30 yaşındaki görümcemin bitmek bilmeyen 5 yaşındaki çözülmeyen davranışları.

Zoruma gidiyor inanın şimdi cırlayınca ekmeğine yağ sürülcek. Mesaj atıcam eşime sizi haberdar edeceğim

Valla kanarya yukarıdaki eşime atacağım mesajına oyh dedim valla iyi sabırlı bi mesaj olmuş.

Ben direk o dürümü alırsan seni eve almam derdim
Ben herhalde uzun süre surat yapardım, kavga çıkarırdım. Görümceye gel beni de ye bi doymadın der, atışır, sonra onunla küser, savardım üzerimden

pis boğazlı, hiç sevmem böyle ağzı gözü açları.
tavrı çok çirkin, ben olsam bir fırsatını bulur kocasının yanında bozarım.
maddiyat çok önemli ama bu arsızca isteme itici.
kocanıza kendinizi güzelce ifade edin, böyle pişkinler sizi haksız çıkartır.

Onu soylerken yanında sen yokmuydun ? Yani gel seninle sole kenarda bı konuşalım diyemedin mi ? Açık açık borcumuz var diyin ki var . Neyden rahatsız oluyorsam kendim konuşurum . Yani en fazla ne olabilir ki ?
Kızlar güncelleme geçiyorum. Eşimle baya kavga ettik. O mesajı attım kardeşimle arama girme art niyeti yok tanıyorum ben abisiyim nazı geçiyor sen neden sürekli böyle şeyleri söylüyorsun dedi. Bende saydırdım baya sinirden hatırlamıyorum beni etkiliyor diye senden alan yok sen önceliğimsin bilmem ne oluyor arada huyu bu art niyet yok sen karışma bilmem ne dedi. Saydırdım senden baba olmaz tavra bak bilseydim evlenmezdim senle diye. Neyse içimde kalmadı en azından. Bana demiyormuş benden istemiyormuş normalmiş dürüm de alabilirmiş

Ayyy nasil yokmuş? 5 yaşındaki çocuk bile anlar yoktan. Eşiniz aşırı sinir bozucu. Sen benim gelecekteki çocuğumun rizkini niye kardeşine yediriyorsun arkadaşım? Sizin o binadan acil taşinmaniz lazım.

Naz mı? huyu mu ? başlarım öyle huya ay bu erkekler neden bayılıyor kendini kullandırmaya.Keske sana köpek gibi davranıyor sömürüyor falanda deseymissiniz

Ayyy nasil yokmuş? 5 yaşındaki çocuk bile anlar yoktan. Eşiniz aşırı sinir bozucu. Sen benim gelecekteki çocuğumun rizkini niye kardeşine yediriyorsun arkadaşım? Sizin o binadan acil taşinmaniz lazım.
Anlamıyor sorun yokmuş ortada olabilirmiş normalmiş ne varmış 50 100 liradan benden sakınıp orayı yüceltmiyorum senlik durum yok karışma dedi.

Naz mı? huyu mu ? başlarım öyle huya ay bu erkekler neden bayılıyor kendini kullandırmaya.Keske sana köpek gibi davranıyor sömürüyor falanda deseymissiniz
Daha kötülerini söyledim. Ayırırım maaşıda kendi paranla ne yaparsan yap nankör kardeşini maaaşa bağla başka türlü doymuyor dedim.

sorunun asıl kaynağını gördün mü Kanarya

sen tüm bunları görümcene dersen sorun olacak karışma diyecek cingar çıkaracak diye düşünüyordun değil mi sorun senin eşinde güzel güzel mesajlarla çözüm bulamazsın sonra kavgaya dönüştürmek de değil çözüm telefon üzerinden mesajla kavga niye ediyorsun yüz yüze konuşmak varken?

Sana bir sürü çözüm önerisi sundum görümcene diyecektin dürüm alamayız durumumuz kötü bu ay sen al yarın sendeyiz diyebilirdin
enişteden bir şeyler isteyebilirdin
kendin tüm paranı harcardın adam iyice borca gömülsün

keşke şu kavgayı yüz yüze yapsaydın madem sana benim kardeşimle olan bu ilişkime karışma diyor bu durumu zerrece umursama sende aldığın paradan yüksek bir bütçe ayır ye iç ailene alışveriş yap o sıkışsın döne döne çözüm arasın

Bende öyle yapıcam canım. Evde de yapıcam kavga. Görümceme alamayız dediğimde ne dicekti görmedin mi ? Senden istemedm ki abimden istedim ? Abiside dedi zaten benden istiyor sana noluyor diye yani iki ucuda kakalı değnek. Yani burda tüm suç benim salak eşimde. Aile dinamikleri böyle böyle alışmışlar ve normal geliyor abisiyim nazlanabilir diyor. Bende altta kalmadım nazlanamaz sat arabayı al maaaşını doyur kardeşini dedim. Aileme çatır çatır harcicam tek kelime etmiceksin dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…