- 17 Mayıs 2015
- 1.450
- 2.810
- 29
Korkmayın bu kadar büyük olmayacak küçülttüm ben bunu baya Yoksa çok dikkat çekiyor amanin en üsttede benim toto değerlerim olacak yapar mıyım öyle şeylerDENEME
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmayın bu kadar büyük olmayacak küçülttüm ben bunu baya Yoksa çok dikkat çekiyor amanin en üsttede benim toto değerlerim olacak yapar mıyım öyle şeylerDENEME
Gördüm kuzum onu ilk sayfaya alıcaksın öyleyse inşallah güzel değişimlerimiz oluurrr. Yalnız ben ağustosun 2.haftası şehir dışına çıkacağım bakalım nasıl olacak iki üç gün yapamayacağım..
Ben şimdiden tırsıyorum
Ya çok zorlanırsam diye
tirsmayin ilk gun cok zorlanarak yaptim bugun video bitmis farketmedim bile
bende korkuyorumBen ölçmeye tırsıyorum Kim bilir kaç çıkacakk
okuy dedim bisey kacirmamis olmak icinSelvos88 ne beğendin ya Boşver o kadar sayfayı alıntıları ya da etiketlemeleri oku yeter
tirsmayin ilk gun cok zorlanarak yaptim bugun video bitmis farketmedim bile
bende korkuyorum
okuy dedim bisey kacirmamis olmak icin
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) Ve bu arada Kadir geceniz mubarek olsun kizlar
Hala yapiyoum birakmaya niyetim yok ikinci seviyeye sizinle beraber gecicem level -1 e dvam ediuorum.. Telefonumun ekraninada koydum bu resmi hedefimi asla unutmamak icin istemiyorum bu kilolari gitcekler o kadarPofil resmine hastayyım yaa of insanı motive ediyor her gördüğünde Sen hala yapıyorsun demek ben güya 10dk ile başlayıp arttırıcaktım ama pes ettim Leslie yapıyorum 20sine kadar
Oyyy siz zaten fit sayilirisniz ben boyumun 10 kilo altina dussem zil takip oynarimBenim ölçülerim de şöyle
Boy: 1.66
Kilo: 56.2
Gögüs: 82
Bel: 70
Göbek: 80
Kalça: 93
Basen: 96
Bacak sağ/sol: 53
Güzel güzel incelelim, fit olalım
Benim ölçülerim de şöyle
Korkunun ecele faydası yok derler ya canıım ölçelim de kurtulalım bariitirsmayin ilk gun cok zorlanarak yaptim bugun video bitmis farketmedim bile
bende korkuyorum
okuy dedim bisey kacirmamis olmak icin
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)) Ve bu arada Kadir geceniz mubarek olsun kizlar
Oyyy siz zaten fit sayilirisniz ben boyumun 10 kilo altina dussem zil takip oynarim
İnşallah canım şu basenlerim canımı sıkıyor, benimde takıntım orda işte Ama ilk ölçülerim böyle değildi tabiiPek bir şeyin yok zaten azıcık fazlalığın var onlarda gidince çıtır olucan çıtır
Senin çok fazlan yook kii Çok güzel ölçülerinBenim ölçülerim de şöyle
Senin çok fazlan yook kii Çok güzel ölçülerin
Darısı başımıza Sıkılaşıcaz hep beraberEvet canım artık fazla kilom kalmadı şükür, sıkılaşmak için sizinleyim
evettttDarısı başımıza Sıkılaşıcaz hep beraber
vayy ben nerelere gideyimm ölçülere bak maşallahBunlarda benim ölçülerim
Boy: 1.65
Kilo: 62.5
Gögüs: 84
Bel: 72
Göbek: 88 (karnım şiş regl olacağım)
Kalça: 97
Bacak sağ/sol: 52
Asli_95 canım önümüzde ki günlerde (16'sına kadar) göbek ölçümü güncellerim unutmazsam.
Teşekkür ederim de bence pek iyi de değilvayy ben nerelere gideyimm ölçülere bak maşallah
benm basen senden 10 cm den fazla uzun bana göre tabi iyiTeşekkür ederim de bence pek iyi de değil