Hep boyle konular aciyorsun. Bu sekilde devam edersen hic evlenemeyeceksin.... takma kafana kendiliğinden gelir..
Nihayetinde senin akranların erkeklerde yaşlanıyor
Evlide olsak bekarda olsak yaşlanıyoruz otuzda oluyoruz kırkta
otuzlarındaki erkekler zaten evlenme konusunda kızlardan daha aceleci oluyorlar inan bi iki aya evlenmek istiyorlar
yaşını bikenara koy unut evlilik bi varış noktası değil o evleneceğin adamda yaşlanıyor bir yerde kesişeceksiniz elbet evren sana bi kıyak yapmış biraz geç kesiştiriyor o kadar :)
Mav yanliz degilsin bende istiyorum artik zamani geldi coktan yasitlarim ilk cocugunu eline aldi.sohbet etmk isterse. Burdayim[/QUOınsan ıstıyor bende burdayım yazarsınız
Mav yanliz degilsin bende istiyorum artik zamani geldi coktan yasitlarim ilk cocugunu eline aldi.sohbet etmk isterse. Burdayim[/QUOınsan ıstıyor bende burdayım yazarsınız
Mav calisiyor musun okuyor musun
Bu arada hep iyi dusunmeye calis ben oyle yapiyorum arada moralimi bozmaya calisanlar olsada hemen silkiniyorum.en son ne zaman biri oldu mav bu arada evde dururken bizlari kimse goremez biliyorsun degil mi
Cevremdede bak su kisi sana uygun tanistiralim diyecek biride yok varsa yoksa yasin geciyor serler dedikodu.
Ama ben takmamaya calisiyorumo kisi karsima cikacak nerde nasl ne zaman tek bilmedigim bu
ben 30 yasımdayım bekarım çevremde evlenecegım aday bıle yok.. kedıme bakrım bıraz kılom fazla sankı oda balık etlı bır gorunum aşırı sısman degılım bunun kıloylada olduğunu sanmıyorum ama evlenmek ıstıyorum
bazen benı kımse begenmıyor sankı gıbı geliyor bıseyım ıtıcı sankı
Ben 32 yaşım da evlendim..
Yaşa takılma kısmet işleri bunlar.
30 yaşına gelince dünyanın sonu gelmiyor.
kızlar yalnız değilsiniz bende varım :))
ben hala hayatımın aşkını arıyorum öyle gel seni şunla tanıstıralım şöyledir böyledir diyenlere hiç yanaşmıyorum görücü usulune karşıyım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?