30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
İşte kaptanımız zamanında öyle yapmış ama tüm mesajlar birbirine giriyormuş haliyle onlarda gruplara ayırmışlar. Farklı konularda devam etmişler. Ben gruplardan yana değilim aynı sporu yapacaksak ama ayrı spor yapmak ne bileyim çok dağınık olur gibime geliyor
Denenmiş birşey varsa doğrudur canım o zaman.. Şu oylamanın sonuçları bitsin de o zaman daha netleşir herşey. Ki daha çok katılım olur o zamana kadar tekrardan konuşulur.

deadline deadline
Cnm tavsiyelerin için teşekkürler
Böyle yapıp da sonuç alanları okuyunca insan daha çok heves geliyor

koza16 koza16
Sende hoşgeldin cnm bende 9.takımdan Zühal

Burayı 7.takımmı bastı Amaninnn :KK70:

Gulhan1 Gulhan1
Tatlım sende hoşgeldin. Ne güzel sen yolun sonuna gelmişin darısı benim gibilere inşallah
Cnm bende almanyada Köln yakınlarında oturuyorum
Hafta sonu çok sıcaktı ama bugün baya serinledi

Asli_95 Asli_95
Aslıcım wc sorunu için aç karna sabahları armut yersen iyi geliyor bazılarında kivide işe yarıyor
Bunları yedikten yarım saat sonra kahvaltını yapıyosun

deadline deadline

koza16 koza16

Gulhan1 Gulhan1
Tatlım sende hoşgeldin. Ne güzel sen yolun sonuna gelmişin darısı benim gibilere inşallah

Asli_95 Asli_95
Aslıcım wc sorunu için aç karna sabahları armut yersen iyi geliyor bazılarında kivide işe yarıyor

Ben böyle hafif sert armut seviyorum kütür kütür derler ya :KK70: Ondan olur mu acep

Aslında biraz yumuşakları daha iyi olur ama bence yinede faydası olur. Bi kaç gün dene bakalım haberlerini bekliyorum :-)

Aslında burada birkaç haftadır armut yok. Ben bir ara günde 2 tane yiyordum ondan bitti galiba stokları tüketttim :KK70: :KK70: Pazarda bile sadece şu ufak armutlardan var ne deniyor onlara bilmiyorum onlardan alayım bari

deadline deadline

koza16 koza16

Gulhan1 Gulhan1

Asli_95 Asli_95
Hosbulduk canim...bende stuttgart civarindayim..cok fena sicak burasi..ama tansiyon ilaci cok iyi geldi bana ..yarindan itibaren kendimi alistirmaya basliyorum...birde sorum olacakti..spor aletleri kullanabilirmiyiz..mesela göbek icin bu resimdeki gibi
Screenshot_2015-07-07-19-17-29-1.png

Aslında burada birkaç haftadır armut yok. Ben bir ara günde 2 tane yiyordum ondan bitti galiba stokları tüketttim :KK70: :KK70: Pazarda bile sadece şu ufak armutlardan var ne deniyor onlara bilmiyorum onlardan alayım bari
Ama ne yersen ye uzun süreli yeme vücut hemen alışıyor etkisi olmuyor
Ben genelde kuru meyve, armut, hurma dönüşümlü yiyordum
Tabiki su ve harekette önemli bide lifli gıdalar
Bende Oruçken spor yapamadığım için bende de Problem oldu

Hosbulduk canim...bende stuttgart civarindayim..cok fena sicak burasi..ama tansiyon ilaci cok iyi geldi bana ..yarindan itibaren kendimi alistirmaya basliyorum...birde sorum olacakti..spor aletleri kullanabilirmiyiz..mesela göbek icin bu resimdeki gibiEki Görüntüle 1576404
Tatlım Oruçken yeterli su içemediğin için belki ondan daha çok rahatsız olmuşundur
Tutmucaksan heralde zorlanmassın

Yapılan spordan zarar gelmez tatlım bende de dolu alet varda yapacak adam yok
Ama jilliana başladıktan sonra heralde ayette yapacak gücün kalmıcak belki yapabilirsen biraz yürüyüş iyi olur

Hosbulduk canim...bende stuttgart civarindayim..cok fena sicak burasi..ama tansiyon ilaci cok iyi geldi bana ..yarindan itibaren kendimi alistirmaya basliyorum...birde sorum olacakti..spor aletleri kullanabilirmiyiz..mesela göbek icin bu resimdeki gibiEki Görüntüle 1576404

