- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Mahpeykersultan
Merhaba..
Suana kadar herseyim çok şükür isteyince hemen oldu.. maddi sıkıntım da olmadı.. ailem her konuda destek.. tek sıkıntı ve son zamanlarda brni sürekli ağlatan konu 30 yaşındayım ve hala bekarim.. ve bu konuda ümidim kayboluyor her geçen gün...bu güne kadar çok talebim oldu ben istemedim ailemin özel istekleri bi baktım tarih beni 30 lu yaslarima ulastirmis.. ve suan çok mutsuzum çünkü bu konuda çok acizim hiç bişey yapamıyorum.. bence guzel biri degilim ve yasimdan dolayi artik bundan sonra benim istediğim gibi birinin beni istemeyecegini düşünüyorum.. mucizelere ihtiyacım var.. dua edemiyorum etsem kabul olmayacak gibi veya hangi yüzle.. Velhasıl çok caresizim..
Bence uzulmeyin ve gecmisten ders cikarin, 30 yasina gelmissiniz bundan sonra ailenizin sizin yerinize karar vermelerine kriter koymalarina izin vermeyin. Mantikli akilli davranin yani, resmen armuta sapli uzume coplu deme olayina donmus sizinki ama oyle depresyona girecek bir durum yok ortada cunku sizin durumunuzda isinden kariyerinden dolayi evlenmemis bir suru erkek var onemli olan dogru kisiyi secmeniz. Arkadas cevrenize oturdugunuz yere is cevrenize falan bakinin hos oyle bakmayla olmuyor boyle seyler ama biraz dusunce yapinizi degistirin oncelikle. Bu yastan sonra istedigim gibi birini bulamam demeniz bana hala sanki dis gorunus olarak kriterleriniz varmis gibi geliyor. Ayrica ben guzel biri degilim de ne demek anlamadim ? Siz cidden hem kendinizde hemde adayinizda dis gorunuze cok takmis durumdasiniz.
Oncelikle 30 yasina gelmis bir kadinin hayatini birlestirecegi vede bundan sonraki hayatini gecirecegi insani secerken maddesel seylerden fazlasini aramasi ve beklemesi gerektigini dusunuyorum ben.