Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahın bar tatlımİyi geceler kızlar herkesee ben bugün alışmak için yaptım bir şeyler.
Leslie 1 mile
Jillian level 1
Plank
80 Jumping jack yaptım
Bu kilolar acilen gitmeli ve sımsıkı olmalıyıızz :)Maşallahın bar tatlım
Heralde hiç biriniz zorlanmıcaksınız
aslinda bende sporu hic ama hic sevmem ama bazen öyle bi mecbur kaliyorki insan baska secenegi kalmiyo..ben bikac sene önce bayagi bi spor tutkunu olmustum severek yapiyordum sporumu spor salonuna yazilmistim ozamanlar 3 ay icinde süper bi sikilasma olmustu...spor yaptigim ve yapabildigim icinde cok mutluydum zaten spor mutluluk hormonu salgiliyormus..Tatlım sporu sevmeyen biri olarak burda birbirimize destek olalım
Bak sen yaparsan belki bende kıskanır yaparım
Bende 3 sene önce yine diyet ve spor yapmıştımaslinda bende sporu hic ama hic sevmem ama bazen öyle bi mecbur kaliyorki insan baska secenegi kalmiyo..ben bikac sene önce bayagi bi spor tutkunu olmustum severek yapiyordum sporumu spor salonuna yazilmistim ozamanlar 3 ay icinde süper bi sikilasma olmustu...spor yaptigim ve yapabildigim icinde cok mutluydum zaten spor mutluluk hormonu salgiliyormus..
Evdede ayni motivasyonu yakalayabilirmiyim bilmiyorum...ama denicem baska yolu yok
Ben sporu seviyorum ...ben sporu seviyorum ...ben sporu seviyorum. .ben sporu seviyorumBende 3 sene önce yine diyet ve spor yapmıştım
Evde 2 saat sıkılmadan yapıyodum
Ama nedense bu sefer o ruhu yakalıyamadım
Belkide hep sevmiyom dediğim için
Fikrimi değiştiriyom kızlar
Ben sporu çok seviyom hatta sporsuz yaşayamam
Aynen cnmBen sporu seviyorum ...ben sporu seviyorum ...ben sporu seviyorum. .ben sporu seviyorum
Ohh nihayet bizim takımdan biri geldiMerhabalar bende 9. Takımdayım :)
boyum 1.72
Kilom 68
Hedefim 57
Spor yapmayı çok seviyor ama tek başıma üşeniyorum.. o yüzden beni de alın araniza da beraber yapalım :)
Ohh nihayet bizim takımdan biri geldi
Hoşgeldin cnm
Bak ben burda da ortaya çıktım
Aman sakın Ha güzelim beni örnek alma yoksa yanarsınZaten senden gördüm ablacım :) izindeyim
Bizim takım canlanmaya başladıMerhaba Asli_95 canım sağol burayı açtığın ve davet ettiğin için ben 9. Takımdan hülya bende varım sizinle birlikte bu süreçte inşallah başarılı sonuçlar alacağız ramazan olmadı ama kurbanda çifte bayram yaşamak istiyorum artık
kızlar ben de 5. takımdayım24 nisanda 71 le basladım yaklasık 2 ay leslie3 mile ve jillian level 1 2 yaptım hergun :) sonra nisan hazırlıkları ev tasıma derken sporum duzensizlesti, canlı ornek olayım size ilk yazdıgım 24 nisan olculerim ikinci yazdıgım iki gun onceki olculerim
boy 152
guncel kilo 60.2
gogus 102/95
bel 86/76
basen 100/95
bacak 60/50
ve spor + diyetle verdigim icin hic sarkma sorunu yasamadım 42 giyiyodum 38 giyiyorum 36 da zorlasam oluyo
hep beraber jillian yapalım cook ise yarıyo bizim takımın hanımları yok gibi gideyim onlarıda getireyim
bu arada spora baslayacagımızda yeni olculerimi girerim cunku suan jillian ve yuzme yapıyorum zaten onun dısında leslie yapıyorum yuruyus yapmadıgım gunler, protein atak da yapıyorum daha ince baslamayı umit ediyorum :)
Kizlar ayin 20 sine kadar ne yapabilirim sizce alistirmsk icin kendimi...leslie yapsam olurmu ..siz ne önerirsiniz
Burda benim çok hoşuma giden şeylerden biride bütün takımlardan kızların gelmesi Dayanışma içinde olmaları
İnşallah başladığımız gibi fire vermeden devam ederiz. Ben sizlere güveniyomda kendime güvenmiyorum
Ayrıca Allah izin verirse 28 eylülde TR ye gidecem o zamana kadar birazdaha toparlanmam lazım en azından bu esnada sporla beraber bi 10 Kilo daha vermek istiyorum
Annemgil beni görünce şok olsun
aslinda bende sporu hic ama hic sevmem ama bazen öyle bi mecbur kaliyorki insan baska secenegi kalmiyo..ben bikac sene önce bayagi bi spor tutkunu olmustum severek yapiyordum sporumu spor salonuna yazilmistim ozamanlar 3 ay icinde süper bi sikilasma olmustu...spor yaptigim ve yapabildigim icinde cok mutluydum zaten spor mutluluk hormonu salgiliyormus..
Evdede ayni motivasyonu yakalayabilirmiyim bilmiyorum...ama denicem baska yolu yok
Merhaba benide alırsanız gruba çok sevinirim... Hiç yapmadım ama Jillian diyorum bende
Merhabalar bende 9. Takımdayım :)
boyum 1.72
Kilom 68
Hedefim 57
Spor yapmayı çok seviyor ama tek başıma üşeniyorum.. o yüzden beni de alın araniza da beraber yapalım :)
Bende siteye yeni üye oldum arkadaşlar.Bende katılmak istiyorum :)
Boyum : 165
Kilom :66,50
Hedefim : 55
Merhaba Asli_95 canım sağol burayı açtığın ve davet ettiğin için ben 9. Takımdan hülya bende varım sizinle birlikte bu süreçte inşallah başarılı sonuçlar alacağız ramazan olmadı ama kurbanda çifte bayram yaşamak istiyorum artık