30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Bunları okuduktan sonra insanın canı hemen şuan başlamak istiyor :21: ripped bacaklara yönelik demek ki, bunu bilmiyordum ama öğrendiğim iyi oldu çünkü sorunlu bölgem üstten daha çok alt.
benimde öyle ama üst gitmeden alt gitmiyor birde alttanda gidiyor bu programla ama ripped daha çok alta yönelik aklında olsun zaten sıralama önce 30 day shred sonra ripped bunu yaptıktan sonra istersen ripped yaparsın biraz ara verip:KK66:

benimde öyle ama üst gitmeden alt gitmiyor birde alttanda gidiyor bu programla ama ripped daha çok alta yönelik aklında olsun zaten sıralama önce 30 day shred sonra ripped bunu yaptıktan sonra istersen ripped yaparsın biraz ara verip:KK66:
İkisi birlikte yapılabiliyo mu pekii canıım :KK48:

Benim de öyle ne yazık kii canıım :63: Gitmek bilmez basenlerim varr ama eriticez inşallah :KK50: İlk jıllıan a alışalım sonra ripped e de başlarızz birliktee :KK66:
Ah şu kalın üst bacaklar, löp löp baldırlar :KK14: başaracağız birlikte bende inanıyorum, önce shred sonra ripped = sonuç fit kızlar :KK76:

Çok teşekkür ederim canım sıralamaya uyarak uygulayacağım :KK5:

Ağır gelmez mi o_O

Ah şu kalın üst bacaklar, löp löp baldırlar :KK14: başaracağız birlikte bende inanıyorum, önce shred sonra ripped = sonuç fit kızlar :KK76:

Çok teşekkür ederim canım sıralamaya uyarak uygulayacağım :KK5:

Ağır gelmez mi o_O
Evvet canım baldırlara da elvedaa diyeceğizz hep birlikte :KK49: Sanırım ağır gelir ya evet :KK12: İlk jıllıana başlayalım ya durama göre bakarız artıık :KK55:

kolay gelsin size linki görünce hayırlı olsuna geleyim dedim:21: aynura kaptanın geçen açılan jillian ve leslie grubuna katılıp sonuna kadar pes etmeden giden biri olarak kesinlikle çok iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirm zaten sonuçlar kısmındada ölçülerim var jillianda ki jillian zor olsada harika sonuçları var:KK28: pes etmeyin ve uymaya çalışın derim jillian için belli kilonun altına inmeden yapmayın ama dizi zorlayabilir birde ben 1. leveli 17 gün yapmıştım erken başlamıştım alışmak için 1. leveli ne kadar fazla yaparsanız diğer levellere uyum o kadar kolay oluyor leslie yaparkende 2 mil leslie yanına haftada bir gün jilllian bazende pilates yapıyordum leslie başlangıç için iyi ama jillaindan sonra az geliyor ona göre karar verin derim:KK68: bende tekrar jillian yapmak istiyorum ama şu aralar biraz yoğunum yoksa size katılmak isterdim :KK23:

Hoşgeldiin :) Evet dikkatimi çekmişti sonuçlarda özellikle takımlara yazdım tanıdık isimler vardı çünkü. Belki daha sonra tekrar yaparız o zaman katılırsın ben 30 günde bu kadarını eritemem zaten :KK70: :KK70:

Şişkinliktir yada kaslarındandır, sakın ama sakın asmıyorsun o güzel yüzünü. Cumaya sen o artı birden kurtulmayı bırak eksi bire düşersin :KK73: sana güveniyorum :21:

Tuvalet sorunum var aslında hepsi ondan kaynaklanıyor son gün bir yolunu bulup hallediyorum ondan pek yansımıyor ama hep aynı stres bıktım :KK43:

Sen son gün süper atak yaptığını söylüyosun canıım yaparsıın :KK19:

