- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
Ay valla düşününce garip oluyo ama olsun insanlık hali yapamayadabilirz Azıcık alıştırma yapalım yine de sağlama alalımDüşünsene herkesi spora davet ettim ilk gün mesajım TAMAMINI YAPAMADIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla düşününce garip oluyo ama olsun insanlık hali yapamayadabilirz Azıcık alıştırma yapalım yine de sağlama alalımDüşünsene herkesi spora davet ettim ilk gün mesajım TAMAMINI YAPAMADIM
Ay bilmiyor muydun cidden 1 ay oldu geleliii Olsun canım ne önemi var sonuçta nick lerimizle konuşuyoruz genelde
Kızlar ölçülerimizi iftardan önce alsak olur mu? Yoksa illa sabah mı olmak zorunda?
Anladım canım, bende şimdiden alabiliyoruz sanmıştımÖlçülerimizi alıcağımız gün iftar olmayacak İlk gün alıcaz kuzum 20si yani
Midenin en boş olduğu zaman canım :)) Oruçluysan iftardan önce alabilirsin bence :))Kızlar ölçülerimizi iftardan önce alsak olur mu? Yoksa illa sabah mı olmak zorunda?
Anladım canım, bende şimdiden alabiliyoruz sanmıştım
Şuan boş canım ama daha vakti değilmiş hoşgeldin bu arada, Ebru bende memnun oldumMidenin en boş olduğu zaman canım :)) Oruçluysan iftardan önce alabilirsin bence :))
Şuan boş canım ama daha vakti değilmiş hoşgeldin bu arada, Ebru bende memnun oldum
Haklısın canım şimdi almamın bir anlamı yok, ben onu düşünemedimİstiyorsan al ama değişicektir yaklaşık 2 hafta var sonuçta başlamamıza normal biri olsa çok değişmezde biz diyet grubunda sürekli kilo verdiğimiz için illaki oynayacaktır :)
Evet canım ilk gün alıyomuşuuz Hoşbulduk tatlım been de memnun olduumŞuan boş canım ama daha vakti değilmiş hoşgeldin bu arada, Ebru bende memnun oldum
Şişkinliktir yada kaslarındandır, sakın ama sakın asmıyorsun o güzel yüzünü. Cumaya sen o artı birden kurtulmayı bırak eksi bire düşersin sana güveniyorumBiliyo musun dün 1 kilo artıdaydım güya sana yetişicektim Telafi edebilirim umarım cumaya kadar
Sen son gün süper atak yaptığını söylüyosun canıım yaparsıınBiliyo musun dün 1 kilo artıdaydım güya sana yetişicektim Telafi edebilirim umarım cumaya kadar
Canım hatırladığım kadarıyla sen 30 cm kadar bir incelme yaşamıştın ya da ben yanlış hatırlıyorum Jıllıan ın yanında başka spor yaptın mı ya da diyet vs? Çünkü çok güzel bir sonucun vardııkolay gelsin size linki görünce hayırlı olsuna geleyim dedim aynura kaptanın geçen açılan jillian ve leslie grubuna katılıp sonuna kadar pes etmeden giden biri olarak kesinlikle çok iyi sonuçlar aldığımı söyleyebilirm zaten sonuçlar kısmındada ölçülerim var jillianda ki jillian zor olsada harika sonuçları var pes etmeyin ve uymaya çalışın derim jillian için belli kilonun altına inmeden yapmayın ama dizi zorlayabilir birde ben 1. leveli 17 gün yapmıştım erken başlamıştım alışmak için 1. leveli ne kadar fazla yaparsanız diğer levellere uyum o kadar kolay oluyor leslie yaparkende 2 mil leslie yanına haftada bir gün jilllian bazende pilates yapıyordum leslie başlangıç için iyi ama jillaindan sonra az geliyor ona göre karar verin derim bende tekrar jillian yapmak istiyorum ama şu aralar biraz yoğunum yoksa size katılmak isterdim
evet canım toplamda o kadar vermiştim sanırım 1. levelde ve 2 de en fazla incelme olmuştu 3 te olmadı çok ilk 2 levelde yediklerime dikkat etmiştim haftada 1 gün bazen 2 gün yarım saat yürüyüş yapmıştım 3. levelde misafir vardı yediklerime dikkat edemiştim pek öyle belli bir diyet uygulamadım ama zaten takımlardayım yediklerime dikkat ediyordum ama en güzel yanı jilliandan sonra tatile gittim izin almıştım takımdan falanda o zamanda bile tekrar kilo almadım ölçülerimde değişmedi spor çok önemli gerçekten yürüyüşü de şöyle yapıyordum jilliandan önce kendimi çok yormadan ama ilk haftalarda değil alıştıktan sonra başlamıştım yada halin kalırsa sonrada yapabilirsin kalori yakmaya devam