300/350 cc kas altı silikon taktıranlar? önceki ve sonraki ölçüleriniz nedir Kaç beden oldunuz?

Canım aslında o füze gibi görüntüyü önlemek için moderate plus profil tercih edebikirdi doktorun.. keşke araştırsaymışsın ben moderate plus 300 cc taktırdım bana foto atabilirsin ben de atarım çok büyük değil normal benimkiler

70 bedende kaldı mı. Ben de yaptırcam. Hiçbir şey bilmiyorum. 80 85 beden hayalim tahta bir ben den selam olsun

5 hafta önce 350 cc high profil yuvarlak puturlu koyuldu bana da. Sag memem cok guzel yuvarlakligi, sekli, dolgunluğu ama sol memem yapısal olarak ayni olmadigi icin silikon koltuk altima dogru yayıldı. Bir de emin degilim ama sanirim sol memedeki silikon bir cm kadar asagi kaydi. Kayma tam olarak nasil oluyor bilmedigim icin emin olamiyorum ama bir cm daha asagida duruyor sag memeye gore. Normal midir bu durum bilen var mi?

Kızlar benim 78 göğüs bedenim südyensiz 165 boy 49kiloyum doktor 300cc olur kas altı dedi sizce nasıl olur küçük olurmu 300cc?

Yok canım göğüs ortasından ölçtüğümde 78 küçük durumu ki 300cc sizin foto atma şansınız varmı görsem nasıl duruyor
Desteksiz c cup sütyeni tam dolduruyor. Suan foto atamiyorum. Gogus ustunden ölçüm 90 cm oldu. 300 cc de kucuk degil aslinda. Yine c cup olursunuz.

Lütfen bana da yardımcı olun, üç hafta sonra ameliyatım var, göğüs altı 74 tam göğüs üstü 84, biraz dokum var 3cme yakın dedi drum. Kas altı da olur sana dedi. İman tahtam boynun altından öne doğru hafif çıkık, yanlar yani meme kısımları ve üstü çukurda kalıyor. Drum biz buna tavuk göğsü tipi diyoruz dedi. Ve bana 250 cc 300 cc arası mentor high profil tavsiye etti, doğal sınırlarında yapılabilecek en büyüğü yapalım boylusun dedi. Bu arada boyum 166 cm. Siz ne dersiniz, lütfen yardım edin kafam çok karışık

Pardon yani 250 350 hp önerdi

Bence doktora bırak, olabilecek en büyüğü olsun dersen ona göre koyar. Yok çok büyük olmasın normal dersen sütyen ölçüsü verebilirsin. Örneğin şimdi 75A giyiyorsan ameliyat sonrası 75B mi 75C mi olmak istersin, bunu dr a söylersen o seni yönlendirecektir. Mesela bana 300 cc yuvarlak mentor takıldı 75C oldum şu an.

Çok teşekkür ederim canım cevabın için Drum doğal sınırlarda olabilecek en büyüğünü yapalım, Meme üstün boş altında biraz doku var high profil koyalım üst kısmı dolu dursun biraz dedi. Ben kendisine güveniyorum fakat yine de çok büyük olursa diye korkuyorum. Ben de desteksiz 75c istiyorum, d çok büyük olur, artık süngerli sütyen kullanmaktan bıktım, dantelli braletler istiyorum arkadaşım acaba seninki de mi high profil, bana da 250 350 arası hp olabilecek en büyüğünü koyalım dedi,sanırım dra ölçü söylücem tekrar ve yine foto göstercem

Benim biraz dokum vardı öncesinde o yüzden bana high profil gerek görmedi. Benimki moderate plus. Internette yazarsan protezlerin profil ölçüleri cc leri vs. tüm detaylar çıkıyor google da cnm :) High profil sende üstten çok yuvarlak şişik olur demişti. Çünkü ben damla gibi bir goruntu istemiştim. Oyle olunca yuvarlak koydu ama kas altı dual plan yöntemiyle yapınca kas üstten bastırıyor protezi, yarısı da alttan açıkta kaldıgı için damla gibi duruyor görüntü Dual plan yöntemini sor istersen doktoruna.

aslında baktım silikon modell
Protezleri araştırdım aslında ama görsel anlamda çok bi örnek göremedim aslında tekrar daha detaylı bakayım. Dual planı da araştırayım. Benim drum kas altında kapsül riski olmaz dedi, kas üstünde de kapsül oluşma riski uçağının düşmesi ihtimalinden daha düşük dedi ve başka bi ayrım söylemedi ikisi hakkında, kas üstü olursa yapay durur ve protez ele gelir diye korkuyorum biraz ağrı çekecek olsam bile kas altı istiyorum aslında kas üstü doğal durmayacak gibi yazışmalar okumuştum iyice araştırayım

Evet kasaltı daha doğal duruyor ve dokun yoksa zaten kas üstü pek yapamıyorlar. Ele geliyor belli oluyormuş öyle durumda. Muhtemelen sana da kasaltı çok iyi durur. Biraz daha sancılı bir süreç ama değer Realself diye bi uygulama var, orda gerçek resimlerle hepsini görebilirsin

Çok teşekkür ederim canım cevabın için tekrar bakayım o programa da sabah bununla gözümü açıyım akşam bununla kapatıyorm bitse de rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…