Size katiliyorum mutluluklar dilerim.
Bende gecmis konulara baktim mav geneli evlenme ile ilgili cok uzmussun kendini
Birazda kendini rahst birakmayi takmamayi dene.ben ornek ise basliycam yakinda.aofde okuyorum ders calisiyorum.evlenmek disinda olan isteklerimle ilgileniyorum.bir ara evde el isi bile yapmisligim var.mutfakta harikalar yaratirim.annemle iyi zaman geciriyorum.30 ve uzeri yasta cok bayan var bekar olan yanliz degilsin emin ol hayat cok guzel umutsuz birsey yazma.bak venus oglak burcuna gecmis burcuna gore etkisini oku.ben o kadar cok seyle ilgileniyorum ki daha cok fkir veririm sana eger istersen.
Simdi ders calisicam yine gelirim
Amaaaan kizzz napcan evlenipte, kocanin coraplarini topla , bulasiklari yika, kiyafetleri utule ohhooooo omrun gider. Ben eriniyorum walahaa evlenmeye
Size katiliyorum mutluluklar dilerim.
Bende gecmis konulara baktim mav geneli evlenme ile ilgili cok uzmussun kendini
Birazda kendini rahst birakmayi takmamayi dene.ben ornek ise basliycam yakinda.aofde okuyorum ders calisiyorum.evlenmek disinda olan isteklerimle ilgileniyorum.bir ara evde el isi bile yapmisligim var.mutfakta harikalar yaratirim.annemle iyi zaman geciriyorum.30 ve uzeri yasta cok bayan var bekar olan yanliz degilsin emin ol hayat cok guzel umutsuz birsey yazma.bak venus oglak burcuna gecmis burcuna gore etkisini oku.ben o kadar cok seyle ilgileniyorum ki daha cok fkir veririm sana eger istersen.
Simdi ders calisicam yine gelirim
beni eşimle ,benim isyerinden bi arkdasım tanısıtırdı,buluştuk ,ama düsünün ilk buluşmamızda ben ,bizi tanıstıran arkdasım, eşimin 2 teyzesi ,teyzesinin cocukları,kardesi.. düsünün .ama ben o kadar kişi içerisinde ilk görüste aşık oldugum için hiç sorun olmadı,sonuçta evlendik. o yüzden mav hiç görücü usulune tepkili olma. benim eşim 34 yasında ,bekar arkdasları da var ,tanıstıryım mı seni :)
ben 30 yasımdayım bekarım çevremde evlenecegım aday bıle yok.. kedıme bakrım bıraz kılom fazla sankı oda balık etlı bır gorunum aşırı sısman degılım bunun kıloylada olduğunu sanmıyorum ama evlenmek ıstıyorum
boşanın ozaman evlılık kotuyse:)=
ben 30 yasımdayım bekarım çevremde evlenecegım aday bıle yok.. kedıme bakrım bıraz kılom fazla sankı oda balık etlı bır gorunum aşırı sısman degılım bunun kıloylada olduğunu sanmıyorum ama evlenmek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?