- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Açıkçası bende modern bir çevredeyim.İnsanın çevresine bağlı bu durum. Benim çevremde belli bir yaştan sonra cinsellik yaşamayan yok denecek kadar az. İsveçte de yaşamıyorum.
Sizin yaşadığınız travmalar dolayısıyla erkeklere bakış açınızın biraz çarpıklaştığını düşünüyorum ben açıkçası. Erkekler sandığınız ya da düşündüğünüz kadar tü kaka varlıklar değiller. Onlar da seviyor, aşık oluyor, aşk acısı çekiyor, üzülüyor, seviniyor, depresyona falan giriyor. Bizim yaşadığımız her şeyi onlar da yaşıyorlar. Bence tam tersi, erkekler 30 yaşından sonra daha anlayışlı, mülayim, romantik, düşünceli oluyorlar.
Öyle cinsellik yaşayan kadın nadir var.Ve bunlar avrupai kadınlar da dahil.
Sizin çevreyi merak ettim açıkçası..
Çünkü bizim toplumda öyle eşiniz gibi erkek çok yok. Çoğu bu konuda ikili oynuyor.Önce hadi yapalım ben modern biriyim diyorlar sonra da sen aradığım kriterde değilsin oluyor.
Bu arada evet 2 kere aldatıldım.Travmalarım var.
Ama bu kör olduğum anlamına gelmiyor.
Değecek erkeği çok iyi tanıyorum. Hatta çarpık örnekleri gördüğüm için kıyaslama imkanım daha fazla oluyor.30lu yaşta çoğu erkek sorumluluk almadan cinsellik yaşama pesinde..
Konu sahibini dediği gibi doktoru da böyle polisi de fark etmiyor.
Dediğim gibi bizim kafamızdaki arketipleri karşılaştığımız kişiler oluşturur.
Ben şu an erkeklere farklı bakıyorum ama bu bakış açımın çarpık olduğunu değil kötümser olduğunu gösterir sadece.