Aslıcım sağolasın cnm çok emek veriyosunKimseyi sıkıştırmak istemiyorum sadece yarın yola çıkıcağım pazartesiye kadar yokum. Bir an önce şu liste bitsin istiyorum tüm acelem bu yüzden. Eğer olur da yarın bildirim yapamazsanız pazartesiden mutlakaaa önce bildirim yapınki ben gelince göreyim ve sıkıntı yaşamayalım. hafta içi de sınavım olacak çok fazla uğrayamayacağım ama gelip grubu açıp düzeni kuracağım o konuda sıkıntınız olmasın
Aslıcım sağolasın cnm çok emek veriyosun
Bende önceden Aynuranın açtığı grupları görmüştüm
Kendi içimden bayramdan sonra jilliana başlıyım diye düşünüyodum
Keşke grub açılsa demiştim
Demekki Allahtan başka bişey isteseymişim olacakmış
Tekrar teşekkürler
Ayrıca içimdekinide söyliyim
Yaşına göre çok olgunsun
Inşallah tatlım bende gerçekten heyecanlıyımTeşekkür ederim güzel sözlerin içinHem kendim için hem başkaları için bir adım atmak istedim umarım benim de istediğim şey gerçek olur çok güzel değişimler yaşarız burada
Inşallah tatlım bende gerçekten heyecanlıyım
Aslında bu ay spor yapmadığım için çok zorlanacağıma eminim ama elimden geldiği kadar devam edecem
iyim canim..bende hergün yürüyüs yapamiyorum..insanin hergünü bir olmuyo..haftaya yine cok sicak olacakmis..sporada baslayacagiz..insallah sorun yasamayiz bu sene cok sicaklik var almanyada..Gulhan1
Gülhan nasılsın tatlım
Arada sizin sayfaya bakıyom yürüyüşlere başladın heralde
Ben halâ yerimde sayıyom
Asli_95 canım birde ben 99 kilodan düştüğüm için sarkmalarım var mesela iç bacaklarımda çok var ve en sarkık bölgeden ölçtüm resimdekinden yukarda oluyo biraz ve göbeğimde de var, basenim bekarlığımdan beri basenliyimdir :) kalçayı ölçerken basendeki çıkıntının üstünden aldım doğrumu ölçmüşüm bunları
ah canım nerdeeee kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi bulursan bana da söyle lütfenSarkmalar için kullandığın, destek olması açısından, krem yada benzeri birşey var mı? Ben daha önce 10 klo kadar verdiğimde aktar bir karışım hazırlamıştı. Faydasını görmüştüm. Ama ne vardı bilmiyorum içinde. Şimdi kilo vermeye başlayınca göbek yine sarkmaya başladı. Ne kullanmalı acaba?
Şu anda başka yerde yaşıyorum. Fırsat bulursam bi burdaki aktara sorayım bakayım. İççinde 10 çeşit yağ vardı lahanayla biberiyeyi hatırlıyorum ama gerisini hatırlamıyorum.ah canım nerdeeee kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi bulursan bana da söyle lütfen
Bende yağı sürüp yürüyüş bandında yürüyordum. Belkide dediğin gibi yağlardan çok yürüyüşün faydası oldu.Benimde ic bacaklarda göbekte popoda sarkma olmustu diyetten sonra..tek caresi spor kizlar...3 ay boyunca düzenli spor yapmistim spor salonunda ..güzel sikilasma olmustu..benden mutlusu yoktu ..tabi bu 13 yil önceydi....
Benimde bi yosun karisimim vardi ..ben faydasini görmedim..acikcasi ben pek inanmiyorum böyle seylere..Bende yağı sürüp yürüyüş bandında yürüyordum. Belkide dediğin gibi yağlardan çok yürüyüşün faydası oldu.
ömrü hayatımda spor yapmış biri değilim çok denedim ama bi iki gün yapıp bıraktım hep bekarken çalışıyodum idari bölümde muhasebe ve idari sorumlu olarak koltuğa yapışıyodum hayatım hep hareketsizdir bi km koşamam yani, şimdi evime trambolin aldım bayram sonrası onada başlıycam 15 dk artık hayatıma girmeli sporBenimde ic bacaklarda göbekte popoda sarkma olmustu diyetten sonra..tek caresi spor kizlar...3 ay boyunca düzenli spor yapmistim spor salonunda ..güzel sikilasma olmustu..benden mutlusu yoktu ..tabi bu 13 yil önceydi....
bak bakalım inşallah bulursunŞu anda başka yerde yaşıyorum. Fırsat bulursam bi burdaki aktara sorayım bakayım. İççinde 10 çeşit yağ vardı lahanayla biberiyeyi hatırlıyorum ama gerisini hatırlamıyorum.
Stepperinde cok faydasini görmüstüm..bende spor sevmeyen biri olarak sporumu severek yapardim ozamanlar bi zaman sonra....spor beni mutlu ederdi..insallah tekrar o motivasyonu yakalarim..ve yine sporumu severek yapabilirim..ömrü hayatımda spor yapmış biri değilim çok denedim ama bi iki gün yapıp bıraktım hep bekarken çalışıyodum idari bölümde muhasebe ve idari sorumlu olarak koltuğa yapışıyodum hayatım hep hareketsizdir bi km koşamam yani, şimdi evime trambolin aldım bayram sonrası onada başlıycam 15 dk artık hayatıma girmeli spor
bak bakalım inşallah bulursun
Basen 98 poponun altını ölçtum doğru mu bilmiyorum. Yaş 34 artıkTam popo hizas kalça biraz altı basen oluyor, önden en geniş duran yer basen yani çıkıntı olan
Basen 98 poponun altını ölçtum doğru mu bilmiyorum. Yaş 34 artık
Asli_95 canım jillian da bazı aletler var baktımda temin edecekmiyiz onları edeceksek ne edecez bi yazarsan sevinirim
Ben paylastm kuzum gordunmu?Listede 20 eksik ölçü varUmarım ben tatilden dönene kadar bu iş tamamlanmış olur