• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş sendromu:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
ben 30 yasımdayım bekarım çevremde evlenecegım aday bıle yok.. kedıme bakrım bıraz kılom fazla sankı oda balık etlı bır gorunum aşırı sısman degılım bunun kıloylada olduğunu sanmıyorum ama evlenmek ıstıyorum

valla kısmet bu işler...
istemek başarmanın yarısıdır derler..:17:
şaka bi yana bu evlilik işleri ani olur hep...
hayırlısı olsun herşeyin...

Hep boyle konular aciyorsun. Bu sekilde devam edersen hic evlenemeyeceksin.... takma kafana kendiliğinden gelir..

bazen benı kımse begenmıyor sankı gıbı geliyor bıseyım ıtıcı sankı

Mav yanliz degilsin bende istiyorum artik zamani geldi coktan yasitlarim ilk cocugunu eline aldi.sohbet etmk isterse. Burdayim

Nihayetinde senin akranların erkeklerde yaşlanıyor
Evlide olsak bekarda olsak yaşlanıyoruz otuzda oluyoruz kırkta
otuzlarındaki erkekler zaten evlenme konusunda kızlardan daha aceleci oluyorlar inan bi iki aya evlenmek istiyorlar
yaşını bikenara koy unut evlilik bi varış noktası değil o evleneceğin adamda yaşlanıyor bir yerde kesişeceksiniz elbet evren sana bi kıyak yapmış biraz geç kesiştiriyor o kadar :)

Nihayetinde senin akranların erkeklerde yaşlanıyor
Evlide olsak bekarda olsak yaşlanıyoruz otuzda oluyoruz kırkta
otuzlarındaki erkekler zaten evlenme konusunda kızlardan daha aceleci oluyorlar inan bi iki aya evlenmek istiyorlar
yaşını bikenara koy unut evlilik bi varış noktası değil o evleneceğin adamda yaşlanıyor bir yerde kesişeceksiniz elbet evren sana bi kıyak yapmış biraz geç kesiştiriyor o kadar :)

umarım evren daha fazla kıyak yapmaz:) tesekkurler

Mav yanliz sunu eklemeliyim ben gevde olsa aradigimi bulacagima inaniyorum.ben suan evli olabilirdim nisan attim cunki ne yapsaydim mutsz mu olsaydim.lutfen olmaz deme nasil dusunursen oyle olur.istekler dusunceler dualasirmis buna inaniyorum.tekrar ayni konulari acmano asla elestirmem cunki birsey kafana takilmis uzulmussun.isteklerini serbest birak en istedigin sey ile sinaniyormus gibi hissetme.belki olmasi gereken seyler yoktur.mesela benim kiz erkek toplu gorsutugum cevrem yok.bazen netten evlendim diyenlere sasirmiyorum insanlar artik sanal ortamda tanisiyor ve disarida gorusuyor.ben beceremem o ayri sadece konusmayla kaldidaha dogrusu adam faceden bana bak dedi goremeyecegimi dusunsede parmaginda yuzuk gordum tek kelime yazmadim cok dikkatli olmak lazim yani

Mav sen evlendiğinde kuruma yaş pasta dağıtacağım :)

Mav yanliz degilsin bende istiyorum artik zamani geldi coktan yasitlarim ilk cocugunu eline aldi.sohbet etmk isterse. Burdayim[/QUOınsan ıstıyor bende burdayım yazarsınız

Mav calisiyor musun okuyor musun

Bu arada hep iyi dusunmeye calis ben oyle yapiyorum arada moralimi bozmaya calisanlar olsada hemen silkiniyorum.en son ne zaman biri oldu mav bu arada evde dururken bizlari kimse goremez biliyorsun degil mi
Cevremdede bak su kisi sana uygun tanistiralim diyecek biride yok varsa yoksa yasin geciyor serler dedikodu.

Ama ben takmamaya calisiyorumo kisi karsima cikacak nerde nasl ne zaman tek bilmedigim bu:-)

ben 30 yasımdayım bekarım çevremde evlenecegım aday bıle yok.. kedıme bakrım bıraz kılom fazla sankı oda balık etlı bır gorunum aşırı sısman degılım bunun kıloylada olduğunu sanmıyorum ama evlenmek ıstıyorum

Ben 32 yaşım da evlendim..
Yaşa takılma kısmet işleri bunlar.
30 yaşına gelince dünyanın sonu gelmiyor.

kızlar yalnız değilsiniz bende varım :))

ben hala hayatımın aşkını arıyorum öyle gel seni şunla tanıstıralım şöyledir böyledir diyenlere hiç yanaşmıyorum görücü usulune karşıyım :)))

Ben 32 yaşım da evlendim..
Yaşa takılma kısmet işleri bunlar.
30 yaşına gelince dünyanın sonu gelmiyor.

Size katiliyorum mutluluklar dilerim.

Bende gecmis konulara baktim mav geneli evlenme ile ilgili cok uzmussun kendini
Birazda kendini rahst birakmayi takmamayi dene.ben ornek ise basliycam yakinda.aofde okuyorum ders calisiyorum.evlenmek disinda olan isteklerimle ilgileniyorum.bir ara evde el isi bile yapmisligim var.mutfakta harikalar yaratirim.annemle iyi zaman geciriyorum.30 ve uzeri yasta cok bayan var bekar olan yanliz degilsin emin ol hayat cok guzel umutsuz birsey yazma.bak venus oglak burcuna gecmis burcuna gore etkisini oku.ben o kadar cok seyle ilgileniyorum ki daha cok fkir veririm sana eger istersen.:-)
Simdi ders calisicam yine gelirim

kızlar yalnız değilsiniz bende varım :))

ben hala hayatımın aşkını arıyorum öyle gel seni şunla tanıstıralım şöyledir böyledir diyenlere hiç yanaşmıyorum görücü usulune karşıyım :)))

Gorucu usulune bende karsiyim ama bir arkadasim tanistirsa olur ama oyle biri yok gunumuzde artik kimse kimseyi dusunmuyor

Sizin icin dua edecegim konu sahibesi. Yalniz yasamak, yalniz olmak, insanlar mutlu aileleriyle cocuklarinin elinden tutarken kendini sanssiz ve kismetisz hissetmemek gercekten cok zor.

Umarim Allah en hayirlisini jet hiziyla gonderir sana .

beni eşimle ,benim isyerinden bi arkdasım tanısıtırdı,buluştuk ,ama düsünün ilk buluşmamızda ben ,bizi tanıstıran arkdasım, eşimin 2 teyzesi ,teyzesinin cocukları,kardesi.. düsünün .ama ben o kadar kişi içerisinde ilk görüste aşık oldugum için hiç sorun olmadı,sonuçta evlendik. o yüzden mav hiç görücü usulune tepkili olma. benim eşim 34 yasında ,bekar arkdasları da var ,tanıstıryım mı seni :):40:

son zamanlarda böyle konular çok açılır mı oldu ne, yoksa herkes mi evde kaldı :) bu işler kısmet işi gerçekten. benim de yakın bir arkadaşımın daha önce sevgilisi dahi olmamıştı. arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştı 5 ay için de söz nişan yapıldı yaza da evleniyor :) yani bunların hepsi kısmet işi . galiba biz biraz kısmetsisiz :43: :43:

Back
X