30 yıllık evlilik sudan sebeplerle gözden çıkarılır mı?

Olmaz. Baba para verip uşak tutarsa prensesin harçlığı azalır...Anne dururken usaga ne gerek var di mi?
(Annesi evden ayrılırsa) birikmiş kirlileri yıkayıp evi temizlemesi için mümkün olan her zaman diliminde babasının konu sahibini eve çağıracağını hepimiz biliyoruz
 
Anneniz çok genç yeniden evlenebilir isterse
 
Babanız tam bir vicdansız, acımasız.
Nesine kıyamıyorsunuz?
Ah anneniz.. Yazık kadına...
Bu sudan sebep de değil...
Bas baya boşanma sebebi
Annenize destek olun kurtarın babanızdan
Aynı bunu düşündüm
30 sene bir fiil yaşlı baktırmış kadına hiç destek olmadan
Şimdi zamanında kendine bile bakmamış öz annesine baktırmaya çalışıyor.istenmeyince boşanma tehdiyle ortaya çıkıyor.
Nankör adam
Karısı dışında herkesle iyi olan, karısı üzerinden iyilik yapan adamlardan bir tanesi
 
Zorla değil kendisi iş yerinde tanışıp evlenmiş. Hatta anneannem çok sorun çıkarmış evlenmesine. Annem ayak direterek babamı seçmiş ve sonuç.
Ha kendisi haketti yani çektiklerini sonuçta kendi seçmiş eşini , bu durumda sonsuza kadar her türlü degersizlestirilmeye ve şiddete katlanması beklenir yani....evet....
 
+1
19 yaşında ben de şehir değiştirip çalışmaya başlamıştım. 11 saat çalışıyordum günde. Prenses deyince de kızmış ama durum ortada.
Bazı şeyler için öyle çok küçük bir yaş değil 19. En azından annesinin hayatının mahvolmasına, psikolojik tedavi görmesine sebep olan olayların baş müsebbibi olan babasına "acıyacak" kadar küçük bir yaş değil.
Benim anneme yapılacak şu olay, yakarım ortalığı. Annesi tedavi görüyormuş zaten, ya daha da kötülerse ne olacak? Hiç ağır psikolojik rahatsızlığı olan birine yakın oldunuz mu? Ben oldum, çok kötü bir durum. Elinizden kayıp gidiyor resmen.
Daha boşanırlarsa nasıl geçiniriz derdinde. Sağlığı elden gidince bunun bir önemi maalesef kalmaz. İki tane aslan gibi evladı var, bakamıyor musunuz bir annenize? Abiniz çalışıyormuş, gerekirse siz de part çalışırsınız, anneniz de bir işin ucundan tutar öyle böyle geçinirsiniz. Ama okulum demeyin, bir sürü öğrenci hem çalışıp hem okuyor. Biraz konfor alanınızdan çıkın.
Ona yok buna yok, eee çözüm nasıl bulunacak o zaman? Ancak ağlamak kalır geriye tabi, hiçbir şey yapmayıp beklerseniz.
Boşanırlarsa geçinemez annem diyorsunuz, bunun alt metni şöyle oluyor. Boşanmasın, babam da babaanneyi getirirse yapacak bir şey yok, yeter ki boşanmasın. Bu değil diyeceksiniz kesin, e ne o zaman? Başka seçenek yok, kusura bakmayın, mantık kurallarınca iki yol var işte.
 
Acayip sinir etti bu konu beni
İnternette bir arama yapın yatılı bakıcıların aylıkları 7000 liradan başlıyor.
Hastanede tek bir gece hasta bakıcılığı için 500 lira alınıyor.
Babanız annenize ne verdi yıllarca?
Gördüğü şeyde nankörlük
Burada yorum yazanlara kızacağınıza babanıza bunları söyleyin.
 
anneniz hizmetçi değil yeter çektikleri ,kadın sonuna kadar haklı . Az bile tepki vermiş çok sabırlıymış.
siz karışmayın eğer karışacaksanız da annenizi destekleyin derim .
 
bence siz sadece oturmuş kendinize ağlıyorsunuz. aksi takdirde bu olanlar benim başıma gelse sonuna kadar annemin arkasında olurdum. kadın zaten üvey kayınvalide ve kayınpederi için elinden geleni yapmış. bu kadın bu hayata yaşlı bakmak için mi gelmiş? daha bir de refaha erdiği gibi zamanında evlatlık vermiş, üç çocuğu olan ama diğer çocuğunun hiç peşine düşmeyen anneyi bulmuşsunuz, kızacağınıza el bebek gül bebek bakılmasını bekleyen babanıza kıyamıyorsunuz. çok istiyorsa gidip annesine bakabilir.. her şey doğurmak değil. aramış mı öz babanneniz babanızı bu yaşına kadar, adam gelmiş 60 yaşına? yaşınız da küçük değil bu arada gayet çalışabileceğiniz de her şeyin farkında olabileceğiniz de bir yaştasınız. sudan sebepler dediğiniz konular annenize terapi aldırıyor farkında mısınız? sil baştan her şeyi silip yine fedakarlığına devam mı etsin istiyorsunuz?
 
