30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Bunlarda benim ölçülerim :KK76:

Boy: 1.65
Kilo: 62.5
Gögüs: 84
Bel: 72
Göbek: 88 (karnım şiş regl olacağım)
Kalça: 97
Basen: 96
Bacak sağ/sol: 52

Asli_95 Asli_95 canım önümüzde ki günlerde (16'sına kadar) göbek ölçümü güncellerim unutmazsam.
benm basen senden 10 cm den fazla uzun bana göre tabi iyi:-)

Ya aranızda kilo var çok normal, benim ki asıl rezillik bu kızla aramda 1 kilo var aynı boydayız ve benim ölçülerim ona göre :eek::eek::eek: Daha fazla konuşmak istemiyorum :KK70: :KK70:

Ya aranızda kilo var çok normal, benim ki asıl rezillik bu kızla aramda 1 kilo var aynı boydayız ve benim ölçülerim ona göre :eek::eek::eek: Daha fazla konuşmak istemiyorum :KK70: :KK70:
hani senin ölçülerin nerde ya sabahtan beri ölçüm diyosun ortada ölçü yok yaz çabuk görecem:63::-)

Bende kac gündür yürüyüs yapiyorum hizli tempoda 1 saati doldurmak sartiyla...umarim zorluk cekmem.jilian sporunda..

Bunlarda benim ölçülerim :KK76:

Boy: 1.65
Kilo: 62.5
Gögüs: 84
Bel: 72
Göbek: 88 (karnım şiş regl olacağım)
Kalça: 97
Basen: 96
Bacak sağ/sol: 52

Asli_95 Asli_95 canım önümüzde ki günlerde (16'sına kadar) göbek ölçümü güncellerim unutmazsam.
Gayet güzeel ablacım ölçüleriin :KK28:

benm basen senden 10 cm den fazla uzun bana göre tabi iyi:-)
Aslı'nın dediği gibi kilo farkı var gülüm ondandır. Hem bak ben 1 kere jillian yaptım :KK66:

Merakla bekliyorum senin ölçülerini, benden çok fazla olacağını sanmam :21:

Gayet güzeel ablacım ölçüleriin :KK28:
Teşekkür ederim kuzucum :KK60:

Aslı'nın dediği gibi kilo farkı var gülüm ondandır. Hem bak ben 1 kere jillian yaptım :KK66:

Merakla bekliyorum senin ölçülerini, benden çok fazla olacağını sanmam :21:

Teşekkür ederim kuzucum :KK60:

Hepsine 4er cm kat o benim işte :KK70: :KK70: Hatta bacaklara 6 falan kat :cry::cry::cry:

X