31 Yaşında Bekar kadın Olmanın Acısı :((

Ya 31 yaş çok geç bir YAŞ değil ki ...
Günümüzde evlilik yaşı Yükseldi gayet normal bit yaştasınız...
İşiniz varmış çalışıyorsunuz , bu çok önemli...
Çevre baskısını okadar takmayın bence , insanlar her zaman konuşacak bir şey bulurlar..
Hersey kısmettir ve biraz da sizinle alakalıdır , hayatınızı yaşayın evlilik bekleyerek hayatınızı ertelemeyin, yoksa evlilik olsun diye yanlış bir evlilik yaparsınız ki bu daha kötü...
Ben neredeyse 33 Yaşında evlendim daha bir yıl oldu :)
Benim de ailem baskı yapıyordu çevrem sürekli niye evlenmiyorsun deyip duruyordu ama hiç Üstüme alınmadım , istediğim biri olmazsa evlilik olsun diye evlenmem kaç yaşıma gelirsem geleyim diyordum susuyorlardı...şimdi iyiki beklemişim diyorum :)
Okadar takmayın bence kafanıza , çevrenizi değiştirin ne biliyim yaşayın , bu günleri çok ararsınız :)

Bence bu kadar takmayın ya, ben 32 yaşında evlendim ve aynen sizin gibi herkes laf söylüyordu, ama hiççç takmıyordum banane , hatta bir keresinde kuzenim 'ay ben 2 çocuk doğurdum sen halen bekarsın kaldın evde vs demişti, bende ona e bi senin yaşadığın hayat bak birde benim dedim, sen iki çocukla boğuş kocana hizmet et ev işleri vs derken benden büyük göstermeye başladın, ben ise yediğim önümde yemediğim arkamda geziyorum derdim tasam yok ' demiştim, bu bir bozuldu sonra döküldü çok bunalımdayım aslında vs diye, diyeceğim o ki salla gitsin sen dalga geç onlarla bak nasıl susarlar , sonrası zaten kısmet işi bir bakmışsınız karşınıza öyle biri çıkmış ki iyiki kimse olmamış dersiniz

Hayallerini yıkmak istemiyorum ama Hans isimli tek 1 kişi yok Hans çok eski moda bir isim Abdülrezzak stili diyeyim
Ben de hayallerini yıkmak istemem ama biliyorum onu dedim zaten
Onlar hep hans dediğim yani çok kullanılıyor hans ismi.hep fıkralardaki almanlar hans'dır mesela, o yüzden güldüm.ay aman neyse

Ben de hayallerini yıkmak istemem ama biliyorum onu dedim zaten
Onlar hep hans dediğim yani çok kullanılıyor hans ismi.hep fıkralardaki almanlar hans'dır mesela, o yüzden güldüm.ay aman neyse

Öyle tabi konuşurken hans kadın da diyoruz bazen erkekler=hanslar, kadınlar= hans kadınlar Bir gün türk arkadaşıma konuşurken hanslara da söyleyelim artık çıkalım dedim, alman da duymuş dedi ki hans nedir sizsiniz diyemedim

Bak ben de çok çektim milletin lafindan ama her şeyin bir Vakti var daha zamanı var demekki. Ben eşimle 32 yaşımda tanıştım üstelik eşim benden 3 yaş küçük. 6 ay içinde de evlendik. Ben hep dua ettim hayırlı eş hayırlı iş nasip et diye.iyi ki de geç evlenmisim hayatımı dolu dolu yaşadım geç sorumluluk aldım.

Konu sahibi ben de evlenmedim . Şimdi hiç evlenme hayali kurmuyorum dersem doğru olacak.

Evlenirsem sürpriz olur benim için bile

Sen kimseye özelini anlatmak zorunda değilsin kim ne düşünürse düşünsün . Seni beğenip yaşını beğenmeyenlere ... ne yapalım sen de daha önce doğsaydın diyebilmelisin . Dini nikahla seni 2 . karısı yapmaya çalışanı yerini bildirmelisin.

Ahhhh ahhhh allah tez zamanda hayırlı yazılar yazsın sana ;;;(((

Ben evliyim de ne oluyor sanki bacim. Bosver inan ki şart degil. Keske daha iyi düşünseydim. Çok zor bazi şeyler...

Ne kadar haklisiniz!

O erkekle evlenmediginiz icin öncelikle tebrik ederim. Kesinlikle koca meraklısı olduğunuzu dusunmedim. Sonuçta cok meraklı olsaniz manyakla evlenirdiniz.
Bakin cehennem gibi bir evlilik hayati yasamaktansa bekarlık daha iyi olabilir. Belki evlenseniz öyle olacaktı. Aile kurmak, evlat sahibi olmak kesinlikle bu konularda haklisiniz ama illa herkes evli olacak diye birşey yok. Aize baskı yaparlarsa bir daha ben erkeksiz de insan olabiliyorum deyin lütfen kalplerini kırın yani sizi uzmeye ne hakları var.
Lisedeki beden eğitimi öğretmenim de bekardi o zaman 35 yaşındaydı ve bu sene 45 ken evlendi. Ve gayet de genc insanlar gibi baya da kucuk bir bayanla evlendi.Yani diyeceğim o ki zorlasan da olmaz olacaksa da engelleyemezsin. Aslında kadinin evlenme teklif etmesi dinimizde hoş karşılanır ams türk milleti kültür olarak bun hoş bakmiyor belko kurulabilecek kac yuva bu yüzden kurulamiyor. Bence siz yasinizdan dolayı telas yapmayı birakin bu konuyu akışına bırakırsanız olacağını düşünüyorum ben. Piyasada evlenme programları falan var ama bana çok saçma geliyo samimi olmadığını dusunuyorum. Kullananlar varsa seviyeli site tavsiyesi alın bence birileri ile tanışmak için. Tabi ekstra 3 kat daha dikkatlice gorusun buradan tanistiklarinizla. Umarim Allah Gönlünüze göre verir. Eğer duaya inaniyorsaniz dua da okuyabilirsiniz. Fetih suresi ve bazı sureler var. Büyü isine gelince de büyü gerçektir ama haramdır. Yapılmış olma ihtimali var yani. Bunun icin de felak ve nas surelerini cok okuyun sakin bozdurmak icin şarlatanların eline dusmeyin. Allahın kelamı insanların yaptığı büyüden çok daha kuvvetli unutmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ne kadar haklisiniz!
Cok haklisiniz bende gec evlendim. Keske evlenmeseydim. Ne oldu hizmetci olduk basim8z goge erdi.. sinema tiyatro kendine zaman ayirma hepsi yalan oldu. Bu erkeklerin soyu hepten kurusada hepimiz rahat etsekkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…