Birine mentor 300 cc birine 325 cc hp Yuvarlakkonuldu. Ama ikinci ameliyatı düşünüyorum alışamadım çok büyük geliyorlar gözüme beni iri gösteriyor kıyafet yakıştıramıyorum. Çok ağır geliyor. Cuma oldum ameliyatı ama bazıları diyor inecek bazıları diyor çok bişey farketmiyecek ama high profile olmasından heralde benden önce gidiyorlar gibi ağlıyorum bikaç gündür keşeke 250 cc takılsaydı. Ben çok büyük meme sevmiyorum bu arada 75 b olsaydı iyidi ama sanki şimdi d gibi. Krndimi 10 kg almış gibi hissediorum bide yaptığı ağırlıklar sırtımı ağrıtıyor. Dolgun bişey istediğimi sanıyordum ama istediğim çok göze çarpmayan doğal memeymiş istediğim. Birden bire bu kadar büyüğüne alışamadım. Bi sorum olacak ikinci ameliyatını olan var mı.? Haftaya ilk dr kontrolüm var onada sorcam ama tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.. Küçük implantlarla değiştirirsem derim sarkık durur mu bu kadar kısa sürede. Ne kadar süre olması grrekiyor iki ameliyat arasında. Bir de ücret konusunda değişime gidiliyor mu artıyor mu azalıyor mu vs. Birde meme altıydı kesik yeri değişiyor mu. Öylr şiş hissediyorumki sanki bütün dünyayı taşıyorum. Dr. m aslında çok iyi iş çıkardı ancaak ben cc konusunda çok yanlış bi tercih yapmışım bi anlık hevesle. Çok üzgünüm. Bu arada silikon taktırcaksanız eğer 3D uygulaması olan yerlerde kendinizi bi görün derim daha garanti olacaktır. Ben onu yapmadım. Pişman oldum umarı rn kısa zamanda sorunsuz küçülürler. Ameliyatan çıktığımda 89 du 91 ölçtüm bugün gittikçe büyüyomu anlamadım. Dediğim gibi öne doğru çıkıntısı çok hp olmasından dolayı füze gibiler