Ekstralara karışmıyorum :KK70: İstediğinizi yapabilirsiniz, ben ısınma için Leslie yapmayı düşünüyorum Jillian zaten zor ondan önce rahat bir şey lazım bana o da Leslie tabiiiki

kızlar ben de 5. takımdayım24 nisanda 71 le basladım yaklasık 2 ay leslie3 mile ve jillian level 1 2 yaptım hergun :) sonra nisan hazırlıkları ev tasıma derken sporum duzensizlesti, canlı ornek olayım size ilk yazdıgım 24 nisan olculerim ikinci yazdıgım iki gun onceki olculerim
boy 152
guncel kilo 60.2
gogus 102/95
bel 86/76
basen 100/95
bacak 60/50
ve spor + diyetle verdigim icin hic sarkma sorunu yasamadım 42 giyiyodum 38 giyiyorum 36 da zorlasam oluyo :KK66:
hep beraber jillian yapalım cook ise yarıyo bizim takımın hanımları yok gibi gideyim onlarıda getireyim :KK66:
bu arada spora baslayacagımızda yeni olculerimi girerim cunku suan jillian ve yuzme yapıyorum zaten onun dısında leslie yapıyorum yuruyus yapmadıgım gunler, protein atak da yapıyorum daha ince baslamayı umit ediyorum :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin :) Bölünmek pek hoşuma gitmiyor o yüzden iki grup açmadım kararı size bıraktım. Acaba açsaydım daha mı iyi olurdu diye hala düşünüyorum :KK43:
Tamam canım benim için sorun değil ben kolay diye leslie yi tercih etmiştim zayıflamak için kendimi zorlamam gerek benim icin jillian tamamdır o zaman

kızlar ben de 5. takımdayım24 nisanda 71 le basladım yaklasık 2 ay leslie3 mile ve jillian level 1 2 yaptım hergun :) sonra nisan hazırlıkları ev tasıma derken sporum duzensizlesti, canlı ornek olayım size ilk yazdıgım 24 nisan olculerim ikinci yazdıgım iki gun onceki olculerim
boy 152
guncel kilo 60.2
gogus 102/95
bel 86/76
basen 100/95
bacak 60/50
ve spor + diyetle verdigim icin hic sarkma sorunu yasamadım 42 giyiyodum 38 giyiyorum 36 da zorlasam oluyo :KK66:
hep beraber jillian yapalım cook ise yarıyo bizim takımın hanımları yok gibi gideyim onlarıda getireyim :KK66:
bu arada spora baslayacagımızda yeni olculerimi girerim cunku suan jillian ve yuzme yapıyorum zaten onun dısında leslie yapıyorum yuruyus yapmadıgım gunler, protein atak da yapıyorum daha ince baslamayı umit ediyorum :)

Merhaba canim inşallah düzenli yapabiliriz ve faydasını goruruz

Hoşgeldiniz kızlar bende 9.takımdan Zühal
Spor yapanları görüpte heveslenmemek mümkün değil
Valla bana ne yaparsanız yapın ister iteleyin ister kovalayın şu sporu yaptırın anacım

leslie iyi olur videoların ilk on dk sı kardiyo onları da yapabilirsin ayrıca squat plank da baslangıc seviyesini oneririm vucudun alısır :KK66:
Tesekkür ederim önerin icin ..yarin baslicam bakalim...umarim 20 si gelmeden alisirim spora

Burda benim çok hoşuma giden şeylerden biride bütün takımlardan kızların gelmesi Dayanışma içinde olmaları
İnşallah başladığımız gibi fire vermeden devam ederiz. Ben sizlere güveniyomda kendime güvenmiyorum :KK70:

Ayrıca Allah izin verirse 28 eylülde TR ye gidecem o zamana kadar birazdaha toparlanmam lazım en azından bu esnada sporla beraber bi 10 Kilo daha vermek istiyorum
Annemgil beni görünce şok olsun

Hoşgeldiniz kızlar bende 9.takımdan Zühal
Spor yapanları görüpte heveslenmemek mümkün değil
Valla bana ne yaparsanız yapın ister iteleyin ister kovalayın şu sporu yaptırın anacım
Bende yürüyüş ten başka spor yapmıyorum canım ama yapmak zorundayız inşallah hep beraber birbirimize destek oluruz

X