Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karın kısmını yanlış ölçtüm galiba ben 94 olması lazımdıbenim ölçülerim ;
kilo : 77.4
boy : 168
göğüs : 96
bel : 90
karın : 86
göbek : 102
kalça : 107
basen :113
bacak (sağ) : 69
bacak (sol) : 67
Bacağın en kalın yerinden ölç cnmKızlar şu tek bacak ölçülerini neye göre alıyoruz
Tamam a canım ayna karşısında ölçtum 102 çıktı. Ben iki bacağı olcmustum şimdi iki bacağı daha yukardan kalça hizasına doğru ölçtum. Bu kez dogrudur dimiO kadar fark olmaz ya basenle kalça arasında, şöyle anlatayım. Poponun arkadan en şiş olduğu yer kalça yani yandan bakıcaksın en kalın yeri ölçüceksin , öncen düz baktığımızda bacakların üstünden yandan çıkıntı yapıyor ya o çıkntıların en geniş olduğu yerden ölçünce basen oluyor :)
Sadece kol ağırlığı kullanıyorlar. 500mllik su şişesi kullanabilirsiniz ağırlık almak zorunda değilsiniz :)
Şimdi emin olamadım baldırlarımdan bile ölçmeliyim yoksa diz kapağının üstünden mii Böyle soruyorum kusura bakma çünkü nette birkaç farklı şey buldum emin olamıyorum canımB
Bacağın en kalın yerinden ölç cnm
Yok tatlım ne kusuruŞimdi emin olamadım baldırlarımdan bile ölçmeliyim yoksa diz kapağının üstünden mii Böyle soruyorum kusura bakma çünkü nette birkaç farklı şey buldum emin olamıyorum canım
Hepimiz aynı şekilde cnmİnşallah yanlış ölçmemisimdir. Sonrasindada artik by sekilde olcerim.Bütün gün bayram temizliği, iftardan önce zar zor çıkıp mezura alabildim Allah tan.
Boy:158
kilo:67.4
Göğüs 96
Bel 84
Karın :102
Kalça :105
Basen:96
Sag-sol bacak:61
Inanamiyorum ya, hayatta aileden birine bu ölçüleri vermem ve şuanda burda yazıyorum.
Ben sanki yanlış ölçüyo muşum gibi hissediyorum ya Tabikiii hep birlikte incecik olcazOrtaya dökelim ki bütün ölçülerimizi jillianı hırsla yapalım, aradaki fark mükemmel olsun Hem bizden sır çıkmaz hepimizin arasında
Şişşşt sezsiz olun kimse duymasın, görmesinOrtaya dökelim ki bütün ölçülerimizi jillianı hırsla yapalım, aradaki fark mükemmel olsun Hem bizden sır çıkmaz hepimizin arasında
Neden Bilgecim yanlış ölçtüğünü düşünüyorsun. Resimdeki gibi ölçmüyor musun? Sen mantıklı gelen yerlerden ölç kendini, karşılaştırmayı oralara göre yaparsınBen sanki yanlış ölçüyo muşum gibi hissediyorum ya Tabikiii hep birlikte incecik olcaz
Ben hiç kullanmadım, belki etkisi oluyordur ama zaten gerek kalmıyor benceŞişşşt sezsiz olun kimse duymasın, görmesin
Kızlar ben önceden tv reklamlarından krem almıştım. Hani gözlüklü bi adam tanıtımını yapıyordu. Spordan önce onu kullanacam
Sizlerde yağ yakıcı bişeyler sürerseniz heralde daha etkili olur