeklere farklı bakıyorum ama bu bakış açımın çarpık olduğunu değil kötümser olduğunu gösterir sadece.
Pişmansanız, boşanın o halde.31 yaşındayım ve keşke evli olmasaydım diyorum. Allah'ıma şükürler olsun 2 evladım var ama bir daha dünyaya gelsem 35-40 arası evlenirdim. O da olursa olur olmazsa olmaz..
Bekarlık sultanlıktır..
Ben de evde kaldım sendromu na girip çok iyi diye evlilik yaptım nişanlı yken falan çokkk iyiydi evlendik bir hafta sonra gerçek yüzü ortaya çıktı. İnşallah sen mutlu olursunKimse sebeb olmak istemiyor. Bende yeni nişanlıyım.arkadaşım vesile oldu dua edip duruyorum. Ama açıkcası bende evlenmek için evleneceğim. NİŞANLIM pırlanta gibi insan. Ama aşık değilim. Evlenmek zorundayım çünkü erkek kardeşim ve kız kardeşim çalışmazlar. Gece getirsin biz yiyelim mantığındalar. Çok zorbalar. Mecburen evet dedim
Boşanın demek ne kadar kolay sözde.. Evet evlendiğim için pişmanım. Pişman olduğum için ortada iki tane çocuk varken sebepsiz yere boşanacak kadar bencil değilim.Pişmansanız, boşanın o halde.
İnşaAllahBen de evde kaldım sendromu na girip çok iyi diye evlilik yaptım nişanlı yken falan çokkk iyiydi evlendik bir hafta sonra gerçek yüzü ortaya çıktı. İnşallah sen mutlu olursun
Yok niye kızayım..Evlenmeden yaşamak istemeyebilirsin ama evliliğe giden ilişkin olursa, cinsellik yaşamadan evlilik kararı alma. Buradaki konuları okuyoruz. Paravan evlilik yapanlar mı, cinsel problemi olanlar mı dersin.... Büyük ihtimalle bana da kızacaksın ama senin iyiliğin için diyorum. Ayrıca "bizim toplumun erkekleri iki yüzlü, ilişki yaşayınca gidiyorlar" diyorsun. Bence bu daha iyi, adamın nasıl bir zihniyette olduğunu erkenden görmüş oluyorsun. Çünkü ben erkeğim her şeyi yapabilirim zihniyetine sahip olan erkekler, evlilikte de kendilerini her şeyde üstün görüyorlar. Bu düşüncedeki biriyle de yaptığın evlilik senin için cehennem olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?