• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Yaşında Bekar kadın Olmanın Acısı :((

yorumunu görünce yazmak istedim çünkü benzer durumları ben de yaşadım. gerçekten böyle düzgün efendi erkeklere içim ısınmıyordu demek ki genel bir durum bu.
yani sırf iyi işi düzgün diye hemen evlenemeyiz ki bunun yatak odası da var sonuçta nasıl sevişeceğim içimin almadığı adamla? kısmet işte.
:KK22::KK23:

84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstı :KK43:( Zaten tanışır tanışmaz "kaç yaşındasın" diye soruyorlar. Eskiden kadına yaş sorulmaz diye bir kural vardı ama şimdiki erkekler direkt soruyor ben de yalan söyleyemiyorum bazı kadınlar gibi küçültemiyorum 84 diyorum o dakikadan sonra benleilgilenen erkek ilgisini başka şeye yöneltiyor üzülüyorum:KK43:

bunu söyleyen erkekler kaç doğumlu peki?

Yaş 30 u geçince neden bu kadar panik oluyor yurdum kızları?

Çevremde 37 yaşında evlenen de var 19 yaşında evlenen de.
Allah yazdıysa olur bu kadar kırılgan olma. Ailecek büyütmüşsünüz 31 rakamını. Duyan da 40 yaşındasın sanacak. Annenle bu konuyu bu kadar konuşup dertlenmen çok tuhaf.

Arkadaşın olmaması bu anlamda dezavantaj. Bir şekilde birileriyle aynı ortama girebilirdin. Şu üzgün psikolojiyi üstünden at ve sosyal ol. O zaman dikkat çekersin.

84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstı :KK43:( Zaten tanışır tanışmaz "kaç yaşındasın" diye soruyorlar. Eskiden kadına yaş sorulmaz diye bir kural vardı ama şimdiki erkekler direkt soruyor ben de yalan söyleyemiyorum bazı kadınlar gibi küçültemiyorum 84 diyorum o dakikadan sonra benleilgilenen erkek ilgisini başka şeye yöneltiyor üzülüyorum:KK43:
Canım o laf alakasız insanlar için denirdi.
Evlenecek adam tabii ki yaşını soracak...
Ben de hiç saklamam direkt söylerim. ;)

İnan her satırını okurken içim acıdı. Üzülme kendini yıpratma diycem ama biliyorum ki elinde değil. Senin için dua edicem inş. Rabbim tez zamanda gönlüne gözüne göre hayırlı birini karşına çıkarır ve hayırlı bir izdivaç yaparsın inşallah. Ayrıca yaşlı falan da değilsin bunu aklından çıkar. Artık evlenme yaşı eskisi gibi değil eğtimli üniversite mezunu kadınlar 30 larında evleniyor.kaç tane tanıdığım var senin yaşından daha büyük bir yaşta evlenip çoluk çocuk sahibi olan mutlu evlilik yapan. Lütfen bu kadar ümitsizliğe kapılma Allah tan hayırlısını iste.

Çevrende seni incitmeye çalışan fitne fesatları da kafana takma. Demek ki kendi mutsuz ki senin üzerinden egosunu tatmin etmeye çalışıyor, mutlu olsa seni görmez aklına bile gelmezsin. İnan o mutsuz tipler gibi salak saçma evlilik yapacağına hiç yapma daha iyi.Allah eşin de evladın da hayırlısını versin. Rabbim güzel bir kapı da sana açacaktır ümidini kesme.

Bana "or.pu, ya.ak kafalı" gibi küfürler eden sözlümle, bana saygısı olmayan o kişiyle daha fazla devam edemedim, gurursuzca yapışamadım.. Ama şimdi "keşke yapışsaydım" diyorum ya,keşke yapışsaydım diyorum,
yuh diyorum başkada bişi demiyorum.yapışsaydın şu bulunduğun durumdan daha berbat bir durumda olacaktın hiç şüphen olmasın.konu başlığın farklı olacaktı.ne bileyim öküz kocam..boşancam...yardım ölüyorum...vb

o zamanki sözlünle evlenmediğin için çok şanslısın bence, sana küfür eden, hakaret eden bir insanla evli olmak ölümden beterdir... ki sözlüsüne küfreden, karısına ne yapar, kapılardan ırak...
nasip işi bu iş, inşallah herkesin karşısına düzgün biri çıksın, umarım mutlu olursun...
insanların sözlerine aldırış etme, bende senden 1 yaş küçüğüm, evliyim ama çocuğum yok, neler diyor insanlar neler... kafaya taksam köprüye çıkardım sanırım...

