- 18 Mart 2015
- 2.245
- 5.311
- 33
O zaman az kalmış, hem sporla daha hızlı gider. Hep birlikte fitt olucaz48 canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman az kalmış, hem sporla daha hızlı gider. Hep birlikte fitt olucaz48 canım :)
Var canıım yanii daha tam anlayamıyorum ama selülitlerim toparlandı. Kalçam da toparlandıı gibiii
O zaman az kalmış, hem sporla daha hızlı gider. Hep birlikte fitt olucaz
Birazcık değişim olduu ya Sen de başlaa ne olucaakSelülit toparlandıysaaa gerisi de zamanla gelir
Ben şimdi kafamı hangi taşa vurayım, keşke yapsaydım şimdiyee kadaarr
ripped noluyo aslıı ?
Birazcık değişim olduu ya Sen de başlaa ne olucaak
İşte size korkunç ölçülerim nereye saklansam bilemedim
Boy:165
Kilo:63
Göğüs:88
Bel:74
Karın:93
Kalça:101
Basen:102
Sol Bacak:57
Sağ Bacak:58
Hoşgeldin canım sen dee :))merhaba 4. takimdayim ramazan dolasiyila ara vermis olsamda haftada 3 gün 4 km yürüyüsle beraber bi saat plates aerobik yapiyorum. bayramdan sonra tüm hizla devam edecegim listeye alirsaniz sevinirim
Geriye kalan 27 kişi nerede merak ediyorum
Günaydınnnnn sevgili spor arkadaşlarım
Konu takipte olduğu halde ben bi süre mesaj yazmayınca bildirimde gelmedi
Akşam tesadüfen bi bakayım dedim sayfalar ilerlemiş
Asli_95
Aslıcım bende inşallah jilliana başlıcam
Tek korkum bazen omzumu zorlayınca kötü oluyor o zaman hiç hareket ettiremiyorum öyle olursa lesliiye geçiş yaparım
Ölçülerimi yarın sabah veririm
Bide pazartesileri benim yüzme var ramazanda gidemedim heralde 1 gün yapmasam olur
Kızlar basen popo altından ölçülmüyormu bide kolları ölçmicezmi
Ayyy ne çok derdim varmış
merhaba 4. takimdayim ramazan dolasiyila ara vermis olsamda haftada 3 gün 4 km yürüyüsle beraber bi saat plates aerobik yapiyorum. bayramdan sonra tüm hizla devam edecegim listeye alirsaniz sevinirim
ben sabah işe geç kaldığım için alamadım ölçüleri yarın sabah alıcam inşallah
Hadi bakalımBu gün başlıyorum inşaAllah :)
Ben de birşey var sandımmm
Hiçte kötü değil, toparlarsın senn
Wawww ya burası baya hareketlenmiş konuyu takibe aldığım halde ilk başlarda bildirim geliyodu sonra hiç gelmedi niye acaba ölçü alınıyormuş bende birazdan alıp yazarım