Ben yapmıyoorum tartı yapıyor :KK70: :KK70: Bütün hafta azar azar gidiyor bazen hiç gitmiyor beni sinir ediyor son gün i bakıyorum komple gitmiş beni kalpten götürmeye çalışıyor heralde böyle sinir bir tartım var :KK70:

evet canım toplamda o kadar vermiştim sanırım 1. levelde ve 2 de en fazla incelme olmuştu 3 te olmadı çok ilk 2 levelde yediklerime dikkat etmiştim haftada 1 gün bazen 2 gün yarım saat yürüyüş yapmıştım 3. levelde misafir vardı yediklerime dikkat edemiştim pek öyle belli bir diyet uygulamadım ama zaten takımlardayım yediklerime dikkat ediyordum ama en güzel yanı jilliandan sonra tatile gittim izin almıştım takımdan falanda o zamanda bile tekrar kilo almadım ölçülerimde değişmedi spor çok önemli gerçekten:KK51: yürüyüşü de şöyle yapıyordum jilliandan önce kendimi çok yormadan ama ilk haftalarda değil alıştıktan sonra başlamıştım yada halin kalırsa sonrada yapabilirsin kalori yakmaya devam ediyorsun ya çok etkili oluyor birde spordan sonra 1 bardak süt yada yoğurt yemeye çalışıyorum normalde protein almış olmak için :KK51: ek olarak bu program daha çok üst bölgeye yönelik bacaklardada etkili ama daha az eğer bacaklarda incelmede isteniyorsa bu programdan sonra ripped var jillianın bacaklara yönelik ben ilk levelini yapmıştım ama ikinciye geçememiştim bazı sorunlarım vardı yarım kaldı biraz daha zor gibi o bunu yapmadan ripped çok çok zor olur herhalde aklınızda bulunsun:KK66:

Neymiiiş kızlar bakın tüyo aldık :KK70: Yediklerimize dikkat edicez yoksa çok fazla etkilemezmişş :KK66:

Bunları okuduktan sonra insanın canı hemen şuan başlamak istiyor :21: ripped bacaklara yönelik demek ki, bunu bilmiyordum ama öğrendiğim iyi oldu çünkü sorunlu bölgem üstten daha çok alt.

Benim de öyle çünkü diyetle verilen tüm kilo üstten gidiyor :KK43: Neyse o daha zormuş hem bundan sonra onu yaparız :KK70:

Naptın yaaa öldürücen mi bizi :KK57::KK57::KK57: :KK70: :KK70: :KK70:

yaşayabileceğine inanıyorsan yapabilirsin:KK70: jillianı ahlayarak bitiriyorsun yeri gelince her levelin başları sürünüyorsun zaten yürüyüş bile yapabilirsen şükret:KK70: şaka bir yana çok zorlar bitince yapman daha mantıklı :KK66:
Ahaha anladım anladım canıım :KK70: Ben ilk jıllıana başlıyım de sonrasıı kısmet artıık :KK70::p

Hoşgeldiin :) Evet dikkatimi çekmişti sonuçlarda özellikle takımlara yazdım tanıdık isimler vardı çünkü. Belki daha sonra tekrar yaparız o zaman katılırsın ben 30 günde bu kadarını eritemem zaten :KK70: :KK70:

Tuvalet sorunum var aslında hepsi ondan kaynaklanıyor son gün bir yolunu bulup hallediyorum ondan pek yansımıyor ama hep aynı stres bıktım :KK43:

Ben yapmıyoorum tartı yapıyor :KK70: :KK70: Bütün hafta azar azar gidiyor bazen hiç gitmiyor beni sinir ediyor son gün i bakıyorum komple gitmiş beni kalpten götürmeye çalışıyor heralde böyle sinir bir tartım var :KK70:

Neymiiiş kızlar bakın tüyo aldık :KK70: Yediklerimize dikkat edicez yoksa çok fazla etkilemezmişş :KK66:

Benim de öyle çünkü diyetle verilen tüm kilo üstten gidiyor :KK43: Neyse o daha zormuş hem bundan sonra onu yaparız :KK70:

Ben kıyabilir miyiim hiç sizee :KK60: Yok yok söylediğim lafıı geri alıyorum zateen canıım :KK70:

Şöyle bir durum var kızlar oylar artıyor ama gelen sayısı artmıyor :KK12: Bu durumdan çok memnun değilim açıkçası bu yüzden çıkıcak sonuca karar verirken bunu da dikkate alırız.