Ben olsam annemin yanında dururdum. Babanız boşanmaya yer arıyor gibi geldi, belki ki sevgi bitmiş veya hiç olmamış. Kadıncağız bari bundan sonra boşansın mutlu bir hayatı olsun, rahat yüzü görsün.
 


Canım, bu konu sudan bi mesele değil. Kadın yıllarca çok çekmiş zaten şimdi yepyeni bi babaanne çıkmış. Aynı şeyleri değil yaşamaya kıyısından geçmeye bile tahammülü kalmamış ki inanılmaz haklı. Babana cephe al diye demiyorum ama burda kusur babanda. Yıllardır emek vermiş, psikolojisi yıpranmış kadına ‘annenin evine git’ demek çok büyük bir hakaret.

Bu yüzden boşanılır mı? Boşanılır.

Üzüldüğünü anlıyorum, durum kurtarılabilir mi bilmiyorum ama ilişki toksikleşmiş. Tek taraflı vericiliğin olduğu bi evlilikte ki annen 50ye merdiven dayamış, biraz dinlenmek onun da hakkı. Babanla birlikte dinlenme lüksüne sahip değilse ayrılıp dinlensin. Tabi herkes ister annesi babası aynı evde olsun, fakat bu durum taraflardan en az birini bile bu denli yıpratıyorsa sağlıklı olan ayrılık gibi görünüyor.
 
Babanıza değil annenize acıyın. Babanız yalnız yaşamayı hakediyor. Ne biçim bir adam ya. Annenize çok üzüldüm.
 
Ablacim babanz annenizi sevmiyor.Onu köle olarak görüyor.Bırakın nafaka ve tazminat ev araba ne varsa alıp tabi sizin velayetinizi de alıp kurtulsun o vicdansız adamdan.Annenize zerre açılması yok babanzn.Sadece etrafa caka satmak için yapıyor.Azıcık mantıklı düşünse karısının çektiğini anlar.Onu terk eden kadını değil karisini seçerdi.Bu erkeklerin çoğu narsist.Elealem iyi dersin diye ele yavuz olduklarından hayat arkadaşlarini gözleri görmüyor
 
Ben olsam dimdik annemin yanında dururdum. Annelerimiz yaşıt bu arada. Annem kaynana zulmü çekerken ben çocuktum, anneme boşanması için yalvardığımı hatırlıyorum. Şimdi olsun şimdi de yanındayım annemin. Bu kadar atla deve bir mevzu değil. Kadın biraz nefes alsın artık. Meseleyi kişiselleştirmeyin ve annenize destek olun lütfen. Babanızın vicdanı körelmiş zaten oraya hiç girmeyeyim.
 
Annenize çok yazık,hayata babalarınızın yaşlılarına bakmak İçin mi gelmiş resmen bir değil iki..annenize kalmış değil babanız tam vicdansız boşansınlar ve anneniz babanızın donuna kadar alsın
 
Yeterli bir boşanma sebebi bence. Bir tarafta yıllar önce ardına bile bakmadan evlenecegim diye bebesini bırakıp giden kadın diğer tarafta 30sene kahrımı çekmiş bana aile olmuş kadin. Babanızın akli melekeleri yerinde değil sanırım. Bırakın boşansinlar valla,anneniz bu dünyaya yaşlı bakmaya mi geldi
 
Sudan sebep olurmu yahu ne biçim bi düşünce
Anneniz gitse sonuna kadar haklı
Gençsiniz bazı şeyleri annenizin çektiklerini algılayamıyorsunuz
Yatalak birine bakmak herhangi sigortalı bir işte çalışmaktan daha zor
Ama kendi pempiş hayallerinizde eşin annesi babası dahi yer almaz balayı gezmek yemek içmek olur hayalleriniz
Kadını ayrılsın diye zorlayın bence olmadı sadece siz bakın bakalım nasıl oluyormuş
Sanki bir haftalığına bakacaksınız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…