Albüm nasıl izleniyorTabi ki hayır:) albümü olanları izliyoruz yalnızca açıktan fotoğraf atmak zaten yasak.
Sizin durumunuzdaydım doktor 345 cc mentor anatomic high profil önerdi fakat virüsten dolayı ameliyat olamadım. 1.65 boy 55 kiloyum . 70 A dolduramıyorum. Fakat emzirdiğini için sarkma var bendeMerhaba arkadaşlar ben şu an 70a bile dolduramıyorum 164 boyum 50 kiloyum benim durumumda olup ameliyat olan ve fotoğraf paylaşabilecek olan var mı cc konusunda bilgi edinmek istiyorum bir de olması gerekenden daha büyük taktırırsak daha mı fazla ağrı çekeriz yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba canım ben oldum ameliyat 2 hafta oluyor 375cc mentor M+ taktı doktorum dualplan şu anlık boyut ve görüntüden çok memnunum tabi biraz sertler :)Sizin durumunuzdaydım doktor 345 cc mentor anatomic high profil önerdi fakat virüsten dolayı ameliyat olamadım. 1.65 boy 55 kiloyum . 70 A dolduramıyorum. Fakat emzirdiğini için sarkma var bende
Benim de 375cc m+ mentor marka takıldı 2 hafta önceMerhaba ameliyat ne zaman acaba ben de ayın 13 ünde olacağım çok heyecanlıyim iki emzirme doğum derken bosaldi sarkma sınırda çıktı diklestirme olmayacak 375 cc m profil mentor koyulacak meme etrafı yaygın renkli olduğu için orası kesilecek meme ucu simetrisi olacak ve kas altı dualplane olacak ayhhh çok heyecanlıyim
Güncelleme ; ameliyat olalı 4 ay oldu. İlk ölçümünde 75 c iken, Kaslar kendini salınca ve şekli oturunca ölçüm büyüdü şu an 75d, 75dd oluyor duruma göre350 cc mentor hp takıldı. Ameliyattan önce destekli 75b kullanıyordum. Şimdi desteksiz 75c oldu.
Korkmayın ben de korkup küçük istemiştim sonuç hüsran oldu . 400lü rakamlardan gözünüz korkmasın . Bi arkadaş da sizin boyunuzda 390 yaptırdı keşke 450 yaptırsaydım diyip duruyor. Ben de 315 yaptırmıştım revizyon ile 425 cc oldu hala küçük geliyor vücuduma oranla.Merhabalar geçmiş olsun şu an nasıl hissediyorsunuz kendinizi,bana da doktor normal boyutlar olsun dediğim için 350 cc gösterdi 450 cc ye kadar da doku ve vücudunuz kaldırır, ameliyat günü yine denemeler yaparız dedi,kas altını ve yuvarlak profil önerdi, ben çok büyük olsun ve dikkat çeksin istemiyorum ,sonrasında memnun olmazsam diye çokca kaygılanıyorum,gecem gündüze karıştı...((
Boy 1.64 , kilo 60 , ölçülerim 85 /78
390 cc damladan 455 cc yuvarlak oldu revizyonla şimdiki aklım olsaydı 500 cc üstü isterdim. tabi meme dokum da yoktu. doktorlar hep küçük olsun istiyor ama bizi tatmin etmiyor.Korkmayın ben de korkup küçük istemiştim sonuç hüsran oldu . 400lü rakamlardan gözünüz korkmasın . Bi arkadaş da sizin boyunuzda 390 yaptırdı keşke 450 yaptırsaydım diyip duruyor. Ben de 315 yaptırmıştım revizyon ile 425 cc oldu hala küçük geliyor vücuduma oranla.
yerinde olsam 450 cc isterim. inan 350 ile 450 arasında minnacık fark oluyor. gözün hiç korkmasın C counsel arkadaşımın fikirlerine de önem verin derim. ikimizde revizyon olduk. sonuç tatmin etmedi. meme dokun yoksa 450 cc üstünü iste. ısırar et deriim.Merhabalar geçmiş olsun şu an nasıl hissediyorsunuz kendinizi,bana da doktor normal boyutlar olsun dediğim için 350 cc gösterdi 450 cc ye kadar da doku ve vücudunuz kaldırır, ameliyat günü yine denemeler yaparız dedi,kas altını ve yuvarlak profil önerdi, ben çok büyük olsun ve dikkat çeksin istemiyorum ,sonrasında memnun olmazsam diye çokca kaygılanıyorum,gecem gündüze karıştı...((
Boy 1.64 , kilo 60 , ölçülerim 85 /78
Çok teşekkür ederim bu yorumlar çok moral veriyor banaKorkmayın ben de korkup küçük istemiştim sonuç hüsran oldu . 400lü rakamlardan gözünüz korkmasın . Bi arkadaş da sizin boyunuzda 390 yaptırdı keşke 450 yaptırsaydım diyip duruyor. Ben de 315 yaptırmıştım revizyon ile 425 cc oldu hala küçük geliyor vücuduma oranla.
Dediklerinizi dikkate alıp gözümde o rakamları büyütmeyeceğim,doktoruma da alabildiği ölçüde yapabilirsiniz diyeceğim
merhaba şuan ölçüleriniz nasıl söyler misiniz ben de ameliyat olacağım 300 high profilBenimde 300 cc high profil damla, 75-85 ti, şu an
74-92