- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
Yani c cup olmak icin 400 450 ustu grekiyor heralde cnm. Degisik yani.
Tiramisu35 canım son koyduğun fotoğraftaki sütyen bedenin ne, gayet büyük duruyorlar yaaa daha irisi bence gerçekten hantal durur.
80B ise sana 75C de olur demek oluyor bu:) al sana C cupsın işte:))
Tiramisu35 bir ihtimall dahaa varrr dedim ama olmadı:))
Perii7777 anladığım kadarıyla göğüs altı ve omuz genişliği cc nin vücutta nasıl durduğunda çok etkili. Mesela Tiramisu da çok zayıf ama göğüs altı ölçüsü ile benim ölçüm aramda fark var yanlış hatırlamıyorsam 7-8 cm. o yüzden o 325 le tam mutlu değilken bana 300 fazla bile geldi.
Tiramisu35 bir ihtimall dahaa varrr dedim ama olmadı:))
Perii7777 anladığım kadarıyla göğüs altı ve omuz genişliği cc nin vücutta nasıl durduğunda çok etkili. Mesela Tiramisu da çok zayıf ama göğüs altı ölçüsü ile benim ölçüm aramda fark var yanlış hatırlamıyorsam 7-8 cm. o yüzden o 325 le tam mutlu değilken bana 300 fazla bile geldi.
canım bende de 1 cm küçülme oldu . Ondan sonra küçülmedi . Çok ödem olduğunu sanmıyorum böyle kalır . Hatta protez zaman geçtikçe daha da oturduğu için daha büyük bi görüntü oluyor aslında cm olarak büyümese deTiramisu35 Perii7777 M macellan benim de ödemler inince 1 cm küçüldü kızlar, 40 gün geçti operasyonun üstünden. Daha fazla iner mi acaba??
Daha fazla küçülme olmaz canım sanmıyorum ama ödemler gidince bir miktar küçülme oluyor ama protezler yerleşip kaslar kendini salınca daha bi belirginleşiyor ama benim göğüslerim bana hala küçük geliyor bol bi tişört giyince küçücük gözüküyor halaTiramisu35 Perii7777 M macellan benim de ödemler inince 1 cm küçüldü kızlar, 40 gün geçti operasyonun üstünden. Daha fazla iner mi acaba??
Cnm o ölçü cc nin büyüklüğünden çok profille ilgili örneğin 300 cc orta profille 300 cc high peofil arasında 2 cm fark var kup ölçüsünü cc den çok daha fazla arttıran özellik yüksekliğiBenim de 350 cc takildi 75-80 di suan 75-89 lldum. Anlamadugim bi konu var 325 veya 300 cc takikdiginda 10-12 cm olcu artiyor ama 350 de 8-9 cm artis oluyor. Bi bilen varsa soyleyebilirmi kafsm karisti
Tabi ki hayır:) albümü olanları izliyoruz yalnızca açıktan fotoğraf atmak zaten yasak.
10. ayım ameliyat olalı 295 cc
75 a dan 80 c oldum
75 den 80e cıkmam biraz kilo aldım sanırım o yüzden
cup olarak a dan c oldum
Çok farklı ya kiminde 300 cc bile kocaman duruyorken bende 350 cc minnacık duruyo
Bende 350 cc yaptırdım 12.günüm high profil yapıldı sizden rica etsem izler misiniz beni.
Bana fazla büyük geliyor şuan ödemler gidince küçülmeniz oldu mu acaba.