300/350 cc kas altı silikon taktıranlar? önceki ve sonraki ölçüleriniz nedir Kaç beden oldunuz?

Perii7777

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
480
253
Merhaba arkadaşlar.. ben 13 gün önce ameliyat oldum Mentor marka 350 cc high profil silikon takıldı. Daha önceki ölçüm alt: 80 // göğüs çevrem:84-85 gibiydi. Ama dr um hiç dokun yok demişti yanlış mı ölçtüm ameliyattan önce bilmiyorum artık.. şuan şiş ve ödemliler hala bu şekilde göğüs çevrem: 92-94 cm arası çıkıyor.
Bana küçükmüş gibi geliyorlar
Ödemler gidince nasıl olcak çok merak ediyorum
Sizlerin ameliyat sonrası gidişatınız nasıl oldu şuan kaç cup sütyen kullanıyorsunuz?

canım senle aynı durumdayız benim göğüs dokum hiç yoktu 345 taktırdım sütyen kullanmıyorum ama aman aman büyük değiller orta 85 desteksız tam olur ama senınkıde muhtemel öyle olur

300 cc high profil damla dual plan

ameliyat öncesi göğüs altı 69 göğüs çevresi 79 (tahta göğüstüm, sırt genişliğinden o fark)
ameliyat sonrası göğüs altı 69 göğüs çevresi 89-90 oldu.

ameliyat öncesi 70a doldurmuyorken 70c oldum. Ödemliyken enteresan biçimde daha küçük ama şiş görünüyordu şu an kaslar kendini salınca gözüme nedense daha büyük gözüküyor.

Yeni üye oldum nasıl yapacagımı bilmiyorum izlemeye nasıl alabilirim mail adresimi versem oraya atar mısın peki yada izlemeye nasıl alınır?

Ben de kas altı 325 cc taktırdım, bende de öyle aman aman büyüme meydana gelmedi. Keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum :)

Benim de 350 cc takildi 75-80 di suan 75-89 lldum. Anlamadugim bi konu var 325 veya 300 cc takikdiginda 10-12 cm olcu artiyor ama 350 de 8-9 cm artis oluyor. Bi bilen varsa soyleyebilirmi kafsm karisti

Benim de 350 cc takildi 75-80 di suan 75-89 lldum. Anlamadugim bi konu var 325 veya 300 cc takikdiginda 10-12 cm olcu artiyor ama 350 de 8-9 cm artis oluyor. Bi bilen varsa soyleyebilirmi kafsm karisti
Benim de 80-85 di 350 cc takıldı 85-92 oldu daha büyük olması gerekiyor bence ama benim daha küçük oldu. Ve 2 ay oldu takılalı ödem falan da kalmadı

Protezin yüksekliği değişmez aslında . Ama demek ki kasların sıkı canım birkaç cmi kas altında kaldı. Senin daha önceden dokun dA olduğu içn bir miktar daha salacağını düşünüyorum . Ama 14 cmle c Cup oluyorsun. Sana da pürüzlü yüzey takıldığını varsayıyorum . 325 cc hp yuvarlak silikon yüksekliği 11.5 cm. 350ninki ise 11.7 cm. Yani arasında 2 mm fark var çap olarak da 1 mm fark ediyor . Yani aralarda mm fark ediyor . Belki iki peotez Yanyana konulsa farkı anlayamayız Bile . Bence göğüslerin gayet dolgun gözüküyor

Benim de 80-85 di 350 cc takıldı 85-92 oldu daha büyük olması gerekiyor bence ama benim daha küçük oldu. Ve 2 ay oldu takılalı ödem falan da kalmadı

Ölçün 80-92 canım 12 cmle sen de b Cup olmuşsun öyleyse . Jade ile seninki aynı cc , dokunuz dA aynıymış 5 cm, ama aradaki tek fark kas yoğunluğu. Aklıma başka birşey gelmiyor . 1 yıl sonra da bakalım ölçüleriniz aynı kalacak mı?

İşte Benim öyle oldu ya canım ? 1 cm doku vardı protezle 11 cm doku geldi toplamda 12 cm doku ile b Cup oldum. Hayret ediyorum c Cup olmam için 400 cc filan takılmalıymış demek? Görüşme kağıdına 375 cc yazmıştı Fatih bey , gerçi 375 cc de olsa atıyorum 13 cm olurdu en fazla yine c olamazdım :/ c olmak bu kadar mı zooorrr Jade1982

Yani c cup olmak icin 400 450 ustu grekiyor heralde cnm. Degisik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…