300/350 cc kas altı silikon taktıranlar? önceki ve sonraki ölçüleriniz nedir Kaç beden oldunuz?

İstersen suan ki halini koy takip edeyim canım.
Ameliyat olmayanlar öncesi fotolarını koyuyorlar.
Buraya cok fazla erkek üye oluyor da önem amaçlı

Haklısın canım koyayım bi foto ayarliyim de gizliliğini zaten şu anki hali de erkek gibi hahahaha

Bende 350 cc yaptırdım 12.günüm high profil yapıldı sizden rica etsem izler misiniz beni.
Bana fazla büyük geliyor şuan ödemler gidince küçülmeniz oldu mu acaba.
Merhaba aynı sorun bende de var 10 gün önce ameliyat oldum çok büyük geliyor gözüme beni izlermisin bi bakayım sende bak normal mi boy kilo ne senin çok moralim bozuluyor böyle giderse diye

Merhaba aynı sorun bende de var 10 gün önce ameliyat oldum çok büyük geliyor gözüme beni izlermisin bi bakayım sende bak normal mi boy kilo ne senin çok moralim bozuluyor böyle giderse diye

Benim 1.60 boy 50 kg.
Senin gayet güzel duruyor baktım da ideal bence

Bilmiyorum yaa bana çok büyük geliyor inşAllah küçülür 165 54 kiloyum bende biraz yorumları okuyunca rahatladım gibi ama bugün çok kötü geçti diyebilirim

Ay benden de uzunsun valla ben alıştım :)
İlk zamanlar gerçekten dediğin gibi çok zorlandım mutsuz oldum.
Şuan alıştım ama hem zaten ödemler gidince daha iyi oluyor.

Kaç cc taktirdiniz bende yaptırmayı düşünüyorum resmî varsa bakabilirmiyim

Kizlar merhaba bisey sorcam azcik cahilligim var su meme konusunda gogus olculeri alt ust ne oluyor bide nasil ölçülüyor hangi cup oldugunu nasil hesapliyorsun ben hangi cup giyiuorum hic bilmiyorum valla

Bana 300 cc kas altı protez takıldı. Ama çok pişmanım, çok küçük oldular. Kıyafetlerle hiç farkedilmiyor bile taktırdığım. Bu kadar acıyı çekmişken değmesini isterdim.

300 cc kucuk bir rakam degil aslinda gogus dokun yok muydu hic bide ne kadar oldu ameliyat olali
Göğüs dokum yoktu, dümdüz gibiydi. 18 gün oldu yaptıralı. Doktor daha büyüğünün sığmayacağını söyledi ama çektiğim acılara değecek büyüklükte değil. Silikon var bende desem kimse inanmaz

merhaba benimde göğüs dokum neredeyse çok çok az mentor marka 300cc yüksek profil taktırmayı düşünüyordum eylülde ameliyatım 171 52 kiloyum acaba çok mu küçük oldu sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…