- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
- Konu Sahibi dertli_simge
-
Neden evde kalmış erkek yok diye bir düşünelim bence.
Ben gebelik boyunca BDV yi bıraktım çünkü oram böyle oldu tahlilim şöyle çıktı diye gebelik topiğinde dolanıyodumBen BDV okumam.
bu konuya niye geldim?
çünkü ben de 30+ bekarım.
bunu söyleyen erkekler kaç doğumlu peki?
Bir ikide bana gönderseydin şekerim, yanlış anlama Kısmet ler ziyan olmazdiAllah allah bütün evlenmek isteyen erkekler beni mi buluyorBen de onlara ısınamadım , kısmet değilse düzgün adam olsa da sonuç aynı oluyor merak etme
84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstı( Zaten tanışır tanışmaz "kaç yaşındasın" diye soruyorlar. Eskiden kadına yaş sorulmaz diye bir kural vardı ama şimdiki erkekler direkt soruyor ben de yalan söyleyemiyorum bazı kadınlar gibi küçültemiyorum 84 diyorum o dakikadan sonra benleilgilenen erkek ilgisini başka şeye yöneltiyor üzülüyorum
Oğlun ne kadarlık oldu? O dönemin anneleri ile yazışmıyor musun?Ben gebelik boyunca BDV yi bıraktım çünkü oram böyle oldu tahlilim şöyle çıktı diye gebelik topiğinde dolanıyodum
Gebelik bitti BDV ye geri döndüm
Annem gidip bir hocaya baktırmış hoca da" büyü yok kısmeti açık"demiş ama ben inanmıyorum buna.. Öyle olsa koskoca 3 senede niye karşıma biri çıkmadı, niye nikahlanamadım ?
Üstelik eski sözlümün düğünü olacak bu canımı daha da yakıyor, "neden ben" diyorum. Annem de güya teselli veriyor, "kızım o erkek.erkek 100 kadına da teklif eder ama kız hiçkimseye gidip de teklifte bulunamaz." diyor. Bu arada eski sözlüm aynı yaştayız diye beni aşağılardı, ikimiz de 28 yaşındayken "ben istesem 21'lik çıtır alırım, senle aynı yaştayız ya" der ben kızınca da şaka yaptım derdi. Şimdi evlendiği kadın kendisinden5 yaş büyük. Annem de diyor ki "kızım üzülme iyisini mi bulmuş sanki, seni yaşınla vururdu şimdi ablası yaşında kadın alıyor" diyor ma içimi soğutmuyor bu ablayla da evleniyor olsa sonuçta yuvasını kuruyor ailesini kuruyor sırtına destek geliyor((((
Annem gidip bir hocaya baktırmış hoca da" büyü yok kısmeti açık"demiş ama ben inanmıyorum buna.. Öyle olsa koskoca 3 senede niye karşıma biri çıkmadı, niye nikahlanamadım ?
Üstelik eski sözlümün düğünü olacak bu canımı daha da yakıyor, "neden ben" diyorum. Annem de güya teselli veriyor, "kızım o erkek.erkek 100 kadına da teklif eder ama kız hiçkimseye gidip de teklifte bulunamaz." diyor. Bu arada eski sözlüm aynı yaştayız diye beni aşağılardı, ikimiz de 28 yaşındayken "ben istesem 21'lik çıtır alırım, senle aynı yaştayız ya" der ben kızınca da şaka yaptım derdi. Şimdi evlendiği kadın kendisinden5 yaş büyük. Annem de diyor ki "kızım üzülme iyisini mi bulmuş sanki, seni yaşınla vururdu şimdi ablası yaşında kadın alıyor" diyor ma içimi soğutmuyor bu ablayla da evleniyor olsa sonuçta yuvasını kuruyor ailesini kuruyor sırtına destek geliyor((((
Oğlum yok kızım 10 aylık cadolozun teki şimdiden ( kime çekmişse artıkOğlun ne kadarlık oldu? O dönemin anneleri ile yazışmıyor musun?
İmza: Burayı iyicene kendine özel geyik sayfasına çeviren Filozof
Senenin basinda muhasebe kursu hocamiz yeni evlenmisti ayni yastaydnz hatta 32 olmustur o bu yaştan sonra cocugumda olmaz diyordu bikac ay snra hamile kaldi
Kismet biranda gelir evlenir gidersn bol dua et hayirli insan olsn kendini yipratma
Oğlum yok kızım 10 aylık cadolozun teki şimdiden ( kime çekmişse artık)
Ara ara birkaçı ile yazışıyoruz sadece
Cidden bak yaşayan anlıyor... Çok kişiyle tanıştım görüştüm bir halt olmadı affedersin ama ,her erkekte yeni bir sok edici hareket gördüm yıkıldım..Bana gelenlerin de hepsi sapık oluyo sanırsam cok sexy bir tipim var hahahah
Yok benimkiler çok edepli ve saygılıydı. Doktor , yükseeek hakim, avukat var isteyene dağıtırım ben almadım allah beni kahretmesin ziyan olmasınlar
Benim gözüm de erkek de evde kalıyor valla.erkek evlenmezse sorun olmuyor ama nedense kadının evlenmemesi hemen dikkat çekiyor.
Desene...nenem derdi hep: gibi...beni ne doktorlar ne hakimler istediiiiii
Ayyyy at bana su Doktor beyiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?