Yok resimdekine göre yapıyorum canım ama bilmiyorum artıkNeden Bilgecim yanlış ölçtüğünü düşünüyorsun. Resimdeki gibi ölçmüyor musun? Sen mantıklı gelen yerlerden ölç kendini, karşılaştırmayı oralara göre yaparsın
Ben hiç kullanmadım, belki etkisi oluyordur ama zaten gerek kalmıyor bence
Yok resimdekine göre yapıyorum canım ama bilmiyorum artıkEvet en mantıklı yeri ölçmeye çalışyorum ama sadece boşa takıntı yapıyorum sanırım
Ne oldu canım önemli birşey mi var?Kizlar ben katilamayacagim maalesefartik bir daha ki tur da aranizda olurum
Düsünmeden karar verdim canimNe oldu canım önemli birşey mi var?
Anladım canım.. Evet karışık bir durum olmuş gerçekten öyle de böyle de .. Ama bu kadar istekliyken başla istersen sonrasına duruma göre bakarsıın :)))Düsünmeden karar verdim canimHaftaya persembe türkiyeye ucuyorum, orda firsatim olur mu hic bilmiyorum. Geldigimde devam etsem siz bitirmis olacaksiniz... Üste tükürsem biyik, alta türüksem sakal Nasil da heves etmistim ya
Yazdım tatlım 2 -3 sayfa öncesi
Ama bu olmadı ebrum yaaa üzüldüm şimdiDüsünmeden karar verdim canimHaftaya persembe türkiyeye ucuyorum, orda firsatim olur mu hic bilmiyorum. Geldigimde devam etsem siz bitirmis olacaksiniz... Üste tükürsem biyik, alta türüksem sakal Nasil da heves etmistim ya
Ilk 3 gün muhakkak katılıyorum size koza'mAnladım canım.. Evet karışık bir durum olmuş gerçekten öyle de böyle de .. Ama bu kadar istekliyken başla istersen sonrasına duruma göre bakarsıın :)))
Gülüm bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Bir daha ki turda mutlaka bende varımAma bu olmadı ebrum yaaa üzüldüm şimdi
Neyse izine gidiyomuşun iyi tatiller
Sen burda doğma büyümemisin sonradan mı geldin
merak ediyorum da bizim takımdakileriYazdım tatlım 2 -3 sayfa öncesi
Ne o kız benim ölçülerimi kontrol edecen
Yok cnm, ben 16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştümIlk 3 gün muhakkak katılıyorum size koza'meğer izinde imkan yaratabilirsem orda da yaparım sadece devamlılığım olmayacak maalesef
Gülüm bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Bir daha ki turda mutlaka bende varım
Burada doğup büyüdüm zühalim, sen?
Tatlım en başta ben ve pek çoğumuz o yollardan geçtik.tek farkımız ben senden önce başlamış oldum .bi zamanlar 123 kiloluk bi tosundum .Buraya 5 ocakta 110 kiloyla başladım. İnanması zor olsada sabredip azmedince olabiliyormuş. Şu anda 79 kiloyum .Yaş:21
Boy:165
Kilo:90
Göbek:119
Bazen:111
Göğüs:110
Bel:109
Kalça:116
Sağ bacak:66
Sol bacak:67
Bu değerlere sahip başka bir insanoğlu gördünüz mu ?
Küçük gelmişsin, alışmışsındır iyice tabi insanın kendi ülkesi gibi olamazYok cnm, ben 16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştüm
Neyse inşallah birdahaki sefere beraber yaparız
Kız izinde sporumu düşüncen gezmene bak
Bende inşallah 28 eylülde gidecem