300/350 cc kas altı silikon taktıranlar? önceki ve sonraki ölçüleriniz nedir Kaç beden oldunuz?

merhaba benimde göğüs dokum neredeyse çok çok az mentor marka 300cc yüksek profil taktırmayı düşünüyordum eylülde ameliyatım 171 52 kiloyum acaba çok mu küçük oldu sizinki
Yaptırmadan önce çok büyük olmasın yapay durmasın diyordum ama yapılınca daha büyük olabilirmiş diye düşünüyor insan. Bence doktorunuza danışıp alabileceği büyüklükte protez isteyin. Ben şu an 350 olabilirmiş diyorum.

Banada doktor 300cc önerdi bende 350cc istiyorum dedim tamam dedi eğer sıgmazsada 325cc olsun altını istemem dedim rica etsem beni izlermisin.

fotografını görme imkanım vardı acaba izlesem sizi

Kızlar bende 1 hafta önce 325 cc kas altı takıldı ...gogusleriminin koltuk altına doğru şiş olması normalmi ..ben dik sıkı ve toplu duracak zannetmiştim.. kol altıma doğru şiş ..hala odemlimi acana

Kızlar bende 1 hafta önce 325 cc kas altı takıldı ...gogusleriminin koltuk altına doğru şiş olması normalmi ..ben dik sıkı ve toplu duracak zannetmiştim.. kol altıma doğru şiş ..hala odemlimi acana
Benimki de koltuk altıma doğru şiş, seninki çok yeni ödem olabilir ama doktor bana demişti zaten oralar boş olduğu için koltuk altlarına doğru gider silikon diye

merhaba bende 325 cc taktırmayı düşünüyorumda kaç kiloydunuz boynunuz kaç acaba nasıl oldu şuan

Arkadaşlar merhaba bende 2ci günümdeyim ameliyatımın.. kas altı 350 cc protez konuldu.. şuan çok ağrım var kendi başıma kalkamıyorum.. şuan göğsümün alt tarafında bişey yok üst kısmı çok dolgum bu nezaman oturacak acaba?

Merhaba hayırlı olsun silikonların. Benimkilerle aynı olcude taktırmıssın. ( 5 yıllık) Ağrılardan pişman oldun dimi yaptırdığın için :) 3. gunden sonra dayanılmayacak ağrın kalmayacak. 15 gun sonra cok cok cok iyi olacaksın. 1 ay sonra unutacaksın silikon oldugunu. Zamanla o dolgunluk inecek ve cok cok doğal olacak. Keske dolgun kalsaydı demezsın umarım. Güle güle kullan. İyiki yaptırmısım diyeceksin. bende buyutmek istiyorum kuculduler sanki. ama tekrqqar ameliyat olamam. Mümkünse dr una sorarmısın ameliyatsız silikon meme buyutulebilir mi :) sevgiler. gecmiş olsun.

cook doğru.

Teşekkür ederim 10.gündeyim ve hiçbir ağrım kalmadı.. dolgunluğu ile aşk yaşıyrm umarım küçülmez.. ameliyatsız büyütme varmış fakat hiç tavsiye etmedi doktorum.. tvde görmüştüm Nihat dik isimli bir doktor vardı onu yapan geçici bişeydi diye hatırlıyrm..

Merhaba ameliyat olalı 3 gün oldu sorunsuz geçti herşey ağrım hiç olmadı sızılarım oldu bide yatıp kalkarken zorlandım onun dışında hemen ayaklamdım ben ilk gün.dual plane oldu. Ancak mentor 300 cc hp bana çok büüyk geliyor. Birinde 300 birinde 325 cc var hatta İner mi acaba çünkü inmezsedaha düşük bi silikon taktırcam bu kadar dolgunluk istemiomuşum onu anladım.birine 225 birine 250 takılsa daha iyi olurmuş sanki. Moralim bozuk abartı oldu diye.Ölçüsünden memnun kalmayıp küçülttüren ikinci ameliyatı olan var mı? Bana şu an çok yapay bi şişkinlik geliyor bakınca stres yapıp üzüldüğüm nokta bu. Boyum 171 kilom 59. Göğüs altı ölçüm 73 silikondan önce göğüs ölçüm 83 tü. 89 oldu ama daha büyük gibi duruyor. Bide yukarsı dolu aşağısı boş gibi garip bi şekli var.

