30 Gün Beraber Spor Yapıyoruz

30 gün boyunca hangi sporu yapmak istiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
DENEME
4k2gpJ.png
Korkmayın bu kadar büyük olmayacak küçülttüm ben bunu baya :KK70: Yoksa çok dikkat çekiyor amanin en üsttede benim toto değerlerim olacak yapar mıyım öyle şeyler :KK23: :KK70: :KK70:

Gördüm kuzum onu ilk sayfaya alıcaksın öyleyse inşallah güzel değişimlerimiz oluurrr. Yalnız ben ağustosun 2.haftası şehir dışına çıkacağım bakalım nasıl olacak iki üç gün yapamayacağım..

1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş grupdan çıkarılacak. Aynuranın koyduğu ilk kural buymuş :KK70:
Neysa yapıcaz artık sana bir güzellik :KK66: 4 yapmam ama bak :KK70:

Ben şimdiden tırsıyorum :KK70:
Ya çok zorlanırsam diye :KK43:

tirsmayin ilk gun cok zorlanarak yaptim bugun video bitmis farketmedim bile :KK70:

Ben ölçmeye tırsıyorum :confused: Kim bilir kaç çıkacakk :mad:
bende korkuyorum :KK43:

Selvos88 Selvos88 ne beğendin ya :KK48: Boşver o kadar sayfayı alıntıları ya da etiketlemeleri oku yeter :KK66:
okuy dedim bisey kacirmamis olmak icin :KK70:

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) Ve bu arada Kadir geceniz mubarek olsun kizlar

tirsmayin ilk gun cok zorlanarak yaptim bugun video bitmis farketmedim bile :KK70:

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) Ve bu arada Kadir geceniz mubarek olsun kizlar

Pofil resmine hastayyım yaa of insanı motive ediyor her gördüğünde :KK71: Sen hala yapıyorsun demek ben güya 10dk ile başlayıp arttırıcaktım ama pes ettim Leslie yapıyorum 20sine kadar :KK70:

Pofil resmine hastayyım yaa of insanı motive ediyor her gördüğünde :KK71: Sen hala yapıyorsun demek ben güya 10dk ile başlayıp arttırıcaktım ama pes ettim Leslie yapıyorum 20sine kadar :KK70:
Hala yapiyoum birakmaya niyetim yok ikinci seviyeye sizinle beraber gecicem level -1 e dvam ediuorum.. Telefonumun ekraninada koydum bu resmi hedefimi asla unutmamak icin :KK70: istemiyorum bu kilolari gitcekler o kadar :KK70: :KK70:

Korkunun ecele faydası yok derler ya canıım ölçelim de kurtulalım barii :KK70::p

Oyyy siz zaten fit sayilirisniz :KK70: ben boyumun 10 kilo altina dussem zil takip oynarim :KK70:

7 aydır neler çekiyorum boyumun altına düşsün kilom, inceleyim diye :KK70: O günlerde gelicek inşallah :KK39:
Pek bir şeyin yok zaten azıcık fazlalığın var onlarda gidince çıtır olucan çıtır :-)
İnşallah canım şu basenlerim canımı sıkıyor, benimde takıntım orda işte :KK43: Ama ilk ölçülerim böyle değildi tabii :-)

X