31 Yaşında Bekar kadın Olmanın Acısı :((

Ya Cidden anlamiyorum tamam yas sorulurda sanirim sizden kendinizden 10 yas küçükler le görüşmüyorsunuz ya neden bu kadar problem oluyor anlamdım isi gücü olan aklı basında bir kadından baska ne ister bir erkek
Zaten akıl olsa gidip kendilerinden 10 15 yas kucuk kızlarla evlenip sonrada evlendikten sonra cahilliğini yüzüne vurup beğenmemezlik edip arıza çıkarmazlar. Akıllı adam akıllı kadın arar evini yönetecek çocuklarına düzgün eğitim verecek ama oyle aklı basında adam az tabi. Depresyona girecek yasta değilsiniz gönlünüzü ferah tutun
Su buyu ısını araştırın bide neme lazım

Ben gebelik boyunca BDV yi bıraktım çünkü oram böyle oldu tahlilim şöyle çıktı diye gebelik topiğinde dolanıyodum
Gebelik bitti BDV ye geri döndüm
Oğlun ne kadarlık oldu? O dönemin anneleri ile yazışmıyor musun?

İmza: Burayı iyicene kendine özel geyik sayfasına çeviren Filozof

Arkadasım yok diyorsunuz adaylar evinize mi gelip bulacak sizi
Ya eskinin çöpçatan teyzelerinin gözünü seveyim gelde arama simdi

Ya kusuruma bakma ama annenle konuşmalarını gözümde canladırınca Ayşen Gruda'nın oynadığı karakterler geldi aklıma.
Yapma bunu kendine. Hele o adi eski sözlüyü düşünüp 'keşke' kelimesini kullanma.
Böyle aşağılık espriler yapan herifle mutlu olmaz belki de 31 yaşında daha mutsuz ve boşanmış olurdun. Sonuçta ortada heba olan bir emek olacaktı.

Allahtan hayırlısını iste. Senin gibi düşünüp tanımadan evlenen bayanların geneli pişman oluyor.
O çevrende ki kıt görüşlülere de prim verme.

Cnm bence asıl sorun senin düşüncelerinde, hiç içini onlar büyü yaptırdı falan diye zehirleme..bak ben 83 lüyüm boyun kadar kızım oldu nerdeyse, hala genç kız gibi hissediyorum ya bazen düşünüyorum bekar olsam şu yaşımda şöyle yapardım böyle takılırdım:) neden kalbini karamsar düşüncelerle dolduruyorsun ki, kendine bak, sporunu yap, hep bakımlı özgüvenli ol.asla da kimseye evlilik muhabbeti yapma, sadece bundan sonra basit bişey yaşamam de, inan hayata verdiğin enerji sana geri döner , daha 30lu yaşlarının başındasın koca bi ömrün var, neler sığmaz ki, heyecanını yitirme, herkeslerden Mutlu olursun istersen, pozitif düşün

Büyü filan yok canm. Vermeyince Mabud Neylesin Sultân Mahmut. Hacı hoca buyu hikaye avuntu kısmet olmadı mı kendini yirtsan ne fayda olmuyor.

Senenin basinda muhasebe kursu hocamiz yeni evlenmisti ayni yastaydnz hatta 32 olmustur o bu yaştan sonra cocugumda olmaz diyordu bikac ay snra hamile kaldi
Kismet biranda gelir evlenir gidersn bol dua et hayirli insan olsn kendini yipratma

Hocanın biyolojik ve jinekolojik bilgisi takdire şayanmış valla bravo.

Oğlum yok kızım 10 aylık cadolozun teki şimdiden ( kime çekmişse artık )
Ara ara birkaçı ile yazışıyoruz sadece

Ben hep senin oğlun olacak sanıyordum ya aklımda öyle kalmış

@miskamber in de kızı olacak sanıyordum. oğlu oldu.

Zaten benim tahminlerim iyi değildir, iyi olsa sayısal loto milyarderi olurdum.

Allah bağışlasın yavrularınızı.

ben neyapimmm....benim eski sevgilide bana hakaretler etdi...kavgaci kuduz köp++; En son psikologa gitdim...o bile beni suclu cikardiii ......
Hahaha...demekki bende is yok :)

Ne biçim insanlar varmış öyle etrafında. Sözlenmeni bile kendince küçümsemeye çalışmış terbiyesiz. Allah seni kim bilir nasıl bir musibetten kurtardı. Öyle küfür eden adamdan koca olmaz.

Neysen asıl yazacağıma geleyim. Benim bir yakınım 38 yaşında evlendi. 39 yaşında da doğurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…