Simge bencede bi hit baktır bana dedihin mantıklı geldi cok duydum böyle baglatma kismet kapama islerini hemde inaniyorsun kesinlikle git baktır serefsiz erkeklerede üzülme 31 yaşta ne varmış allah aşkına sen bakımlı fit çıtır ol çatır çatır çatlat tazecik desinler .

Annem gidip bir hocaya baktırmış hoca da" büyü yok kısmeti açık"demiş ama ben inanmıyorum buna.. Öyle olsa koskoca 3 senede niye karşıma biri çıkmadı, niye nikahlanamadım ?

Üstelik eski sözlümün düğünü olacak bu canımı daha da yakıyor, "neden ben" diyorum. Annem de güya teselli veriyor, "kızım o erkek.erkek 100 kadına da teklif eder ama kız hiçkimseye gidip de teklifte bulunamaz." diyor. Bu arada eski sözlüm aynı yaştayız diye beni aşağılardı, ikimiz de 28 yaşındayken "ben istesem 21'lik çıtır alırım, senle aynı yaştayız ya" der ben kızınca da şaka yaptım derdi. Şimdi evlendiği kadın kendisinden5 yaş büyük. Annem de diyor ki "kızım üzülme iyisini mi bulmuş sanki, seni yaşınla vururdu şimdi ablası yaşında kadın alıyor" diyor ma içimi soğutmuyor bu ablayla da evleniyor olsa sonuçta yuvasını kuruyor ailesini kuruyor sırtına destek geliyor :(((((

Senenin basinda muhasebe kursu hocamiz yeni evlenmisti ayni yastaydnz hatta 32 olmustur o bu yaştan sonra cocugumda olmaz diyordu bikac ay snra hamile kaldi
Kismet biranda gelir evlenir gidersn bol dua et hayirli insan olsn kendini yipratma

Annem gidip bir hocaya baktırmış hoca da" büyü yok kısmeti açık"demiş ama ben inanmıyorum buna.. Öyle olsa koskoca 3 senede niye karşıma biri çıkmadı, niye nikahlanamadım ?

3 değil 13 sene de karşısına birisi çıkmayanlar var bunun büyüyle müyüyle alakası yok girdiğiniz ortam, yaşadığınız çevreyle alakası var biraz da kısmet şans. hemen hacılara hocalara vurmayın kendinizi eğitimli bir insansın galiba profilinde ekonomist yazıyor böyle cahilce hareketler yakışmıyor.

eski sözlünü de unut senin yaşadıklarını elin kızı yaşayacak bir iki seneye boşanma haberini alırsın adam karaktersiz biliyorsun.

Sırf evli olmak adına,senin namusuna dil uzatan ,şahşiyetini ayaklar altına alan bir adamla evli olsaydın,buraya yediğin dayakların,aşağılanmanın ve bozulan psikolojinin başlığını açardın...Siz çevrenizi değiştirin bence benim çevremde sizden daha yaş olarak fazla bekar bayanlar var ve hiç böyle sözlerle karşılaşmıyorlar,evlen baskısını kastetmiyorum o her çevrede olur ama o kadar...Sizin değindiğiniz derecede önyargılar yaşamıyorlar,bence çevrenizde sorun var,ya çevrenizi değiştirecek ya da ağızlarının payını verip nköprüleri atacaksınız.İNSAN NAMUSU İÇİN YAŞAR,TEPKİNİZİ GÖSTERİN!!!SESSİZ KALMAK KABULLENMEK ANLAMI TAŞIR DAHA ÇOK YIPRANIRSINIZ!DİK DURUN,GÖZÜNÜZDEN TEK DAMLA ÇIKMASIN LAFI YAPIŞTIRIN VE UZAKLAŞIN O İNSANLARDAN!Rabbim işallah güzel bir yuva nasib etsin ama o ilk satırlarda bahsettiğiniz tarzı biriyle evlenmiş olmak için evleneceğinize,baba evinde hakaret işitmeden,namusunuza dil uzatılmadan huzurla ömür boyu bekar yaşayın daha iyi...

ve bir genç kızımız daha çevre baskısına dayanamayarak kayış kopardı:KK17:
sizden iki yaş küçüğüm evlenmek için hiç ama hiç acelem yok , dediğiniz gibi biyolojik saatin çanları evlat diye arada çalıyor onuda evladı olanın derdi başından aşkın diye susturuyorum.Nasip kısmet hakkımızda hayırlısı ya uzaka gelicek ya küçük büyüyecek bizimkiler:cool:

Back