Evvet canım baldırlara da elvedaa diyeceğizz hep birlikte :KK49: Sanırım ağır gelir ya evet :KK12: İlk jıllıana başlayalım ya durama göre bakarız artıık :KK55:
Tamamdır anlaştık :KK66:

Canım wc sorunu bende de var, ramazanda hele iyice düzenim bozuluyor :KK43: yeşil çay içiyormusun? Bana çok yardımcı oldu, düzenli çıkabiliyordum.

Shred serisini bitirdikten sonra ripped'e geçer alt bölgeyi de inceltiriz :KK66:

Tamamdır anlaştık :KK66:

Canım wc sorunu bende de var, ramazanda hele iyice düzenim bozuluyor :KK43: yeşil çay içiyormusun? Bana çok yardımcı oldu, düzenli çıkabiliyordum.

Shred serisini bitirdikten sonra ripped'e geçer alt bölgeyi de inceltiriz :KK66:

İlk buraya geldiğimde günde 2 bardak içiyordum. Ama sıkıldım sürekli dışardan bir şeylerle bu durumu düzeltmeye çalışmaktan tembellik yapmasını da istemiyordum - daha ne kadar olabilir bilmiyorum ama :KK70: - Şimdi kuru meyveye alıştırmaya çalışıyorum kendimi her sabah suyum da azdı onu da arttırıcam bakalım

İlk buraya geldiğimde günde 2 bardak içiyordum. Ama sıkıldım sürekli dışardan bir şeylerle bu durumu düzeltmeye çalışmaktan tembellik yapmasını da istemiyordum - daha ne kadar olabilir bilmiyorum ama :KK70: - Şimdi kuru meyveye alıştırmaya çalışıyorum kendimi her sabah suyum da azdı onu da arttırıcam bakalım
Inşallah faydası olur canım suyu arttırman da yardımcı olabilir. Ah bu dertler :110:

Merhaba kızlar bende spor grubuna katilmak istiyorum sorunum gobek bolgesinde ben daha kolay oldugu icin leslie için oy kullandım ama çoğunluğa uyarım

Hoşgeldin :) Bölünmek pek hoşuma gitmiyor o yüzden iki grup açmadım kararı size bıraktım. Acaba açsaydım daha mı iyi olurdu diye hala düşünüyorum :KK43:

Hoşgeldin :) Bölünmek pek hoşuma gitmiyor o yüzden iki grup açmadım kararı size bıraktım. Acaba açsaydım daha mı iyi olurdu diye hala düşünüyorum :KK43:
Canım istersen bölünmeden aynı grupta iki farklı liste yaparız . Yönetim biraz zor olur ama böylece ayrılmayabiliriz

Canım istersen bölünmeden aynı grupta iki farklı liste yaparız . Yönetim biraz zor olur ama böylece ayrılmayabiliriz

Zeki kızsın :KK60: Olabilir aslında çok kalabalık değiliz ben daha kalabalık olur diye öyle bir seçime giriştim.

Zeki kızsın :KK60: Olabilir aslında çok kalabalık değiliz ben daha kalabalık olur diye öyle bir seçime giriştim.
Kalabalık olsakta diyet grupları gibi kaptan ve yardımcı vs kişiler belirleriz canıım :)) Yönetim kolaylaşır böylece :KK19:

Kalabalık olsakta diyet grupları gibi kaptan ve yardımcı vs kişiler belirleriz canıım :)) Yönetim kolaylaşır böylece :KK19:

İşte kaptanımız zamanında öyle yapmış ama tüm mesajlar birbirine giriyormuş haliyle onlarda gruplara ayırmışlar. Farklı konularda devam etmişler. Ben gruplardan yana değilim aynı sporu yapacaksak ama ayrı spor yapmak ne bileyim çok dağınık olur gibime geliyor

X