Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de bendensiin aslıcıımHepsine 4er cm kat o benim işte Hatta bacaklara 6 falan kat
Güzel düşünelim ericek Ama yine de ripped yapalımmBundan sonra ripped yapalım kızlar bu bacaklar erimicek diye çok endişeliyim
Sen de bendensiin aslıcıım
Olsun şimdii jıllıanla toparlarsıın canım :))Sadece kalın olsalar sorun yok erimiyoda bu şapşikler, verdiğim tüm kilo üstten kollarımdan falan gitti
EvetHoşgeldin jilian mı istiyorsun sende :)
Mezromu bulamadım, bulayım yarın yazıcam inşallah.Geriye kalan 27 kişi nerede merak ediyorum
Kuzum sen beni sollarsın, ben izine gidince ne olacağı belli değilHepsine 4er cm kat o benim işte Hatta bacaklara 6 falan kat
Kesinlikle bende ripped'den yanayımBundan sonra ripped yapalım kızlar bu bacaklar erimicek diye çok endişeliyim
1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş grupdan çıkarılacak. Aynuranın koyduğu ilk kural buymuş
Neysa yapıcaz artık sana bir güzellik 4 yapmam ama bak
Ben squatta yapıyorum gel sen de katıl
Yeni ölçüler mi en sevdiğim
93 baseni var ya şimdi ağlıcam
Ben daha 5lere düşemedim sen 4lere inmek istiyosun of çok zor, ama boyunla orantılıymış onu düşünmemiştim :)
ripped noluyo aslıı ?Bundan sonra ripped yapalım kızlar bu bacaklar erimicek diye çok endişeliyim
Eline sağlık canm en kisa zaman da ölçer yazarimEveeet kızlar gördüğünüz üzere tablo çalışmalarımı tamamlamış bulunuyorum 20sinde demiştim ama son güne kalsın istemiyorum. Ölçülerinizi sabah aç karnına almanızı rica edeceğim, oruç tutanlarda sanırım iftardan önce alırlarsa en sağlıklı sonuçları elde etmiş oluruz. Öncelikle ölçülerle alakalı, http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/ buradaki ilk mesajda daha önce nasıl alacağınız anlatılmıştır buradan yardım alabilirsiniz. Ölçülerinizi 16sına kadar almanız gerekmektedir. Yeni açıcağım konumuz için tüm hazırlıkların bitmesi için uğraşıyorum. Tablonun çok fazla vaktimi alıcağını bildiğimden bu süreye dikkat edilmesini rica ediyorum. Bir de ilk sayfadaki listede 5 arkadaşımız Leslie yapıcaklarını söylediler- hatta biri uzun yürüyüşleriyle bize katılıcak - Onların dışında ben Jillian yapmak istmiyorum Leslie yapıcam diyen olursa bana haber versin.
Asli_95
A ay__060
fyzanur
E-brulim
@N a n e
@Fairy Tale 123
@kollontai
@perihan00
kitapzede
Dahlia_
@Merilieshinmee
@ameliaa
@CathyLizzie
@mefkurem
@Selvos88
@uhs
@gunes-86
@Habinar
koza16
@asea
@bahired
@feneriim
@_Rosebud_
@abcde_123
@blanche_ea
@hmyr_19
Selinanya
@firuzeew
@psikohayris
@imseval
@Masmavi_
@fatmanurkaya
@HIRSIZI
Benim ölçülerim de şöyle
Boy: 1.66
Kilo: 56.2
Gögüs: 82
Bel: 70
Göbek: 80
Kalça: 93
Basen: 96
Bacak sağ/sol: 53
Güzel güzel incelelim, fit olalım
Bundan sonra ripped yapalım kızlar bu bacaklar erimicek diye çok endişeliyim
ripped yazınca güzel vucutlu adamlar çıktı ben anlamadım ripped ne yaniBundan sonra ripped yapalım kızlar bu bacaklar erimicek diye çok endişeliyim
Canım ripped jıllıanın bacak bölgesine yönelik programııripped yazınca güzel vucutlu adamlar çıktı ben anlamadım ripped ne yani
hmmmmteşekkür ederimCanım ripped jıllıanın bacak bölgesine yönelik programıı
Ben 18.gündeyim canım ama 3-4 gündür ara verdiim İstersen squat sayfasına gel öyle daha planlı yaparsıınJillianla başlarım artık, tembellik yapıyorum valla, kaç defa istedim yaptım yarım bıraktım, bırakmasam şimdi süper popo sahibiydim
Ben niyeyse kilo verince tartıda belli oluyor, ölçü olarak uzun süredir hep böyleydi diye hatırlıyorum.
Evet boy kısa olduğu için hedef kilom normal bence, şu halim berbat, her yerim etli etli bu ne yaa.. bir de kilo fazla olunca vermek daha kolay bence, 5lerde kilo inmiyor bitürlü, diyetten çok spora ihtiyacım var benim, kilo kalsa da olur yeter ki vcüt sıkılaşsın :))
Rakip seçtim seni kendime, ölçülerimiz çok yakın
Ben 18.gündeyim canım ama 3-4 gündür ara verdiim İstersen squat sayfasına gel öyle daha planlı yaparsıın
oooo Tamam rakip olalım bakalım ben ne kadar incelebilicem Senin hedef kilon kaçtı
Var canıım yanii daha tam anlayamıyorum ama selülitlerim toparlandı. Kalçam da toparlandıı gibiiiBöyle kendimle beceremiyorum zaten, gelirim belki :))
ee durum nasıl, var mı bir değişiklik :))