- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Ben bizim takımdakilere söyledimBen en iyisi toplu mesaj atayım niye gelmiyo bildirimler
Duyanlar duymayanlara iletsin
Bi süre mesaj yazmayınca gelmiyo cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bizim takımdakilere söyledimBen en iyisi toplu mesaj atayım niye gelmiyo bildirimler
Ben bizim takımdakilere söyledim
Duyanlar duymayanlara iletsin
Bi süre mesaj yazmayınca gelmiyo cnm
Ayni sorun bendede var o yüzden tam olarak takip edemiyorum bu sayfayi ...önceden dedigin gibi cep..tel ine bildirim geliyordu..Wawww ya burası baya hareketlenmiş konuyu takibe aldığım halde ilk başlarda bildirim geliyodu sonra hiç gelmedi niye acaba ölçü alınıyormuş bende birazdan alıp yazarım
Ayni sorun bendede var o yüzden tam olarak takip edemiyorum bu sayfayi ...önceden dedigin gibi cep..tel ine bildirim geliyordu..
belki daha sik paylasim yapmam gerekiyor..ondanda olabilir..Ben de anlamadım neden böyle oluyor çok fazla da etiketleme yaptım
Neyse tekrar bir konu açıcaz ya grup için en kötü herkes orada görür diye düşünüyorum gerçi hepsine mesja attım artık görsünler
Ay evet aldık çok teşekkür ederiz canımŞu an herkese tek tek mesaj atıyorum çok sıkıcı
Yeni Topigimizin hayırlı olsun ..şu an 68 kiloyum ölçüler
Kilo 68
boy 160
Göğüs 95
Göğüs altı 81
Bel 80
Göbek deliği 85
Alt göbek 92
Kalça 105
Üst bacak 65
Yeni Topigimizin hayırlı olsun ..şu an 68 kiloyum ölçüler
Kilo 68
boy 160
Göğüs 95
Göğüs altı 81
Bel 80
Göbek deliği 85
Alt göbek 92
Kalça 105
Üst bacak 65
Boy:1,62 ( 1,64 tü eskiden boy kısalırmı ya ( duvara kalemle çizip mezroyla ölçtüm yanlışlık olabilir mi yoksa kısaldım mı ben bu zamana kadar kendimi hep 1,64 zannediyordum)
Kilo: 75,8
Göğüs:96
Bel:86
Göbek:94
Kalça;113
Basen:117
Sağ bacak:66
Sol bacak:67
Evet kenfim ölçtüm ay inşallah zaten kilom var birde kısalırsam eyvahhhhhKendi kendine ölçtüysen yanlış ölçmüş olabilirsin :) Ben de 165 diyorum ama bazen 165 ölçüyorlar bazen 163 yani boşver nolucak 2cmden herkes farklı ölçüyor zaten
Asli_95 canım birde ben 99 kilodan düştüğüm için sarkmalarım var mesela iç bacaklarımda çok var ve en sarkık bölgeden ölçtüm resimdekinden yukarda oluyo biraz ve göbeğimde de var, basenim bekarlığımdan beri basenliyimdir :) kalçayı ölçerken basendeki çıkıntının üstünden aldım doğrumu ölçmüşüm bunları
CANIM ŞİMDİ BİRAZ OKUDUM HAYIRLI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR TOPİK OLMUŞ BENDE KARAR VERDİM BİLDİRECEĞİM ÖLÇÜLERİ ANKETİ YAPTIM BAŞKA YAPACAĞİM BİRŞEY VARMI