Merhaba, kime ameliyat oldunuz acaba? ve yuvarlak mı yoksa damla mı konuldu?

Merhaba, kime ameliyat oldunuz acaba? ve yuvarlak mı yoksa damla mı konuldu?
Birine mentor 300 cc birine 325 cc hp Yuvarlakkonuldu. Ama ikinci ameliyatı düşünüyorum alışamadım çok büyük geliyorlar gözüme beni iri gösteriyor kıyafet yakıştıramıyorum. Çok ağır geliyor. Cuma oldum ameliyatı ama bazıları diyor inecek bazıları diyor çok bişey farketmiyecek ama high profile olmasından heralde benden önce gidiyorlar gibi ağlıyorum bikaç gündür keşeke 250 cc takılsaydı. Ben çok büyük meme sevmiyorum bu arada 75 b olsaydı iyidi ama sanki şimdi d gibi. Krndimi 10 kg almış gibi hissediorum bide yaptığı ağırlıklar sırtımı ağrıtıyor. Dolgun bişey istediğimi sanıyordum ama istediğim çok göze çarpmayan doğal memeymiş istediğim. Birden bire bu kadar büyüğüne alışamadım. Bi sorum olacak ikinci ameliyatını olan var mı.? Haftaya ilk dr kontrolüm var onada sorcam ama tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.. Küçük implantlarla değiştirirsem derim sarkık durur mu bu kadar kısa sürede. Ne kadar süre olması grrekiyor iki ameliyat arasında. Bir de ücret konusunda değişime gidiliyor mu artıyor mu azalıyor mu vs. Birde meme altıydı kesik yeri değişiyor mu. Öylr şiş hissediyorumki sanki bütün dünyayı taşıyorum. Dr. m aslında çok iyi iş çıkardı ancaak ben cc konusunda çok yanlış bi tercih yapmışım bi anlık hevesle. Çok üzgünüm. Bu arada silikon taktırcaksanız eğer 3D uygulaması olan yerlerde kendinizi bi görün derim daha garanti olacaktır. Ben onu yapmadım. Pişman oldum umarı rn kısa zamanda sorunsuz küçülürler. Ameliyatan çıktığımda 89 du 91 ölçtüm bugün gittikçe büyüyomu anlamadım. Dediğim gibi öne doğru çıkıntısı çok hp olmasından dolayı füze gibiler

Merhaba banada 325 ve 350 cc yuvarlak mentor konuldu.. kaç gün oldu senin tam bilmiyorum ama zamanla biraz iniyor ama çok inmez.. ben 1ayı doldurmadım henüz.. omuz genişliğim göğsü çok iyi kaldırdı ve bayılıyorum görüntüsüne umarım hiç küçülmez.. bence biraz sabret protezler 6 ayda tam net şekil alıyor.. sabret biraz derim

High profile olmasından ve de iman tahtası dedikleri oranın ismi göğüs kemiği sanırım orasının bende biraz çıkık olması füze gibi bi görüntü verdi çok öndeler biraz geride olsalar daha doğal ve nazik bi görüntü verebilr.. High profile benim için yanlıştı. Herneyse acba tamamen çıkarsam görünfitü eskisinden kötü olur mu bilemiyorum çok baskı var çok kötü hissediyorum.yıllardır hayalini kurduğum şeyi aslında istemiyomuşum. En önemli şey doktordan sonra silikon seçimi benim silikon seçimim aceleye geldi biraz hp koyacağını bile bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…