Sonuna kadar haklısınız. El iyisi dedikleri tarz babam, etrafımızdaki insanlara akrabalara vs sorsanız şeker gibi pamuk gibi dünya iyisi bir adam derler. Herkese güler yüzlü şen ama evin içindeki suratı tribi biz biliyoruz.
Çocukluğunuzdan beri annenizin çektiklerine şahit olmuşsunuz. Anneniz boşanma noktasına gelince mi sesiniz çıkmaya başladı? Bu kadının başka çocukları da var niye annemi mecbur tutuyorsun diye babanıza karşı çıktınız mı? Anneme bunu yaşatan babam bile olsa hesabını sorarım diyeceğine
babama kıyamıyorum! Adama bak sanki evli değil hayat arkadaşı değil de kölesi.
Evet yazdıklarınız ortada. Buna kesinlikle göz yummam, annemin daha fazla kullanılmasına müsaade edemem, boşansın ben de part time çalışırım destek olurum diyeceğinize
sudan sebepler yazmışsınız. Gençliği çürümüş kadının, kaybolan zamanını gençliğini geri verebilirseniz, o zaman sudan sebep diyebilirsiniz sadece. Babama kıyamıyorum diye prenses gözyaşı dökmeyin. Ben annenize de üzüldüğünüze inanıyorum Ama keşke anneniz sorun çıkarmasa, ha iki ha üç dese, babanızla kavga etmese, düzen bozulmasa, şu öz babaanneyi tepesinde gezdirse de olur gibi sizin için.
Tüm gençliği boyunca üstelik kendisiyle hiç bağı olmayan iki kişinin altını temizlemiş ama ne kocaya ne çocuğa yaranabiliyor zavallı kadın. Bu arada bakılan üvey anne babaya laf edemem. Düşmanım yok ama olsaydı onun bile yatalak olmasını istemezdim. Kimin ne olacağı belli değil, biz de yataklara düşebiliriz. 19 yaşındasınız, babaya maddi olarak diyorsunuz ama bence manevi olarak da bağlısınız.
Anneniz sabretsin beklesin, siz okuyun işe girin elinize para geçsin ondan sonra destek olursunuz. Tabi bu arada flört edeceksiniz, gezip tozacaksınız, eğleneceksiniz, belki biriyle tanışıp kendinize yeni bir hayat, aile kuracaksınız. Anneniz siz bunları yaparken yine bir başkasının hizmetçiliğini yapacak. O kıyamadığınız babanız yüzünden hem de. Öz babaanneniz de vefat ederse sizin çocuklarınıza bakar.