Bunlarda benim ölçülerim
Boy: 1.65
Kilo: 62.5
Gögüs: 84
Bel: 72
Göbek: 88 (karnım şiş regl olacağım)
Kalça: 97
Basen: 96
Bacak sağ/sol: 52
Asli_95 canım önümüzde ki günlerde (16'sına kadar) göbek ölçümü güncellerim unutmazsam.
benm basen senden 10 cm den fazla uzun bana göre tabi iyi
hani senin ölçülerin nerde ya sabahtan beri ölçüm diyosun ortada ölçü yok yaz çabuk görecemYa aranızda kilo var çok normal, benim ki asıl rezillik bu kızla aramda 1 kilo var aynı boydayız ve benim ölçülerim ona göreDaha fazla konuşmak istemiyorum
hani senin ölçülerin nerde ya sabahtan beri ölçüm diyosun ortada ölçü yok yaz çabuk görecem
baseni söyle sen baseni benim can evim oSabah aç karnına yazıcam 3lt su içtim bu göbekle olmaz yazamam
benden zayıf mayıf anlamam benden küçük mü küçük bitmiştir atacam kendimi 2.kattan
benden zayıf mayıf anlamam benden küçük mü küçük bitmiştir atacam kendimi 2.kattan
30 gün sonra kimin kazanacağı belli olmaz
a.s . niye vermiyosun kız , ben verdim herkes verecekSelam kizlarrrr..
Benim yas 36
Boy 1 61
Kilom 58
Ölcülerimi vermezsem olmazmi
iyi tamam..en azindan ac karnina vereyim yarin ölcüleri..simdi cok su ictim cok sis göbegim..a.s . niye vermiyosun kız , ben verdim herkes verecek
Selam kizlarrrr..
Benim yas 36
Boy 1 61
Kilom 58
Ölcülerimi vermezsem olmazmi
ver de ne zaman verirseniyi tamam..en azindan ac karnina vereyim yarin ölcüleri..simdi cok su ictim cok sis göbegim....
Bende kac gündür yürüyüs yapiyorum hizli tempoda 1 saati doldurmak sartiyla...umarim zorluk cekmem.jilian sporunda..
Gayet güzeel ablacım ölçüleriinBunlarda benim ölçülerim
Boy: 1.65
Kilo: 62.5
Gögüs: 84
Bel: 72
Göbek: 88 (karnım şiş regl olacağım)
Kalça: 97
Basen: 96
Bacak sağ/sol: 52
Asli_95 canım önümüzde ki günlerde (16'sına kadar) göbek ölçümü güncellerim unutmazsam.
Gören de çok şişman ondan vermiyor sanacak
Aslı'nın dediği gibi kilo farkı var gülüm ondandır. Hem bak ben 1 kere jillian yaptımbenm basen senden 10 cm den fazla uzun bana göre tabi iyi
Merakla bekliyorum senin ölçülerini, benden çok fazla olacağını sanmamYa aranızda kilo var çok normal, benim ki asıl rezillik bu kızla aramda 1 kilo var aynı boydayız ve benim ölçülerim ona göreDaha fazla konuşmak istemiyorum
Teşekkür ederim kuzucumGayet güzeel ablacım ölçüleriin
Aslı'nın dediği gibi kilo farkı var gülüm ondandır. Hem bak ben 1 kere jillian yaptım
Merakla bekliyorum senin ölçülerini, benden çok fazla olacağını sanmam
Teşekkür ederim kuzucum