- 18 Mart 2015
- 2.245
- 5.311
- 78
- 33
O zaman az kalmış, hem sporla daha hızlı gider. Hep birlikte fitt olucaz48 canım :)
![KK6 :KK6: :KK6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
![KK8 :KK8: :KK8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman az kalmış, hem sporla daha hızlı gider. Hep birlikte fitt olucaz48 canım :)
Var canıım yanii daha tam anlayamıyorum ama selülitlerim toparlandı. Kalçam da toparlandıı gibiii![]()
O zaman az kalmış, hem sporla daha hızlı gider. Hep birlikte fitt olucaz![]()
Birazcık değişim olduu yaSelülit toparlandıysaaa gerisi de zamanla gelir
Ben şimdi kafamı hangi taşa vurayım, keşke yapsaydım şimdiyee kadaarr![]()
ripped noluyo aslıı ?
Birazcık değişim olduu yaSen de başlaa ne olucaak
![]()
İşte size korkunç ölçülerim nereye saklansam bilemedim
Boy:165
Kilo:63
Göğüs:88
Bel:74
Karın:93
Kalça:101
Basen:102
Sol Bacak:57
Sağ Bacak:58
Hoşgeldin canım sen dee :))merhaba 4. takimdayim ramazan dolasiyila ara vermis olsamda haftada 3 gün 4 km yürüyüsle beraber bi saat plates aerobik yapiyorum. bayramdan sonra tüm hizla devam edecegim listeye alirsaniz sevinirim
Geriye kalan 27 kişi nerede merak ediyorum![]()
Günaydınnnnn sevgili spor arkadaşlarım
![]()
![]()
Konu takipte olduğu halde ben bi süre mesaj yazmayınca bildirimde gelmedi
Akşam tesadüfen bi bakayım dedim sayfalar ilerlemiş
Asli_95
Aslıcım bende inşallah jilliana başlıcam
Tek korkum bazen omzumu zorlayınca kötü oluyor o zaman hiç hareket ettiremiyorum öyle olursa lesliiye geçiş yaparım
Ölçülerimi yarın sabah veririm
Bide pazartesileri benim yüzme var ramazanda gidemedim heralde 1 gün yapmasam olur
Kızlar basen popo altından ölçülmüyormu bide kolları ölçmicezmi
Ayyy ne çok derdim varmış![]()
merhaba 4. takimdayim ramazan dolasiyila ara vermis olsamda haftada 3 gün 4 km yürüyüsle beraber bi saat plates aerobik yapiyorum. bayramdan sonra tüm hizla devam edecegim listeye alirsaniz sevinirim
ben sabah işe geç kaldığım için alamadım ölçüleri yarın sabah alıcam inşallah![]()
Hadi bakalımBu gün başlıyorum inşaAllah :)
Ben de birşey var sandımmm
Hiçte kötü değil, toparlarsın senn![]()
Wawww ya burası baya hareketlenmiş konuyu takibe aldığım halde ilk başlarda bildirim geliyodu sonra hiç gelmedi niye acaba ölçü alınıyormuş bende birazdan alıp yazarım