ediyorsun ya çok etkili oluyor birde spordan sonra 1 bardak süt yada yoğurt yemeye çalışıyorum normalde protein almış olmak için ek olarak bu program daha çok üst bölgeye yönelik bacaklardada etkili ama daha az eğer bacaklarda incelmede isteniyorsa bu programdan sonra ripped var jillianın bacaklara yönelik ben ilk levelini yapmıştım ama ikinciye geçememiştim bazı sorunlarım vardı yarım kaldı biraz daha zor gibi o bunu yapmadan ripped çok çok zor olur herhalde aklınızda bulunsunCanım hatırladığım kadarıyla sen 30 cm kadar bir incelme yaşamıştın ya da ben yanlış hatırlıyorum Jıllıan ın yanında başka spor yaptın mı ya da diyet vs? Çünkü çok güzel bir sonucun vardıı
Çok güzel anlatmışsın canım çook sağol :)) İnşallah biz de senin gibi bir sonuca ulaşırıızevet canım toplamda o kadar vermiştim sanırım 1. levelde ve 2 de en fazla incelme olmuştu 3 te olmadı çok ilk 2 levelde yediklerime dikkat etmiştim haftada 1 gün bazen 2 gün yarım saat yürüyüş yapmıştım 3. levelde misafir vardı yediklerime dikkat edemiştim pek öyle belli bir diyet uygulamadım ama zaten takımlardayım yediklerime dikkat ediyordum ama en güzel yanı jilliandan sonra tatile gittim izin almıştım takımdan falanda o zamanda bile tekrar kilo almadım ölçülerimde değişmedi spor çok önemli gerçekten yürüyüşü de şöyle yapıyordum jilliandan önce kendimi çok yormadan ama ilk haftalarda değil alıştıktan sonra başlamıştım yada halin kalırsa sonrada yapabilirsin kalori yakmaya devam ediyorsun ya çok etkili oluyor birde spordan sonra 1 bardak süt yada yoğurt yemeye çalışıyorum normalde protein almış olmak için ek olarak bu program daha çok üst bölgeye yönelik bacaklardada etkili ama daha az eğer bacaklarda incelmede isteniyorsa bu programdan sonra ripped var jillianın bacaklara yönelik ben ilk levelini yapmıştım ama ikinciye geçememiştim bazı sorunlarım vardı yarım kaldı biraz daha zor gibi o bunu yapmadan ripped çok çok zor olur herhalde aklınızda bulunsun
ne demek her zaman inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız hattaÇok güzel anlatmışsın canım çook sağol :)) İnşallah biz de senin gibi bir sonuca ulaşırıız
Bunları okuduktan sonra insanın canı hemen şuan başlamak istiyor ripped bacaklara yönelik demek ki, bunu bilmiyordum ama öğrendiğim iyi oldu çünkü sorunlu bölgem üstten daha çok alt.evet canım toplamda o kadar vermiştim sanırım 1. levelde ve 2 de en fazla incelme olmuştu 3 te olmadı çok ilk 2 levelde yediklerime dikkat etmiştim haftada 1 gün bazen 2 gün yarım saat yürüyüş yapmıştım 3. levelde misafir vardı yediklerime dikkat edemiştim pek öyle belli bir diyet uygulamadım ama zaten takımlardayım yediklerime dikkat ediyordum ama en güzel yanı jilliandan sonra tatile gittim izin almıştım takımdan falanda o zamanda bile tekrar kilo almadım ölçülerimde değişmedi spor çok önemli gerçekten yürüyüşü de şöyle yapıyordum jilliandan önce kendimi çok yormadan ama ilk haftalarda değil alıştıktan sonra başlamıştım yada halin kalırsa sonrada yapabilirsin kalori yakmaya devam ediyorsun ya çok etkili oluyor birde spordan sonra 1 bardak süt yada yoğurt yemeye çalışıyorum normalde protein almış olmak için ek olarak bu program daha çok üst bölgeye yönelik bacaklardada etkili ama daha az eğer bacaklarda incelmede isteniyorsa bu programdan sonra ripped var jillianın bacaklara yönelik ben ilk levelini yapmıştım ama ikinciye geçememiştim bazı sorunlarım vardı yarım kaldı biraz daha zor gibi o bunu yapmadan ripped çok çok zor olur herhalde aklınızda bulunsun
Benim de öyle ne yazık kii canıım Gitmek bilmez basenlerim varr ama eriticez inşallah İlk jıllıan a alışalım sonra ripped e de başlarızz birlikteeBunları okuduktan sonra insanın canı hemen şuan başlamak istiyor ripped bacaklara yönelik demek ki, bunu bilmiyordum ama öğrendiğim iyi oldu çünkü sorunlu bölgem üstten daha çok alt.