300/350 cc kas altı silikon taktıranlar? önceki ve sonraki ölçüleriniz nedir Kaç beden oldunuz?

Yani c cup olmak icin 400 450 ustu grekiyor heralde cnm. Degisik yani.

Aslında her 200 cc bir Cup Artışa tekabül edermiş. Ama mesela benimki hiç yoktu . Bu mantıktan hareketle 600 cc gibi abartılı bir rakam mı olmalıydı bilmiyorum? Sonuçta benim gibi zayıf olanlar hiç c Cup olamaz mı acaba?

Tiramisu35 Tiramisu35 canım son koyduğun fotoğraftaki sütyen bedenin ne, gayet büyük duruyorlar yaaa :olamaz: daha irisi bence gerçekten hantal durur.

80B canım. Herkes sütyen bedenini sordu nedense :) ya aslında böyle yakından çekildiği için büyük gözüküyor olabilir normalde o kadar büyük gözükmüyor gerçekten . Küçük de değil ortalama boyutta bence .

80B ise sana 75C de olur demek oluyor bu:) al sana C cupsın işte:))

Yaaa o ne öyle kandırmaca gibi :KK12: sütyen beni aşırı sıkacak da memede olması gereken ölçüler sırtımdan sıkıştıracak , sonra ben de c Cup oldum diye mutlu olacağım öyle mi? Sen beni tanımamışsın kuZum :eek: 75 beden sütyen darlıyor beni. Memesizken takmadım şimdi mi takıcam :işsiz:

Tiramisu35 Tiramisu35 bir ihtimall dahaa varrr dedim ama olmadı:))
Perii7777 Perii7777 anladığım kadarıyla göğüs altı ve omuz genişliği cc nin vücutta nasıl durduğunda çok etkili. Mesela Tiramisu da çok zayıf ama göğüs altı ölçüsü ile benim ölçüm aramda fark var yanlış hatırlamıyorsam 7-8 cm. o yüzden o 325 le tam mutlu değilken bana 300 fazla bile geldi.

Perii7777 Perii7777 anladığım kadarıyla göğüs altı ve omuz genişliği cc nin vücutta nasıl durduğunda çok etkili. Mesela Tiramisu da çok zayıf ama göğüs altı ölçüsü ile benim ölçüm aramda fark var yanlış hatırlamıyorsam 7-8 cm. o yüzden o 325 le tam mutlu değilken bana 300 fazla bile geldi.
Tiramisu35 Tiramisu35 Perii7777 Perii7777 M macellan benim de ödemler inince 1 cm küçüldü kızlar, 40 gün geçti operasyonun üstünden. Daha fazla iner mi acaba??:KK17:

Aynen canım göğüs kafesinin genişliği protezin duruşunda gerçekten çok etkili oluyor . Benim göğüs altım 78 cm, burda 68 cm göğüs altı olana da mesela 325 cc takılmıştı onda duruşu tamamen farklı , haliyle büyük duruyor tabii , bende duruşu daha ortalama bir protez gibi duruyor . Perii7777 Perii7777 ın de göğüs altı geniş . Ama bir göğsün alabileceği bir miktar var deri esnekliğiyle alakalı biraz da . Sonuçta ondan daha fazlası olmuyor . Bir de sejnapın göğüs ucu handikapı da var daha büyük ccler ona olmaz. Benim yine 2. Ameliyatla büyütme şansım var :p
Tiramisu35 Tiramisu35 Perii7777 Perii7777 M macellan benim de ödemler inince 1 cm küçüldü kızlar, 40 gün geçti operasyonun üstünden. Daha fazla iner mi acaba??:KK17:
canım bende de 1 cm küçülme oldu . Ondan sonra küçülmedi . Çok ödem olduğunu sanmıyorum böyle kalır . Hatta protez zaman geçtikçe daha da oturduğu için daha büyük bi görüntü oluyor aslında cm olarak büyümese de :KK66:

Daha fazla küçülme olmaz canım sanmıyorum ama ödemler gidince bir miktar küçülme oluyor ama protezler yerleşip kaslar kendini salınca daha bi belirginleşiyor ama benim göğüslerim bana hala küçük geliyor bol bi tişört giyince küçücük gözüküyor hala :KK43:

Benimkiler de sis oldugu halde cok buyuk gorunmuyo 300 high ile Daha 3. Hafta merak ediyorum buyuyecek mi yoksa sisler gidince kuculecek mi

Benim de 350 cc takildi 75-80 di suan 75-89 lldum. Anlamadugim bi konu var 325 veya 300 cc takikdiginda 10-12 cm olcu artiyor ama 350 de 8-9 cm artis oluyor. Bi bilen varsa soyleyebilirmi kafsm karisti
Cnm o ölçü cc nin büyüklüğünden çok profille ilgili örneğin 300 cc orta profille 300 cc high peofil arasında 2 cm fark var kup ölçüsünü cc den çok daha fazla arttıran özellik yüksekliği

Bu profil isinde doktor mu karar veriyor mesela orta profil daha mi dogal duruyor acaba bunu secmek bizim sansimiz mi simdi ben 300 den 350 cc ye yukseltecegim ameliyatimi olacagim .dogal durmasi icin ne demem lazim doktora acaba.en yumusagi diyecegim onu biliyorum.kizlar birde 50 cc lik bir fark cok olmaz demi kizlar oyle dedi burda.ben fark.olsun disardan anlasilsin istemiyorum bunun 1 tik buyugu olsun istiyorum en azindan su gogus aram cok ayrik o dolar insallah

Hmm cok iyi konusman lazim.gogus aran ayriksa gene ayriik olabilir benm kucuk ayrikti simdi dolgun ayrik.yani meme kesesi doldu ama ayriklar.olcuye sen de dr da karar verebilir irtak anlasabilirsiniz de. Bilmiyorum ayrik gogusler icin mod plus profili sor dr una bakalim ne dicek benmki yuksek profil ama ayrik iste

Çok farklı ya kiminde 300 cc bile kocaman duruyorken bende 350 cc minnacık duruyo :KK43:

Bende 350 cc yaptırdım 12.günüm high profil yapıldı sizden rica etsem izler misiniz beni.
Bana fazla büyük geliyor şuan ödemler gidince küçülmeniz oldu mu acaba.

X